Miért baj az, ha valaki (Pl a Jobbik) felemlegeti és elítéli azt, hogy Izrael a gázai mészárlásban főleg palesztin civil gyermekeket és felnőtt civileket gyilkolt?
02:01
"Én maximálisan kiállok a palesztinok mellett, szerintem minden nemzetnek joga van a szabadsághoz, függetlenséghez és igazságos bánásmódhoz."
A független palesztin állam régóta létrejöhetett volna - csak ennek éppenséggel nem Izrael, hanem az Izrael elpusztítására törekvő arab államok a megakadályozói.
Ti "kiválasztott" nép, olyan hülyék vagytok, mint a segg :DD
Ti vagytok a rasszisták meg a kirekesztők. Számon van tartva Izraelben, hogy ki milyen vallású, származású. Magyarországon meg habzó szájjal, mint az állatok vonyítotok, hogy "mi az, hogy kettős állampolgár". Pont miattatok kéne, mert rasszisták vagytok, és mert a hazátokhoz, Izraelhez vagytok hűek.
"Ettől függetlenül a béke mindkét nép érdeke lenne, "
Érdekes, hogy itt a békét hozod fel mint nagy érdeket, nekem meg nyomatod privátban a náci szövegedet.
17:46
"Remélem felrobbantják az egészet egyszer."
A zsidók meg mind visszajönnek ide Európába. Nagy észlény vagy te is, mondhatom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!