A baloldal miért vált ilyen szörnyűvé Magyarországon és Európában?
Régebben közelebb álltak hozzám a baloldali értékek, de mára teljesen megundorodtam tőlük.
Undorítóvá vált az egész.
Az európai baloldali pártokkal is és nem csak a magyar baloldallal , igen súlyos problémák vannak.
Már egyáltalán nem képviselnek baloldali értékeket , csak a bent maradás , hatalom megtartás , hatalom növelés a cél.
Francia példát mondok.
A francia baloldal épp ilyen kígyó mint a magyar.
Agyba , főbe védi , segélyezi a nem európai embereket (afrikai , arab) hogy azok a baloldalra voksoljanak.
Ugyebár a jobboldal ellenzi a multikultit és a bevándorlók integrációját , asszimilálódását akarja.
A nemzeti radikálisok meg semmilyen Európán kívül bevándorlót nem látnak szívesen, ha mégis azt igen szigorú szankciókhoz kötik.
A baloldal viszont támogatja a multikultularizmust így a bevándorlók automatikusan rá voksolnak.
A baloldaliak elárasztatják bevándorlókkal Franciaországot.
Egy interjúban megkérdezték az egyik baloldalit hogy mi lesz így az Franciaország jövőjével , etnikai franciák unokáival , gyerekeivel...
erre így felelt:Az nem az én dolgom , majd ők megoldják.
A magyar baloldal éppen ilyen , csak a cigányokkal.
Ez az európai , baloldali politika.
Ilyen kell nekünk?
Folytatás:
Egyik sem különb a másiknál.
Ha nem lenne politikai marketing(rengeteg erkölcstelen ismérvvel) a két irányzat közti választás eredménye mindig 50-50 % lenne.
A mindkét oldalon előforduló túlzások a politikai marketing gusztustalan részét képezik, együtt ezekkel: álszentség, butaság, gőg, szervilizmus, szellemi restség, stb. ( és ezek terjesztése)
Nem lehet számszerűen megbecsülni egy szavazás eredményében hány százalékot képvisel a politikai marketing erkölcstelen része.
Ebből következik a mindenkori többség önkorlátozási kötelessége, ez a demokratikus gondolkodás alpja.
Kérdé: Megvan ez nálunk, itt és most?
Szerintem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!