Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Háború esetén Te büszkén...

Háború esetén Te büszkén harcolnál az országért, cserébe a "sok jóért", amit tőle kaptál?

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 12:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Milyen háború? Békemenet vs. normális emberek? Ilyenben például igen. Bár attól tartok a békemenetesek előnyben lennének, mert a Munkásőrségnél már kaptak fegyveres kiképzést.
2013. márc. 15. 12:47
 2/13 anonim ***** válasza:
24%
Sok választásod nem igen lenne, a magyarok többségének egy vagyona van a lakása, ha azt nem tudod elhagyni és megakarod védeni.
2013. márc. 15. 12:49
 3/13 anonim ***** válasza:
49%
Én elkezdenék fosztogatni...
2013. márc. 15. 12:51
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem az országért, a hazámért. Igen.
2013. márc. 15. 12:51
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Háború esetén én valószínűleg fognám a családomat aztán húznék el innen. Ha itt maradunk az itteni lakosság ugyanúgy elkezdene fosztogatni, mint az ellenség. Ígyis-úgyis káosz lenne a vége :D
2013. márc. 15. 12:53
 6/13 anonim ***** válasza:
20%

A Hazáért harcolnék, nem azért amit kaptam tőle.

Ki tudja? Lehet még jól is jönnénk ki valamilyen harcból. Nem akarok rosszindulatúnak tűnni, de van pár semmirekellő ingyenélő ebben az országban, akiket lehetne előreküldeni golyófogónak...

2013. márc. 15. 13:54
 7/13 anonim ***** válasza:
32%
Én a szeretteimért és a hazámért harcolnék, igen.
2013. márc. 15. 14:28
 8/13 anonim ***** válasza:
17%
Én nem. Sajnos akkor is csak bunkó magyarok maradnának benne. Szánalmas ország ez, ahol még mindig imádják kúrcsányt is meg (elme)bajnait is. Menthetetlen, megérett a pusztulásra.
2013. márc. 15. 18:16
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

"még mindig imádják kúrcsányt is meg (elme)bajnait is"

Bezzeg az Orbán...

2013. márc. 15. 20:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Azt a sok jót?

Arra gondolsz, hogy van hol aludj, van amit hazádnak hívhatsz, van mindennap kenyér az asztalodon. Ilyen pofátlanul feltenni egy kérdést, ráadásul március 15.-én...

Valakinek kenyeret nem ad a "földje". Örülj inkább, hogy ilyen országba laksz. Nem Svájc, de nem is Csád.

Nem a vezetőkért kell harcolni ha kell. Hanem a hazádért, és szeretteidért, családodért. Sok millióban meghaltak már ezért a földért, hogy te most tudj hol ülni, és ilyen kétes hangú kérdést kiírni.

2013. márc. 15. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!