1/14 anonim 

válasza:

Legalább mások is tisztán látják mi folyik itt. Sajnos még túl sok ember szemén van narancsos hályog. A legnagyobb gond, hogy a mi hazánkat járatja le.
2/14 anonim 

válasza:

1. Válaszoló!
Szégyelld magad!
Hogy mersz egyáltalán negatívan gondolni a pártfőtitkár úrra?!
Kérsz sósavat a pofádba?:D
3/14 anonim 

válasza:

XD Hát igen, lehet hogy hamarosan már nem merek majd ilyet leírni, mert jön a fekete kocsi.
4/14 anonim 

válasza:

Egy narancs színű csajka fog érted jönni!
5/14 anonim 

válasza:

A viccet félretéve én óvatosan nyilvánítanák véleményt ne hogy aztán fél óra múlva a TEK rátok törje az ajtót.
6/14 anonim 

válasza:

a kedves külföld egyszer aggódhatna már az alacsony béreink miatt is
7/14 anonim 

válasza:

5. Hát a németek egy része tényleg nagyon agymosott.Én is láttam már durva dolgokat ott.
Drezda bombázásra gondoltál , igaz?
8/14 anonim 

válasza:

Egyébként Franciaországnak van a legkevésbé demokratikus alkotmánya.Az Eu-ban csak nekik van félprezidenciális államformájuk.
Az alkotmányt még de gaulle tette ilyenné a II világháborúban aki egy katonai vezérből lett elnök volt.
9/14 anonim 

válasza:

"Drezda bombázásra gondoltál , igaz?"
Igen, Drezdára. Ezer év alatt nálunk is történtek szörnyű dolgok de a közvélemény soha sem vélekedett ezekről olyan módon, mint a németek arról az esetről.
10/14 anonim 

válasza:

Ugyan ilyen TV-m van, nagyon megvagyok elégedve vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!