Miért olyan népszerű a tizenéveseknél a jobbik?
Na kb úgy írogatnak ide a Jobbik ellenes emberek, mintha tettek volna valamit, valami jót, előremutatót a kedvenc pártjaik. Kritika meg van bőven, persze prejudikált formában. Azt meg elfelejtik hogy amit a pártjaik kérdeznek, na még azt sem szabad elhinni!
Nem egy 2 éve a parlamentbe került elhallgatott de még is aktív pártot kellene mikroszkóp alá vetni!
Hanem az elmúlt 22 év, a hazugságban kiüresedett a korrupcióban "hajlott hátú" embereiteket.
Ha már csak 1 érvem lenne a Jobbik mellett az hogy még nem kormányzott, jelen állapot szerint ez is több lenne mint elegendő!
Bartók02, én egy példát írtam egy képzeletbeli pártról ,de te még olvasni sem tudsz/gyenge elméjű vagy/ nem figyelsz... (válaszd bármelyiket amelyik szimpatikus!)
w3dzz, Tény és való, de a roma bűnözés mellett ezer meg ezer probléma uralkodik magyarországon ( pl: hatalmas állam adósság)
Névtelen kommentelő, Ezzel csak az a baj hogy idáig minden párt rossz volt! Ezen kívül az ellenzék( Mszp idejében a fidesz, fidesz idéjen a jobbik) Mindig azt mondják/ták hogy ők a jobbak! Én csak azért nem támogatom a jobbikot mert nagyon nem szimpatikusak és akinek egy kicsi józan paraszti értelme van az beláthatja hogy ők sem jobbak!
"Én csak azért nem támogatom a jobbikot mert nagyon nem szimpatikusak és akinek egy kicsi józan paraszti értelme van az beláthatja hogy ők sem jobbak!
Igen, ez igen. Ez egy kifinomult érvelés.
De leírtam, ugyan az vonatkozik rád is, prejudikálsz és az emlékezeted folyton kihagy.
"Miért olyan népszerű a tizenéveseknél a jobbik?"
A II. világháború gimnázium 12. osztályos tananyag. Sokan el se jutnak idáig, de aki eljut, már az is 18 éves.
Eddig sok volt a jobbikos, most már tele van az oldal egymás likeoló fizetett libsikkel. Gyik, én így szeretlek!
Amúgy gondolom az egyetemistákat is lehülyézitek, igen biztos ők is tudatlan barmok, hogy 33%-uk a jobbikkal szimpatizál.
Erősödünk, félhettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!