Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondolják egyesek, hogy...

Miért gondolják egyesek, hogy ma Magyarországon el tudnak helyezkedni a diplomások?

Figyelt kérdés
Szerintük csak a baloldal sugallja, hogy a diplomások nem tudnak szakmájukban elhelyezkedni. Szerintük a baloldal sugallata miatt nyavalyognak az emberek. Ugyanezek értettek volna egyet a csak 10 ezer állami hellyel.
2013. márc. 2. 22:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
24%

Nem. Diplomával nem lehet itthon. Kell egy jó középsuli. Ha diplomás vagy az túlképzett az okjt meg senki sem veszi komolyan. A középsuli dönti el, hogy csöves leszel vagy munkás.,

Itthon ez van sajnos. Gazdag akkor leszel, ha a baráti kör betesz valahova és/vagy segget nyalsz.

2013. márc. 3. 01:44
 62/90 A kérdező kommentje:

...

A középsulik tudtommal manapság nem adnak normális szakmát.

2013. márc. 3. 01:46
 63/90 anonim ***** válasza:
91%

Én 19 évesen jöttem el otthonról. A családom nem örült, de beletörődött. Iskola mellett korrepetáltam, angolt tanítottam, diákmelókat végeztem. Tökegyedül jutottam el a diplomáig. Ja, haverokra és sportra nem tellett, mert a szabadidőmben voltam kénytelen dolgozni.

Igen, sokkal egyszerűbb a kényelemért és a támogatásért cserébe elsz@rni az életedet...

2013. márc. 3. 01:46
 64/90 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó : És mi volt az, tesiegyetem ?:D
2013. márc. 3. 01:48
 65/90 anonim ***** válasza:
90%
Éppen a középiskolai szakképzettség ad normális, használható és elfogadott szakmát, persze nem nyomdaiparit kell elvégezni
2013. márc. 3. 01:49
 66/90 A kérdező kommentje:

3-4-szer annyit kell tanulnom, mint másnak. Emellett mikor jut munkára????

A haverokat, a sportot azért említettem, mert valaki szerint szakmát kellene tanulnom, és szabadidőmben olvasgatnom arról, ami érdekel, tehát kvázi szabadidőmben is tanulnom. Ez eléggé felháborított.

2013. márc. 3. 01:49
 67/90 anonim ***** válasza:
91%
67-es, biológus vagyok, per pillanat biotechnológiával foglalkozom. Jól fizet.
2013. márc. 3. 01:50
 68/90 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, ne haragudj, de ha ennyire nem megy, akkor neked nem való az egyetem. Bele kéne törődni. DE a családnak is. Egy szakma tényleg jobb lenne.
2013. márc. 3. 01:52
 69/90 A kérdező kommentje:

Mennyire nem megy?

Miért baj, ha valakinek kevés ideje marad a tanulás mellett? Nem bírna egy nehéz szakot, vagy nem bírna dolgozni?

2013. márc. 3. 01:53
 70/90 anonim ***** válasza:
60%
Te írtad, hogy csak küzdelem árán vagy képes tanulni, mert nem jó a fejed hozzá. Ez baj, mert a felsőoktatás a szellemi elitnek van kitalálva. Az átlagosnál magasabb IQ, jobb logikai készség, memória kell hozzá. És máris nem szenvedés az egész.
2013. márc. 3. 01:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!