Lesz vajon tüntetés idén? Nem ilyen hippyfelvonulás elleni, hanem mint 2006, MTV székház?
Figyelt kérdés
Szerintem -és sok más ismerősöm szerint is- érik egy tüntetés.2012. jan. 19. 20:22
11/19 Sz1u válasza:
Hol lenne tüntetés, mikor derék kormányunk az összes erre alkalmas területet lefoglalta több évre...
Nóóóóórmális?
12/19 anonim válasza:
párja a zokninak: Nem. Én csak azt mondom hogy nem attól vált valaki "kisemberré" mert most a Fidesz van. Vagy a tanárok egészen 2010 - ig milliomosok voltak, és a Fidesznek hála szegények lettek? Ezt ha valaki komolyan gondolja, akkor ott gondok vannak. Személy szerint vannak pedagógus barátaim, mindnek nőtt a fizetése az adókedvezménynek hála. Ja, hogy ehhez gyerek is kell? A jövőt mindig a család jelenti.
13/19 anonim válasza:
Jo, csak tudod nem mindenki all ossze az elso szembejovovel, mint te.
Gondolkozzal mar most az egyszer.
14/19 anonim válasza:
Tudod, mivel még 50 évesen is egészen jó formában vagyok, pénzem mint a tenger, nem kellene még most sem az első szembejövővel összeállnom. Fiatalabb koromban pedig csak úgy válogathattam a szebbnél szebb nők között, és meg is találtam. Hűséges típus vagyok 5 gyerekkel, mellélőttél de nagyon.
15/19 anonim válasza:
Kolopele azt magyarázd már meg, mi a fenéért hencegsz állandóan. Senkit nem érdekel, és már unjuk is eléggé. Menj játsz a gyerekeiddel, de fejezd be a hencegést. Mondd el nyugodtan a véleményedet, de a magánéleted senkit nem érdekel.
16/19 anonim válasza:
En arra gondoltam, h most mit csinaljon az a tanar, aki egyedulallo.
Vallaljon be egy gyereket csak, h tobb penze legyen?
Ez csak a ciganyoknal mukodik:)
17/19 anonim válasza:
Speciel nem a cigányokra gondoltam.................
18/19 anonim válasza:
kolopele: ha van eszed a pénzeddel ne hencegj, mert a szegények még megtalálnak és veled szemben alkalmazzák a maffiózó módszert.
Mifelénk erre azt mondják, hogy az ész "csendben jár" - te nem úgy nézel ki a válaszaid alapján.
Az öt gyerek az hihető - ha mindet te csináltad - mert ebben is majmolod a vezéredet.
Most szombaton remélem ott leszel és a fagyizást se hagyd ki.
19/19 anonim válasza:
Attól hogy egyetértek vele sok mindenben még nem majmolom és nem a vezérem. Nem hinném hogy bármelyik másik párt jobb lenne mint ők, bár felőlem arra szavaz mindenki akire akar. Egyébként meg ha valaki eljut a bejárati ajtómig az már azt is megérdemli hogy kiraboljon. Sőt, még én adnám neki oda amit szeretne. A tüntetés pedig nem érdekel, legalábbis nem szokásom elmenni egyre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!