Mi a véleményed a Fidesz székház elfoglalásáról?
A Jobbik 1999-ben egy ifjúsági közösség volt , amit egyetemisták alapítottak , csak 2003-ra lett belőle párt.
A tagok közül sok az exMIÉP-es , a MIÉP szintén egy radikális nemzeti párt volt, viszont nem voltak elég erősek és hatékonyak , nem küzdöttek a fent maradásért.
A Jobbik elnöke Vona , valóban Fideszes volt.
Ex Miép tagokon kívül még van a Jobbikban 1-2 volt Fidesz , SZDSZ tag is,.
Azt túlzás állítani hogy 90% volt Fideszes.
"Csak a főváros korrupt adócsaló drogosai szeretik a ballibet."
Így van!
Én sem értem az egészet. Most fogok végezni az egyetemen, de nem csak most, az utóbbi 2 évben ki sem látszom a könyvekből és a tanulásból. Az a sok egyetemista, hogy a francba ér rá ennyire? Hogy addig ott hisztiznek, amíg egy ország kormánya meg nem változtatja amit páran akarnak? Röhej. Fel vannak háborodva, hogy az adófizetők kifizessék a tanulmányaikat, aztán elhúzzanak külföldre. Szerintük miért ötvenen ülnek ott, és nem 10 millióan?
A savas bácsinak nem volt igaza, mert a balos majmokkal kéne megitatni azt a szart. A tudatlan gyereket szerintem csak rángatják, hogy hová mennyen. Talán ha nem a Fidesz székházánál ülne hanem a padban, ragadna rá annyi tudás, hogy felfogja mi van.
"Most fogok végezni az egyetemen, de nem csak most, az utóbbi 2 évben ki sem látszom a könyvekből és a tanulásból."
Nem mindenkinek van szüksége non-stop könyv fölött ülésre az egyetem elvégzéséhez.
(Nem, itt nem az épphogy 2-essel átcsúszásról beszélek, nem büfészakról és nem csalásról a vizsgákon.)
Van akinek jobban megy a tanulás és van akinek kevésbé.
A bácsinak nem volt igaza, de szegény már öreg, valószínűleg azt sem tudta már, hogy hol van, nem hogy azt, hogy miért.
A székház elfoglalásának értelme nem sok volt, de legalább egy folyamatos tiltakozás megvan és véletlenül sem volt Viktornak igaza, hogy megunják és hazamennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!