Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok hogy képzelik...

A liberálisok hogy képzelik el a demokráciát? Nekik mindent szabad, aki meg szerintük szélsőjobboldali, annak meg semmit sem? Ez lenne a demokrácia?

Figyelt kérdés
Néhány vadliberális szerint nem létezik a cigánykérdés sem, a cigánybűnözés sem, holott az északkeleti megyékben (Borsod megye, Szabolcs megye, Heves, Nógrád) elég nagy számú a cigányság, és a magyarság pedig egyöntetűen azt mondja, hogy létezik cigánybűnözés és cigánykérdés is. Ezekben a megyékben minden magyar rasszista a liberálisok szerint?

2013. márc. 6. 22:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
84%

"nem létezik a cigánykérdés sem, a cigánybűnözés sem"

Na megint megy a ferdítés azért.

Valóban, olyan, hogy cigánybűnözés, bár kitalálták és megalkották ezt a szót, nincs.

BŰNÖZÉS van.

Miben más az mégis, hogy egy adott bűntettet cigány, néger, magyar, zsidó, arab... követ el?

A bűn, akkor is bűn.

Persze lehet jönni azzal, hogy mert a cigányok között több a bűnöző, de akkor mégis mi van? Igen, arányaiban több, de ott is van (nem sok) tisztességes ember és a bűn mint már írtam is, ugyan úgy bűn marad származástól, vallástól függetlenül is.

2013. márc. 6. 23:34
 12/32 tetro ***** válasza:
81%

Én a ti szemetekben liberális vagyok, egy hatalmas halmaz része, pedig egyáltalán nem érzem magamat egyetlen eszme alá tartozónak sem, főleg nem politikai oldalhoz.

Azt gondolom, hogy mindenki azt tehet amit akar, amíg ezzel másokat nem sért, korlátoz. Szerintem ez egy helyes alapelv az élethez. Ettől vagyok gondolom liberális a szemetekben...

Azt viszont én sehol sem szoktam hallani, se jobbról se balról, hogy Magyarországon ne lenne cigánykérdés. Sőt azt sem hogy a cigánykérdés ne lenne aggasztó. A cigánybűnözés mint olyan viszont egy szociológiai fogalom. Tanult emberek között, akik társadalomtudományokkal foglalkoztak valaha, teljesen közismert, hogy maga a fogalom réges-régen megbukott. Egyszerűen kimutatható, hogy a rasszok és a bűnözés mértéke között nincs koherens összefüggés. Ezért ha valaki azt állítja, hogy nincs cigánybűnözés, az nem liberális, egyszerűen csak lehet hogy tanult. És ezzel nem állítom, hogy a cigányok nem bűnöznek. Nem mondom hogy a bűn ellen nem kéne minden lehetséges eszközzel fellépni. De etnikai alapon eredendően bűnözőnek nyilvánítani a társadalom egy részét az korlátoltság. És ez a fogalom ezt a korlátoltságot foglalja magába. Ráadásul szerintetek mit jelent? Mi van ha kimondjuk hogy van? Akkor csak egy megoldás van, kiirtás. Hiszen a géneken nem lehet változtatni. Na innentől kezdve pedig merő rasszizmus az egész.

2013. márc. 6. 23:44
 13/32 anonim ***** válasza:
20%

"Miben más az mégis, hogy egy adott bűntettet cigány, néger, magyar, zsidó, arab... követ el?"

Mondjuk abban más, hogy ha magyar lenne, akkor sokkal kevésbé valószínű, hogy elkövetné a bűnt. És egyáltalán nem mindegy, hogy 20 vagy 170 bűneset történik.

2013. márc. 7. 00:38
 14/32 anonim ***** válasza:
23%

"Azt gondolom, hogy mindenki azt tehet amit akar, amíg ezzel másokat nem sért, korlátoz."

Amikor felszáll a buszra 8 cigány üvöltözve, mint a dzsungelmajmok, ahol addig 20 magyar utazott csendben, szerényen és kellemesen elbeszélgetve egymással, akkor az igenis zavar engem, sérti a gyomromat és a fülemet. Tehát tehetek ellenük a magasztos liberális logika szerint.

És nehogy már te mond meg nekem, hogy egy kulturált, szelíd, tisztességes, esztétikus fehérember ugyanannyit ér, mint egy koboldpofájú, kötekedő, gátlástalan, beteglelkű, vonyítozó cigány.

2013. márc. 7. 00:46
 15/32 anonim ***** válasza:
94%

"nehogy már te mond meg nekem, hogy egy kulturált, szelíd, tisztességes, esztétikus fehérember ugyanannyit ér, mint egy koboldpofájú, kötekedő, gátlástalan, beteglelkű, vonyítozó cigány"

Na ezt hívják rasszizmusnak, köszönjük a tökéletes példát.

2013. márc. 7. 00:50
 16/32 anonim ***** válasza:
25%

Te meg költözz össze ezekkel akkor legyen nagy jogvédő arcod.

A cigányok több száz éve nem tudnak beilleszkedni sehova mert primitív törzsi szinten élnek alapjáraton.

Ez akkor is előjön belőlük ha kikupáltak csak akkor figyelnek arra hogy a külső szemlélő ezt ne vegye észre.

Nézd a zenészeket, megy a nagy mézesmadzag aztán amikor valami nem úgy alakul ahogy szeretnék csendben megjelennek 100an a színfalak mögött, csak erről te nem tudsz mert ennyivel már okosabbak hogy figyelnek az imidzsükre.

Igenis a genetikának nagy szerepe van egy ember jellemében, felöltöztethetsz te egy majmot, megtaníthatod szépen ülni vagy járni, de belül akkor is egy majom marad.

A zsidók is feljebbvalónak tartják magukat az összes néptől, mégsem mondja senki sem rájuk hogy rasszisták.

Sőt "Nácik" is lehetnének mert ugyan az a kiválasztott faj mániájuk van mint Hitlernek, gyakorlatilag ugyan azt vallják mint ő csak a saját népükkel.

Azt csinálhatnak a palesztinokkal amit akarnak, rasszista alapon úgy szeparálhatják el őket a buszokon is ahogy akarják, a kutya nem szól nekik érte.

Ellenben ők nekik mindig joguk van beszólni más népek ügyeibe, és mindenki felett joguk van ítélkezni.

A liberalizmust is egy zsidó találta, és a legtöbb liberális is zsidó, nah ebből akkor már teljesen kilátszik hogy egy farizeusi képmutatás az egész.

Mindegyik menjen a saját udvarát söprögetni, mi sem szólunk bele az ő ügyeikbe.

Egyébként van cigány bűnelkövetés profil.

Színesfém lopás, nőket-gyerekeket lopni küldés, csoportos garázdaság, kés használat minden lehetőségnél, kegyetlen aljas módszerek, idősek-védtelenek kirablása.

Tisztességes magyar ember még ha elmegy betörőnek, akkor sem fog ilyen mélyre lesüllyedni hogy öregeket verjenek agyon 200 forintért vagy cigiért a saját házukban, ehhez már egy nagyon mély szinten lévő embernek kell lenni mint amilyenek a cigányok.

Alapjáraton semmi becsület, tisztesség, tisztelet, rend szeretet nincsen bennük.

Ezért is alakult ki a vándorló életmódjuk mert sehol, senki sem tűrte meg őket.

Aki meg ezeket védi mint a liberálisok, azok ördög ügyvédjei és cinkosok, ugyan azt érdemelnék mint a bűnözők akiket védenek.

Normális hazaszerető rendes magyar ember nem liberális.

Mert akinek helyén van a józan paraszti esze, az észre veszi hogy kilóg a lóláb.

2013. márc. 7. 02:31
 17/32 Komplikato ***** válasza:
95%

"A cigányok több száz éve nem tudnak beilleszkedni sehova mert primitív törzsi szinten élnek alapjáraton."

Ja, szóval semmi köze nem volt ahhoz, hogy miután erre menekültek a tatárok elöl és engedélyt kaptak letelepedésre, utána évszázadokig üldözték őket, hol nyelvi, hol vallási, hol bármilyen okból. Még jó, hogy Romániában nem voltak rabszolga sorban még a 90-es évek elején is ... minden esélyük megvolt a beilleszkedésre. A békának is jó esélye van túlélésre a turmix gépben.

2013. márc. 7. 02:51
 18/32 A kérdező kommentje:
Azt azért nem mondanám, hogy a cigánybűnözést azok nem használják, akik tanultak, hiszen a szocializmusban tantárgyként tanították a jogi egyetemeken. És maga a kifejezés sem azt jelenti, hogy a cigányok bűnöznek, hanem hogy vannak olyan bűnelkövetési formák, amelyek szinte kizárólag csak rájuk vonatkoznak pl színesfémtolvajlás, fatolvajlás, uzsorázás, a vidéken élő idősebb réteg terrorizálása, meggyilkolása pár ezer Ft-ért általában brutálisan stb.
2013. márc. 7. 05:53
 19/32 anonim ***** válasza:
21%

Hiába beszélsz a liberálisoknak, ők akkor is azt akarják, hogy a cigányok itt tomboljanak Magyarországon, gyilkolásszanak, fosztogassanak, erőszakoskodjanak. Valamiért élvezetet jelent nekik, hogy minden szép és jó elpusztul a világban és Európa visszafejlődik kőkorszaki szintre és elgettósodik az egész.

És igen, rasszista vagyok. Ha több millió magyar megmentéséhez az kell, hogy az 1 millió nemnormális cigánnyal együtt kirakjuk innen azt a 10-20 ezer cigányt is, akikre még rá lehet fogni, hogy normálisak, akkor meg kell tenni, nincs mese. Amúgy nekem is van pár normális cigány ismerősöm (szám szerint 2), de akkor is más kultúra. Jobban hasonlítanak a magyarokra, mint az elvetemült változat belőlük, de az még mindig kevés, amit ők produkálnak, ráadásul védik a többi cigányt, hogy hadd csinálják azt, amit akarnak, mivel ők olyanok és ebbe senki nem szólhat bele.

2013. márc. 7. 06:48
 20/32 anonim ***** válasza:
96%
Tisztességes magyar ember csak fehérgalléros bűncselekményt követ el.
2013. márc. 7. 06:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!