Miért Áder János a legnépszerűbb politikus az emberek körében?
Figyelt kérdés
Én teljesen meglepődtem mikor hallottam,én úgy huszad-harmincad rangúnak gondoltam.2012. nov. 7. 20:35
1/12 anonim válasza:
nem áder miatt van ez
hanem azért mert
ő a közt.elnök
és a közt.elnök 1990 óta mindig
az élen áll e tekintetben
egyébként ezek a felmérések
mesterségesek
2/12 anonim válasza:
Kinek kellene lennie? Az őszödi böszmének?
3/12 anonim válasza:
Nem Áder János a legnépszerűbb, hanem maga a köztársasági elnöki poszt, mint legfőbb közjogi méltóság.
4/12 anonim válasza:
Káder úrt az állítólagos 2/3 sztárolja, más nemigen!
5/12 Dick Esmen válasza:
Mert nem csinál annyi hülyeséget mint a politikus társai.
6/12 anonim válasza:
"Mert nem csinál annyi hülyeséget mint a politikus társai."
Ááá nem.. csak egyik sz..r törvényt írja alá szó nélkül a másik után. Egy bábu aláírógép.
7/12 anonim válasza:
Még nem járatta le magát mint Orbán azért.
8/12 anonim válasza:
Hát mivel Magyarország államberendezkedésében megfigyelhető, hogy a miniszterelnök kezében összpontosul a tényleges hatalom, ezért nem is lehet más Áder, mint egy báb.
9/12 anonim válasza:
Áder az csak egy zsidóbérenc nem? Nem sokat hallottam róla csak amikor volt hogy egy rabbit lezsidóztak az utcán akkor egybl szaladt Izraelbe. Szerintem szánalmas ez a figura...
10/12 anonim válasza:
Talán azért a legnépszerűbb, mert a legsemlegesebb, szinte észrevétlen a megosztó politikusok között. Így könnyű 50% körüli eredménnyel elsőnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!