Háború esetén Te büszkén harcolnál az országért, cserébe a "sok jóért", amit tőle kaptál?
21:26
A nagymamámnak az aranygyűrűjébe került egy kiló kenyér a II: világháború alatt.
Ez nem ország. Inkább sok ember összezárva, akik kikaparnák egymás szemét 5 forintért.
"A nagymamámnak az aranygyűrűjébe került egy kiló kenyér a II: világháború alatt. "
Ez nem igazán értem, hogy is jön most ide?
"Ez nem ország. Inkább sok ember összezárva, akik kikaparnák egymás szemét 5 forintért."
Jogos, de ne ilyen parlamentből induljunk ki, a minap elakadtam a kocsival sajnos. Csütörtök este, amikor indult a nagy havazás, hófúvás. Mindenki megállt aki arra jött, hogy kell e segíteni. Szerintem az átlag magyar ember segítőkész a pénzt most ne vegyük ide persze.
#10 voltam
Ha hàborúra kerülne a sor akkor valoszínű én lennék az első aki ahogy tudna disszidàlna....
ne viccelj miért védjem meg azt a rendszert ami épp hogy éledben tart?
Jobb lenne ha most lelőne engem ...még a halàl is jobb a kihasznàlàsnàl!
pontosan azt fogom adni amit kaptam a hazàmtól (semmit)....sőt fogom a zsebpénzemet és egy..két javamat és oda adom egy parlamenti honatyànak... nesze visszadom azt amit adtatok és viszlàt...
100% hogy ha elfognànak és katonasorba kerülnék a tisztemet lőném le ahogy a puska a kezembe kerülne!!!
jobb ha kivégeznek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!