Miért gondolják egyesek, hogy ma Magyarországon el tudnak helyezkedni a diplomások?
Nem. Diplomával nem lehet itthon. Kell egy jó középsuli. Ha diplomás vagy az túlképzett az okjt meg senki sem veszi komolyan. A középsuli dönti el, hogy csöves leszel vagy munkás.,
Itthon ez van sajnos. Gazdag akkor leszel, ha a baráti kör betesz valahova és/vagy segget nyalsz.
...
A középsulik tudtommal manapság nem adnak normális szakmát.
Én 19 évesen jöttem el otthonról. A családom nem örült, de beletörődött. Iskola mellett korrepetáltam, angolt tanítottam, diákmelókat végeztem. Tökegyedül jutottam el a diplomáig. Ja, haverokra és sportra nem tellett, mert a szabadidőmben voltam kénytelen dolgozni.
Igen, sokkal egyszerűbb a kényelemért és a támogatásért cserébe elsz@rni az életedet...
3-4-szer annyit kell tanulnom, mint másnak. Emellett mikor jut munkára????
A haverokat, a sportot azért említettem, mert valaki szerint szakmát kellene tanulnom, és szabadidőmben olvasgatnom arról, ami érdekel, tehát kvázi szabadidőmben is tanulnom. Ez eléggé felháborított.
Mennyire nem megy?
Miért baj, ha valakinek kevés ideje marad a tanulás mellett? Nem bírna egy nehéz szakot, vagy nem bírna dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!