Miért baj az, ha valaki (Pl a Jobbik) felemlegeti és elítéli azt, hogy Izrael a gázai mészárlásban főleg palesztin civil gyermekeket és felnőtt civileket gyilkolt?
20.
Általában az Izrael ellenesek szoktak a palesztinokkal foglalkozni.
Azért mert így vágnak vissza a zsidók nácizására.A zsidók mindig kihúzzák a náci, antiszemita kártyát , az
"ellenzéknek" meg van egy palesztin kártyája.
Nyugaton inkább a liberálisok tüntetnek Izrael ellen és a palesztinok mellett.
A Cél egy független , szabad palesztin állam létrehozása.
Az viszont igaz hogy Izrael megszállás alatt tartja Palesztínát.Csak nézz meg 1946 előtti etnikai térképet , statisztikákat ,adatoakat
Miert baj?
Azert mert amit a kerdesben felsorolsz EGYSZERUEN NEM IGAZ!!!!!
Engem csak azért zavar, mert nem egységesen a civil gyilkolás ellen lépnek fel, vagy az igazságtalanság ellen, hanem csak a zsidók bűnei ellen.
Például a kolumbiai FARC konfliktusról biztos nem olvasol a kuruc.info-n. 200 ezer ember vesztette életét ott az elmúlt 50 évben, és nagyjából 2 millióan menekültek el az otthonukból. A FARC kényszeríti az ottani lakosságot hogy kokaint termeljenek, majd azt eladják, és ebből fedezik a költségüket. Ez miért nem zavar legalább annyira mint a palesztin-izrael konfliktus? (szerintem ez még rosszabb is)
A szomáliai polgárháború miért nem zavar? 300-400 ezer halottja van eddig.
A beludzsisztáni konfliktusban 1000 civil halott van az elmúlt években és nagyjából 150-200 ezren menekültek el.
De sajnos itt nincs egy zsidó se, akit okolhatnátok, így kevésbé érdekel titeket.
Na engem ezért idegesít, mikor a Jobbik nagy hősként kiáll a palesztinok mellett. Mert egyértelműen látszik, hogy azért áll ki mellettük, hogy a zsidók ellen legyen.
28
Nem igaz? Akkor talán nézzél utána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!