Mit gondoltok erről?
"Nem teszik a helyzet, hogy javul az életünk?"
"Nem tetszik, hogy épül a hazánk?"
"Hány ország örülne, ha Orbán Viktor lenne a miniszterelnöke!"
"A jó Isten küldte nekünk Orbán Viktort!"
stb.
Ezek az öreg, alig mozgó nénik meg bácsik mit éreznek? Mit szednek, hogy ilyen szépségeket látnak? Nem szégyen, hogy ilyenekből áll a Fidesz hívők hű tábora? Ezt hívják Békementnek? És akkor még csodálkoznak, hogy normális ember nem akar ilyen országban élni és külföldre megy?
Azt gondolom, hogy ezek a szemét politikusok ismét elérték amit akartak, már nem a kormány ellenes tüntetésekről szól az egész, hanem a magyar tüntet a magyar ellen.
Ezeknek az embereknek inkább összefogni kellett volna, diáknak a nyugdíjassal, munkásnak a munkanélkülivel, megostromolni a parlamentet, akit ott találnak felkoncolni és alakítani egy új kormányt ahelyett, hogy egymást marják.
Hát emberek, én már sok mindent láttam eddigi nem túl hosszú életem során, de ettől a pár percnyi tömény gyűlölködéstől komolyan mondom, összeszorult a szívem.
Nyugdíjas a fiatal ellen, magyar a magyar ellen. És tényleg igaz: "...Hányszor támadt tenfiad szép hazám kebledre..."
Komolyan, én már kínomban inkább elhiszem, h ez a "békemeneten" is résztvevő, saját magát, a jobboldalt és egész Magyarországot lejárató söpredék igazából a baloldal által felbérelt provokátorok. Sokkal könnyebb lenne megemészteni, mint a valóságot. Szégyen. Legszívesebben most ebben a pillanatban húznék el innen a p.csába.
Egy olyan országba, amelyik igenis örülne, ha Orbán Viki lenne a miniszterelnöke!!! :D Röhej, LOL
Az a baj, hogy Magyarországon ilyenkor a normális ember vagy dolgozik, vagy iskolába jár, az ilyen tüntetés-ellentüntetésekre meg már csak az agyhalottak jutnak.
Meg igazatok van, sajnos tényleg igaz a mondás, hogy ha van egy magyar barátod, akkor nincs szükséged ellenségekre. A magyar ember mindig az ellenséget keresi mindenkiben, ha szegény azért, ha gazdag azért, ha 1-el több van neki azért, ha ezt támogatja akkor azért, ha nem támogatja azért is.
A kormány meg tökéletesen kihasználja ezt, bár szerintem különösebben uszítani sem kell az embereket, elég hülyék ahhoz, hogy menjenek maguktól.
És hogy is mondjam...ha választani lehet hogy itt maradjon valaki, és az anyját szidják, vagy elhúz innen és az anyját szidják, akkor inkább az utóbbit válassza.
Ilyeneknél szégyellem hogy magyar vagyok.
Az az érdekes, hogy "azokat a fiatalokat a bal oldal használja fel a hatalmi politikájához" a néni szerint, pedig ő jött egy politikai szervezet által fémjelzett "civil" szerveződés oldaláról. A békemenetesek vajon nincsenek "felhasználva"?
Egyébként a fidesz szavazók a magyar nép legalja. A legbutább, legbefolyásolhatóbb, legkevésbé intelligens emberek. Még az éhhalál előtt is elrebegnének egy imát orbánhoz. Szégyen, hogy a kormánypártoknak csak ez maradt, viszont elég jól elboldogulnak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!