Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, ha valaki (Pl a...

Miért baj az, ha valaki (Pl a Jobbik) felemlegeti és elítéli azt, hogy Izrael a gázai mészárlásban főleg palesztin civil gyermekeket és felnőtt civileket gyilkolt?

Figyelt kérdés
A liberálisok általában erről nem szoktak beszélni, csak szélsőjobboldali bűnről és arról, hogy nem szabad hagyni, hogy a történelem megismételje önmagát. Miért van ez?

2013. márc. 8. 20:00
 151/176 tetro ***** válasza:
89%

"A libsiknél pofátlanabb, képmutatóbb embereket a Föld nem hordott még a hátán. Mindenki fogadja el a ti agymenéseiteket, de ti mondjuk a hungaristákat nem fogadjátok el, vagy akár azt, aki nem veletek ért egyet.."

Erre az egzakt hozzászólásra kellett volna érdemben reagálnom? :D Húha, tényleg nagy szarban vagyok.

2013. márc. 15. 23:36
 152/176 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy nem fejtetted ki ismét a véleményedet arról, hogy szerinted ez miért van így, vagy miért nincs így. Azzal, hogy folyamatosan nem válaszolsz, nekem adsz igazat. Hízelgő egy libsitől, nem tagadom, de inkább fejtsd ki a véleményedet :D
2013. márc. 15. 23:40
 153/176 bumbi02 ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy az én véleményemre nem tudtál reagálni ;) Hidd el, az életed nem a libsiktől lesz jó, vagy rossz. Hanem a saját döntéseidtől. Persze te próbálhatod rá fogni másokra azt, hogy nincs jó életed. A tényeken nem fog változtatni. Van egy jó mondás erre:

Mindenki saját sorsának kovácsa.

2013. márc. 15. 23:41
 154/176 tetro ***** válasza:
100%
Mindenki saját sorsának, a kérdező életének viszont az este az ágy alól elő bújó kis libsimanók.
2013. márc. 15. 23:44
 155/176 A kérdező kommentje:

"Érdekes, hogy az én véleményemre nem tudtál reagálni ;) Hidd el, az életed nem a libsiktől lesz jó, vagy rossz. Hanem a saját döntéseidtől. Persze te próbálhatod rá fogni másokra azt, hogy nincs jó életed. A tényeken nem fog változtatni."

Magyarországon élek, és amit a liberális SZDSZ művelt az MSZP-vel karöltve, hogy tönkretették az országot, az nem az én hibám. Szétverték a kórházakat, iskolákat zárattak be, az iskolákban elhülyítették a fiatalokat. Munkahelyek nincsenek, a tanulás iszonyú drága. Nagyon sok olyan dolog van, amit nem az egyén dönt el, hanem a nagypolitika. És még számtalan olyan dolog van, amit szétvertek. Nem véletlen menekül el innen minden fiatal. Nekik is ezt mondanád? És még mielőtt írnád, hogy a saját sorsukat irányítják, ez igaz, de a 80%-uk nem akarna elmenni, de rá van kényszerítve! Bizonyos dolgokat magam döntök el, bizonyos súlyos dolgokat meg nem én. És az befolyásolja az ember életét igen nagy súllyal.

2013. márc. 15. 23:52
 156/176 A kérdező kommentje:

"Mindenki saját sorsának, a kérdező életének viszont az este az ágy alól elő bújó kis libsimanók."

Te iszonyat szánalmas vagy ember. Még mindig nem tudsz válaszolni, csak írni a hülyeségeidet. Ennyi vagy, ennyit érsz.

2013. márc. 15. 23:53
 157/176 tetro ***** válasza:
Amikor válaszoltam fogtad magad és elmenekültél. Nem szeretném, hogy újra sírva aludj el.
2013. márc. 16. 00:20
 158/176 tetro ***** válasza:
Azt azért ugye tudod, hogy az igazi kivándorlás az elmúlt három évben zajlott le, SZDSZ meg mondjuk akkor már nem is létezett?
2013. márc. 16. 00:22
 159/176 A kérdező kommentje:
Hát tetrokám, érdekes, mert amikor én vártam, hogy válaszolj, hirtelenül, "véletlenül" eltűntél, és csak akkor toltad vissza a képed, amikor már új válaszok érkeztek, és amikor már volt mibe belekötnöd :D
2013. márc. 16. 00:42
 160/176 A kérdező kommentje:

"Azt azért ugye tudod, hogy az igazi kivándorlás az elmúlt három évben zajlott le, SZDSZ meg mondjuk akkor már nem is létezett?"

Igazi? Miért, van nem igazi is? A kivándorlás folyamatos volt, 2004-től, amióta Gyurcsány lett a miniszterelnök. 2010-óta lehet, hogy megugrott, de ezen sem csodálkozom. A Fidesz-MSZP-SZDSZ-KDNP-LMP-Együtt 2014 mind ugyanaz a szar. 22 év után, lehet látni és érezni, hogy mit műveltek ezzel az országgal.

2013. márc. 16. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!