Miért olyan népszerű a tizenéveseknél a jobbik?
Próbálnak a Parlament fenegyerekei lenni. Nekem is szimpatikusak (nem minden ideológiájukkal és tevékenységükkel értek egyet, de még ők állnak a legközelebb hozzám).
Szembemennek a megszokott konvenciókkal - persze sokszor csak színészkedés, de mégis legalább egy kis felüdülés.
És persze a nacionalizmus, patriotizmus mindig egy pozitív üzenet a célközönségnek. Nem kívánok arról vitázni, hogy melyik kisebbség veszi el a munkámat, melyik kisebbség megélhetését fizetem én, mert ők nem dolgoznak (mondjuk persze most épp külföldön vagyok kisebbség) - de a Jobbik üzenetiben sugallja, hogy ők tudják a megoldást ezen problémákra. A 25 évesek és fiatalabbak között minden 4. munkanélküli, ha jól emlékszem. A Jobbik üzenete megoldás lenne erre a problémára szintén (az más kérdés, hogy ez etikus vagy morális-e).
Mert ki mernek mondani dolgokat és tesznek is érte.
Szerinted egy miskolci fiatal melyik pártot tartja most szimpatikusnak?
Azt, amelyik szavazatokat gyűjtött a sátor ellen vagy amelyik megpróbálta bemagyarázni, h milyen jó lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!