A liberálisok hogy képzelik el a demokráciát? Nekik mindent szabad, aki meg szerintük szélsőjobboldali, annak meg semmit sem? Ez lenne a demokrácia?
"Azt azért nem mondanám, hogy a cigánybűnözést azok nem használják, akik tanultak, hiszen a szocializmusban tantárgyként tanították a jogi egyetemeken"
Éppen erre céloztam. A 80as években számtalan olyan szociográfiai tanulmány jelent meg a témában, amely bizonyította, hogy ez nem igaz. A cigánysággal azonos szinten élő magyarok bűnözési rátája teljesen megegyezett a cigányokéval. Ergo a bűnözési forma nem a cigányságra, hanem a szociális helyzetre volt jellemző. Ha cigánybűnözésről beszélsz, akkor ezekkel az alapvető tényekkel nem vagy tisztában, ami pedig a témához fontos lenne.
Azt sem értem, hogy 2008 előtt a közbeszédben ez a kifejezés egyáltalán nem volt jelen. Miért épp onnantól? A bűnözési ráták nem indokoljak az újbóli megjelenését, vajon miért és honnan került elő újra? Vajon kérdező, te mióta használod ezt, és honnan szedted?
"Nincs cigánybűnözés, a kirekesztés ellen kell fellépnünk."
"Hail Hitler! Gázkamrába az összes zsidóval és cigánnyal!"
Hat azert ennek a ket mondatnak az egy szintre hozasa az osszehasonlitas altal nem semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs itt se raasszizmus, se cigánybűnözés.
Vannak normális emberek, és vannak deviánsok.
Na, a deviánsokat kellene vagy lecsukni, vagy lelőni, vagy mittudomén, létrehozni nekik valami munkatábort - de ez független attól, hogy az adott ember magyar, cigány, zsidó, német, vagy épp reptoidnak mondja magát.
Azt lenne fontos megértened, hogy a liberalizmusnak is van határa. És ha átléped azokat a határokat, ugyanúgy büntetésre számíthatsz. Itt szokták kifacsarni a liberalizmust a legtöbbször, hogy NEM SZABAD MINDENKINEK MINDENT, hanem addig a határig szabad, ahol mást nem zavarsz a szabadságoddal. Ha ezt átléped, a legliberálisabb demokráciában is szankcionálva leszel valahogy.
A másik fontos a liberalizmus emberközpontúsága (most ahogy te tereled, a bűnelkövetésre koncentrálva), ami nem csupán a törvény öklére -a büntetésre- helyezi a hangsúlyt, hanem precízebben megvizsgálja a körülményeket, hogy el lehessen kerülni ezeket a szituációkat máskor.
Egy bagatell példával alátámasztom: ha a betöréses lopás miatt elítéltet a börtön alatt akármilyen könnyen tanulható szakmunkára kiképeznék amíg ül, majd szabadulás után egy pártfogó felügyelné, hogy munkát találjon, rendesen bejárjon munkába, ott elégedettek-e vele, stb, akkor talán nem törne be legközelebb.
Tudom ez mind pénzbe kerül, de még mindig kevesebbe, mint a mostani rendszer, és konstruktív.
Istenem ilyen naív embereket...
Menekülnek a tatárok elől? Rendben van, le akarnak itt telepedni? Rendben van.
Azóta eltelt több száz év és ennek ellenére sem tudnak beilleszkedni? Na az nincs rendben, az nem normális dolog.
Csak az elmúlt 40 év szocializmusa elég lehetett volna arra hogy megnevelje őket a rendes élet felé, ehelyett módszerváltás után amint lehetett egyből abbahagyták a munkát, és áttértek a segélyre való megélhetésre, illetve a bűnözésre.
Ha én akárhova elmegyek Európában, betudok illeszkedni, meg sem mondanák rólam hogy magyar vagyok, egy-két év után teljesen kiismerném a népet és tudnék alkalmazkodni a szokásaikhoz.
Ellenben a cigányok itt vannak több száz éve, és azóta nem tudnak beilleszkedni, azt hiszem akkor bennük van a hiba. Ha üldözve voltak, akkor is az életmódjuk miatt voltak. Mert arra voltak berendezkedve hogy szekéren jöttek mentek és ott loptak ahol tudtak, este elmentek lopni, reggelre már tovább álltak.
Nem véletlen hogy a cigány nem jöhetett be a faluba, ezért van az ma is hogy a falu szélén laknak, egy ő általuk össze eszkábált putriban.
Van itt egy csomó kisebbség akikről nem is tudsz, csak néha a Duna tv-ben mutatják őket, hogy ilyen is van.
Azért mert sokkal rövidebb idő alatt is képesek voltak alkalmazkodni hozzánk. A cigányok nem is akarnak beolvadni, nekik teljesen megfelel azaz állapot amiben most is vannak.
A liberális aki ezt védi, az meg egy ördög ügyvédje.
Mindig azt mondom hogy költözzön össze velük, mert amikor rákérdezek akkor egyet sem ismernek élőben, vagy ha igen akkor kitalálnak egy képzeletbeli cigány barátot aki egyetemre jár, dolgozik, és nincs gyereke.
" "nehogy már te mond meg nekem, hogy egy kulturált, szelíd, tisztességes, esztétikus fehérember ugyanannyit ér, mint egy koboldpofájú, kötekedő, gátlástalan, beteglelkű, vonyítozó cigány"
Na ezt hívják rasszizmusnak, köszönjük a tökéletes példát"
Egy szóval nem állítottam, hogy nem vagyok rasszista. Igenis rasszista vagyok és büszke vagyok rá. Te mire vagy büszke? Arra, hogy a cigányokat támogatva kiirtod a magyarokat és pokollá teszed az életüket?
"Igenis rasszista vagyok és büszke vagyok rá. "
Akkor is büszke vagy amikor a rasszisták napi szinten verik péppé a magyarokat Romániában, Szerbiában, Szlovákiában? Ezek is Ti vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!