Milyen lehet az, ha valakinek "csúnya zsidó feje van"?
Lásd a cikkben: [link]
Komolyan nem értem, hogy értelmes (?) - pl. műszaki értelmiségi foglalkozású - emberek hogyan szimpatizálhatnak ezek után is a jobbikkal, amikor a párt "gerincét" javarészt ilyen bunkó, semmirekellő, primitív sz@rházi bölcsészfélék alkotják.
Őszinte, nyíltszívű? Végülis, ami a szívén, az a száján, nem a szájával van baj, hanem a szívével...
Dologszerető? Ha az irracionális szájmenés már munkának számít, akkor én örülök, hogy magas nálunk a munkanélküliség...
Fajvédő? Aligha, ha ilyet leír, valószínűleg kettessel csúszott át biológiából, és nincs tisztában a "faj" fogalmával, úgy meg inkább ne védje...
pl ezek:
vagy azok, akiknek mély álluk, nagy orruk, és ápolatlan, göndör hajuk van pajesszal. illetve a gyerek a videóból:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=19Byl..
Mindegy haanyasra értékelnek valakit biológiából,
ha ismeri az alábbi definiciót:
Vérfertőzés: két emberfaj kozotti nemi kapcsolat.
Annyira remélem, hogy csak trollkodsz.
Aki pl.ötöst kapott biológiából, az ezt a definíciót nem ismerheti. És akkor minek nevezed azt, ha két testvér közösül? (tekintsünk el attól, hogy a homo sapiens egy faj, tehát eleve értelmetlen a definíció)
Én ezt a Kossuth rádióban halottam, még az apartheid idejében, bár lehet, hogy csak egy riportalany mondta.
Érdekes, de a faj szót használja a wikipedia is:
Nagyon régi lerágott csont, hogy a jogszabályok is rosszul használják ezt a szót. Nincsenek az emberen belül fajok.
Az meg, hogy vérfertőzés lenne, egyszerűen sületlenség. Pl.: a mai magyar nép tipikusan heterogén, már a honfoglaláskor az volt, akkor most mindannyian vérfertőzés eredményei vagyunk?
Ezt a szót a közeli vérrokonok kapcsolatára szokás használni, mert az valóban "nem egészséges" eredményre vezet.
A nemzetiségnek semmi köze a génekhez.
De , vannak fajok.
Viszont magyar faj , lengyel faj meg orosz faj olyan nincs.
Én biztos nem tartozom egy fajba az afrikaiakkal akik 2000 év alatt egy középkori civilizációt sem építettek.
Egy japán is kikérné magának hogy egy fajba sorolják a gajdzsin európaiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!