Mit gondoltok erről? Nyomkövetés, ez komoly?
Orbán: "Minden állampolgár köteles lesz nyomkövetőt magánál hordani"
Kedden adták át a Nemzeti Egységes Kártyarendszer első darabjait. A jelenleg érvényes diákigazolványok helyett mostantól aki újabb diákigazolványt igényel, már csippel ellátott igazolványt kap, és a jövőben már csak RFID-csippel ellátott igazolványokat fognak előállítani. Első körben a diákigazolványok esetében lép életbe az új rendszer, és bevezetik az oktatói, illetve kormánytisztviselő igazolványt.
A kormány tervei szerint a későbbiekben valamennyi személyazonossági okmányt RFID-csippel látnak el, majd az összes okmányt fel fogja váltani egyetlen kártya. Aki eddig homokba dugta a fejét és azt hangoztatta, hogy a társadalom feletti teljes ellenőrzés nem lehetséges - mi több, összeesküvés-elmélet - annak ideje elgondolkozni egy-két dolgon.
Én nem bujkálok barlangokban, de kikérem magamnak, hogy bárki láthassa merre megyek.
Forrás: [link]
Ó, ez már nagyon régi, én hónapokkal ezelőtt olvastam ezt.
Csak azt lehet tenni, hogy nem veszed át, és erőt, időt, pénzt, energiát fordítasz arra, hogy kijárd az igazadat, és ne Te szívd meg - mert az első 1-2 hivatalos körnél ha megállsz, és nem hajtod feljebb az ügyet, akkor Te szívsz -, de minél többen felvállalják ezt, annál könnyebb dolguk van. Ha csak egyedül vagy, aki ezt megteszi, akkor a legnehezebb, de akkor is simán sikerül, csak mindig menj tovább. Szivesen segitek, aláirok, meg minden, ha kell - én nem vagyok diák, szoval engem (még?) nem érint.
Fognak gyártani? Fáziskésés ... ;)
3-as és itt egy elegánsabb, kevésbé bumszli bőrtárca kinézetű:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!