Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, ha valaki (Pl a...

Miért baj az, ha valaki (Pl a Jobbik) felemlegeti és elítéli azt, hogy Izrael a gázai mészárlásban főleg palesztin civil gyermekeket és felnőtt civileket gyilkolt?

Figyelt kérdés
A liberálisok általában erről nem szoktak beszélni, csak szélsőjobboldali bűnről és arról, hogy nem szabad hagyni, hogy a történelem megismételje önmagát. Miért van ez?

2013. márc. 8. 20:00
 131/176 A kérdező kommentje:
Már írtam, onnan, hogy az emberek ezt tapasztalják. Nem fogod ezt érteni, de attól még így van. Mindenhol tele van a f@szuk a cigányokkal az embereknek, Kanadától egészen Ázsiáig. Én az évek alatt akár hány emberrel beszéltem, volt, akivel futólag, és ha szóba került a cigányság, akkor mind azt mondták, hogy gyűlölik őket. Meg a börtönökben a cigányok száma a Magyarok számához képest. És kisebbségben vannak, nem ők a többség (egyelőre)!
2013. márc. 13. 20:29
 132/176 tetro ***** válasza:
Te valamit nem értesz... Te nem az emberek vagy. Te egy ember vagy. Te tapasztaltad meg a 99%-kot? Nem. Marikanéni tapasztalta meg? Ő sem. A te tapasztalatod, ahogy az enyém is, csak egy apró kis töredéke lehet a kérdésnek. Ezt érted azért nem? Egyikünk sincs ott minden cigány mellett, és nem lakunk minden borsodi faluban. Így ez nem releváns. Tények csak kutatásokból jöhetnek, számadatok meg főleg. Te pedig a saját véleményedet (tény számadattal) az emberek tapasztalatára fogod. Ez olyan mintha azt mondanám, a magyarok 99%-a születésétől kezdve rasszista. Honnan veszem? A külföldiek ezt tapasztalják... Ja hogy nekem nem lehet kapcsolatom csak pár száz külföldivel, akiket maximum egy-két atrocitás ha érhetett fejenként... Nem számít. Az emberek ezt tapasztalják, akkor 99% az. Érzed ugye a demagógiát?
2013. márc. 13. 20:37
 133/176 A kérdező kommentje:
Oké.
2013. márc. 13. 20:38
 134/176 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező neked valami baj van az életedel!!
2013. márc. 14. 07:19
 135/176 A kérdező kommentje:
Az van. Hogy vannak és liberálisok ebben az országban, akik ráadásul idióták.
2013. márc. 14. 10:44
 136/176 A kérdező kommentje:
*még
2013. márc. 14. 10:45
 137/176 bumbi02 ***** válasza:
Kívánom hogy ez legyen a legnagyobb gondod az életben.
2013. márc. 14. 12:13
 138/176 A kérdező kommentje:
Hát ha nem lennétek, végre élhetőbb lenne ez az ország. Szóval igen. Ez nagyon is zavar.
2013. márc. 14. 13:20
 139/176 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar akkor költözz el Iránba,Irakba,Szíria vagy ahol nicsenek "libsik"!!
2013. márc. 14. 20:19
 140/176 bumbi02 ***** válasza:
100%
Persze. Miattunk élhetetlen csak. Miattunk nem tudsz boldogulni az életben. Hibás mindig van:) Mindig más, még véletlenül sem te. Érdekes hogy én "libsiként", tudok otthon is, és idekint is boldogulni. Teljesen függetlenül attól hogy mennyi szélsőséges van az adott országban, illetve hogy a cigányok hány százaléka bűnöző. Aki akar, az tud érvényesülni. A többi meg csak kifogás.
2013. márc. 14. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!