Mire volt jó ez az SMS a belügytől?
Csak én nem tudom értelmezni ezt az SMS-t?
Miben segít ez annak aki megkapja?
Kampányfogás, leginkább...
de most komolyan. Mit gondoltak mikor ezt elküldték?
Lehet hogy diszlexiás vagyok vagy nemtudom, de én egyszerűen nem tudom megérteni hogy mit kellene tegyen az aki elolvassa ezt az SMS-t:
"Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium"
Nem tudom, azt hiszik a belügyminisztériumban, hogy parkolóba rekedt minden ember? Hogy mindenki átül egymáshoz teázni?
Ez teljesen ugyan az mint régen a katonánál:
- Nincs lőszer uram.
- Nem baj a lőszert pótolja a győzelembe vetett töretlen hitük.
Kb a nesze semmi fogd meg jól kategória. Jobb lett volna, ha egy viccet küldenek, annak több értelme lett volna. Vagy egy időjárás jelentést az meg hasznosabb lett volna. De mondjuk hótolót is küldhettek volna sms helyett. Csak a hótolót soha nem látja senki, az sms-t meg látja mindenki. Ez a lényeg. Bár szerintem nem érte el a célját. Eddig aki mesélte nekem az sms-t röhögve mesélte.
Ennyire nem tudtok szöveget értelmezni?
Azt jelenti, hogy ha kifogyott a benzin a kocsidból a hóban, akkor ne hagyd ott, mert még baja eshet, hanem ülj át egy másikba, ahol még tudsz melegedni. Sokan hátrahagyták a kocsijukat, amit aztán annak rendje és módja szerint fel is törtek. Az embereknek össze kell fogni ilyenkor. És ahogy írják, úton van a segítség, de nyilván nem érnek oda azonnal a 30 kilométeres kocsisorban mindenkihez.
Jellemzi a magyarokat, hogy csak két pártban tudnak gondolkodni.
Ez annyira igaz, mint a te megállapításod, kedves előző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!