Lesz vajon tüntetés idén? Nem ilyen hippyfelvonulás elleni, hanem mint 2006, MTV székház?
A kisemberek miért nem akarnak nagy emberek lenni? Minden "kisember" csak "meg akar élni" és semmi mást. Nem tudom, miért várják a sülgalambot...
Az egész baloldal olyan, mint a "edd meg a kenyér héját, mert Afrikában éheznek!".
Kolpele! Abba hagyhatnád ezt az állandó "kisembereket" lenéző dumát!
Közöttük is van sok okos,tehetséges,kiváló ember,csa éppen lehetőségeik nincsenek!
Ha te is most lennél fiatal,nem lennének gazdag szüleid,befolyásos barátok,akkor a találmányaidat is nagy nehézségek érén tudnád szabadalmaztatni! Ehhez is pénz és protekció kell manapság!
De ha sikerülne is,szponzor és tőke nélkül nem tudnál gyárat alapítani!
A kérdezőnek: lesznek tüntetések,de a kormányt ez nem érdekli.
A Fidesz (illetve a Fidelitász) már szervezi márc.l5.-re a kormány melletti tüntetést. Még Tőkés is hozza a maga románjait! (Őket ugyanis nem tekintem magyarnak)
12.
Nálad mindenesetre magyarabbak.
"Nem mi romboljuk. Az, hogy szétverték a TV székházat annyiba került mint Orbánnak elutazni a Parlamentig. Úgyhogy a károkról ennyit."
Nem Orbán vagyok, a kocsim szélvédőjét mégis sikeresen szétverték. Nagyon örültem ám amikor láttam, hogy 10-20 közötti emberekből kb. 10-15 egy autón éli ki minden beteg vágyát, egyből arra gondoltam hogy értelmes, józan fiatalok, akik az érdekeiket védik.
Nem az összes tüntető ilyen, de én nem szeretném ha még egyszer a tűzvonalba kerülnék minden ok nélkül.
"Nem érted a lényegét továbbra sem annak hogy mit is akarok megfogalmazni. Végül is nem baj."
És mi a lényege? Hogy ha teszem azt egy tanár, aki tisztességesen dolgozik, neveli, tanítja a jövő generációját, de hála az alacsony béreknek keveset keres és nyomorog, akkor az "annyit is ér"?
Nem lesz!
Azért, mert akik 2006-ban megszervezték, ma kormányon vannak.
Már jelzik előre, hogy a szombati szimpátia meneten ne üljenek fel a lázítóknak (csürhének). Honnan tudják, hogy lesznek - nekem azt támasztja alá, hogy a TV székház elleni csürhét annak idején a fineszesek irányították.
A mostani ellenzék ennél kulturáltabb (kivéve azt a két majmot, aki Eu zászlót égetett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!