Milyen lehet az, ha valakinek "csúnya zsidó feje van"?
Lásd a cikkben: [link]
Komolyan nem értem, hogy értelmes (?) - pl. műszaki értelmiségi foglalkozású - emberek hogyan szimpatizálhatnak ezek után is a jobbikkal, amikor a párt "gerincét" javarészt ilyen bunkó, semmirekellő, primitív sz@rházi bölcsészfélék alkotják.
Bárkinek meglehet a saját véleménye. Én ezt az egészet csak egy apróbb diákcsínynek tartom.
Ha akarok én is csinálhatok egy listát, amin az összes diákot a szakról röviden elemzek. Természetesen ez szubjektív szemléletmód lenne. Bárkének meglehet a saját véleménye bármiről.
Én is műszaki szakra járok, és a jobbikot támogatom.
Úgy gondolom , hogyha nem kerülnek hatalomra 2018-ig akkor vége ennek az országnak ,mind etnikailag , mind gazdaságilag és bekövetkezik a nemzethalál.
Nekünk gyors , radikális változások kellenek , nem baloldali , liberális piszmogások meg tökölések , probléma megkerülések.
Egyébként a szociológusok meg a bölcsészek általában baloldaliak , mindig meg akarják nekünk magyarázni hogy a Föld lapos és hogy a rövid nadrágot is ki lehet térdepelni.
azért a diákcsínynél többnek tartom, ha már a beiratkozás előtt kiválogatják, ki felel meg az ő politikai, ideológiai nézeteiknek, és csak az rúghat labdába mondjuk a hök-ben...
Ha ezt a munkahelyetek tenné, mit lépnétek?
hát sztem a jobbikosok és a bölcsészek között pont nincs sok összefüggés, de ezt az egész cirkuszt viccesnek tartom. hát istenem, senki jogát nem sértik, ha ők így tudják maguknak megjegyezni az új arcokat, hogy valamilyen speckó jellemzőt írnak a neve mellé, nincs ezzel semmi gond. az a gond inkább h ez kikerült nyilvánosságra aztán jól felfújták. már volt ilyen kérdés de szal most miért is baj ha valakinek az a véleménye valakiről h csúnya vagy zsidófejű?
és hogy milyen lehet az? hát inkább mutatni tudnék neked párat, így leírni nehéz. de általában azonnal észreveszed, elég jellegzetes.
"gondolom Együtt 2014 vagy MSZP támogató vagy."
Nos, ez még jobban megerősített abban, hogy egy együgyű fajankó lehetsz. :)
7-es: hogyan jön ide a jobbik? Ha végigolvasnád figyelmesen a linkelt írást...
1. Aki leírta azt, hogy csúnya zsidó feje van valakinek, az egy bunkó, primitív, semmirekellő ember.
2. A bölcsészek között sok a jobbikos, és kevesebb a baloldali. De ez egyikükről se mond el semmit, léteznek ám értelmesek mindkét táborban.
3. A műszaki értelmiségiekre lásd 2. pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!