A liberálisok hogy képzelik el a demokráciát? Nekik mindent szabad, aki meg szerintük szélsőjobboldali, annak meg semmit sem? Ez lenne a demokrácia?
Egy libsi mondhat olyat, hogy "Nincs cigánybűnözés, a kirekesztés ellen kell fellépnünk."
De egy szélsőjobbos bezzeg nem mondhatja azt, hogy "Hail Hitler! Gázkamrába az összes zsidóval és cigánnyal!"
Hát, ez tényleg igazságtalan...
Tudod a legszánalmasabb az, hogy valóban azt csinálják, amit leírsz, de a Jóisten kedvéért nem vennék észre magukat és soha nem ismernék be, hogy ezt művelik.
Mintha én beleöklöznék egy ember arcába, aztán pár másodperc múlva, amikor magához tér és kérdőre von engem a tettemért, eljátszanám, hogy nem is tudom miről van szó és miért haragszik rám. Szóval totális agybaj...
"De egy szélsőjobbos bezzeg nem mondhatja azt, hogy "Hail Hitler! Gázkamrába az összes zsidóval és cigánnyal!"
Én speciel szélsőjobboldali vagyok és csak simán kiraknám a szűrüket Európából, mert nem itt a helyük, van saját életterük. Nem akarnék bántani - nem hogy megölni - senkit, az nem én vagyok. Szóval ne általánosíts, kedves általánosítás ellen vért izzadva harczoló, demokratikus barátom.
A gázkamrás dolgot senki nem gondolja komolyan , csak hirtelen felindulásból mondják , mérgükben.Egyikünk sem lenne képes megtekerni a gáz csapot vagy megnyomni a piros gombot.
A cigányoknak külön országrészt kellene venni , az országokat melyeket érint a probléma összedobnak egy kis lóvét és vesznek egy területet.
Ez lenne a leghumánosabb megoldás.
Integrálni keményebb módszerekkel, ugyebár nem lehet , csak az emberi jogok csorbításával.
A liberálisok úgy képzelik el, hogy mindenkinek mindent szabad.
Még mindig jobb, mint a baloldali, vagy jobboldali kormányzás...
"Szóval ne általánosíts, kedves általánosítás ellen vért izzadva harczoló, demokratikus barátom."
Köszönöm a három mondatomból felállított, precíz jellemprofilt...
"A gázkamrás dolgot senki nem gondolja komolyan , csak hirtelen felindulásból mondják ,"
És ez miben különb annál, ha valaki sarkítva azt mondja, hogy "nincs cigánybűnözés"?
Szerinted ők komolyan is gondolják?
"A liberálisok úgy képzelik el, hogy mindenkinek mindent szabad. "
Ha valamit nem értesz, ne gyűlöld.
Müller P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!