Mire volt jó ez az SMS a belügytől?
Figyelt kérdés
Csak én nem tudom értelmezni ezt az SMS-t?
Miben segít ez annak aki megkapja?
2013. márc. 16. 00:33
11/15 anonim válasza:
Nem, minden T-mobilos és vodás megkapta.
12/15 anonim válasza:
Az érdekes, hogy a vodafonosok és a tmobilosoknak elküldik, de a TELENORTÓL A TELENOROSOKNAK nem. Kételkedem benne...
13/15 anonim válasza:
hogy így lett volna... ráadásul így több millió embernek fölöslegesen küldték volna el......
14/15 anonim válasza:
T-mobilos vagyok és NEM kaptam. Komoly és nem vicc! Mondjuk nem is hiányzik, csak érdekes, hogy azt mondják, hogy mindenki kapott. Én NEM és T-mobilos vagyok!
15/15 anonim válasza:
Ez az egész arra volt jó, hogy felhívják magukra a figyelmet.Ugyanis az egész INTERNET, és a milliónyi felhasználó közül én is ezzel foglalkozom, tehát el is érték céljukat.Csak hasonlításképpen:az osztrákok TANKOT, a magyarok ÉRTELMETLEN SMS-t küldenek.Igen, nem csak te látod így, az SMS-nek annyi értelme van, mint ennek a mondatnak: A struccok nem almával isznak lúdtoll! Sőt, még ennyi értelme sem :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!