Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A töri órán ma a politikáról...

A töri órán ma a politikáról volt szó. Feljött a szó a romákról meg mindenről. Szerinte a Jobbik uszítja a fiatalokat és elszédíti a fiatalokat. Én teljesen egyet értek a Jobbikkal. Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ami itt van Magyarországon az tűrhetetlen! Cigányok csak rontják a mai világot! Ezért remélem kapom az oltogatásokat..mert rasszista vagyok.. de ez a véleményem!!

16/F Ne mondjátok ,hogy kiskorú vagyok ehhez! Mert teljesen ész szerűen gondolkozom.Megérett vagyok a témához..ezt már sokan mondták!

2013. febr. 21. 22:11
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
58%

Ja bocs és még lemaradt, egy kis magyarázatot kérnék még arra a mondatodra, hogy a 14 éves Jobbikosok juttatták be a Jobbikot a parlamentbe? A hátukon vitték be őket vagy hogy?

Majd akkor nagy meglepi lesz neked a 2014-es választásokon. Majd nézd meg figyelmesen. Elég konkrét számok lesznek, ahogy Magyarország 2. legnagyobb pártjává válik a Jobbik. Ezeket a hülyeségeket amit az előbb felvázoltál azok a számok fogják elég durván cáfolni. Majd nézegesd jövőre.

Vagy azokat se fogok elhinni? Vagy azt azért már igen?

"Vonjuk meg attól a családtól a segélyt, amelyiknek a gyermeke elkövet valamit? Igaz, akkor éhezzen az egész család, hátha úgy könnyebb lesz megnevelni a gyereket. EZ nem megelőző intézkedés, hanem retorzió. Rendőrség megerősítésével és védelme a jogvédőktől ezzel én is egyetértek, apám rendőr volt, és mesélte hogy anno máshogy intézkedtek, mint ahogy most tehetik. "

UTOLJÁRA ÍROM LE mielőtt kinyitod a szád INFORMÁLÓDJ, és ha hülye vagy legalább ne reklámozd a neten. Nem a segélyeket fogják elvonni, hanem bizonyos plusz juttatásokat. Nem a családi pótlékot és egyéb sz*rokat. Szóval ne félj nemfognak éhen halni a kis kedvenceid. De kíváncsi lennék miért véded ennyire a gyilkos cigányokat? Úgy érzed nagyon üres lenne az életed nélkülük? Szerinted jutalom jár nekik? A francokat.

Rend van Magyarországon még egyszer megkérdezem? Ha a válasz igen akkor te nem e világban élsz ez nyilván való. Ugyanis a válasz 10 emberből 10 azt mondja, hogy nem nincs! Miért nincs mert nem lehet rendet tenni, akkor kell a retorzió igen is, mert olyan nincs hogy mi alkalmazkodunk a kisebbséghez. A többséghez kell alkalmazkodni a kisebbséghez, ha ez nem megy akkor igenis kell a retorzió. Mivel mint láthatod és 100x is leírom, napjainkban az eddigi módszerek NEM váltak be.

A rendőrséget erősítgetheted minek? Erősítgetik. Még többet büntessek meg traffipaxozzanak? Közbiztonság nem attól lesz rendben hogy a rend őrei a költségvetést foltozzák, és adót szednek be.

Nagyon álomvilágban élsz, látszik hogy apád fia vagy. Annyi ésszel áldottak meg téged is mint egy marék lepke. Ha ilyen idióta ideológiád van. Nem hiszem el hogy ma Magyarországon van ilyen ember. Kicsit megnyugtat hogy nem vagy itt. De az nyugtalanít hogy ennyi zöld kezet kapsz, de így már legalább értem miért vagyunk a szakadék szélén. Miért fog tönkre menni ez az ország.

"Kuruc.info, barikád, jobbik.hu, alfahír,hunhír, és a többi hasonló nevesincs Jobbikos híroldalról."

Örülnél te ilyen "neve nincs" lapnak lehetnél a tulajdonosa, elég szép számban veszik. A kurucinfónak 50 ezres rajongói tábora van. Nagyobb a portál látogatottsága mint más baloldali sz*rnak ahol statisztikát hamisítgatnak, és valótlant állítanak. És a Jobbikot valóban nem mutatják a tv-ben a hozzád hasonló s*ggek akik a demokráciáról ugatnak, és az esélyegyenlőségről. Teljes médiazárlatot használnak fel a Jobbik ellen, hogy nehogy megtudja a paraszt hogy át*baszák 22 éve, még a végén a Jobbik kerülne hatalomra. Ettől nagyon féltek úgy látom te is. De az a vicc mint te is írtad veled ellentétben egy 14 éves kisgyerek is látja, hogy valami nincsen rendben, a te agyad még nem fejlődhetett ki hogy feldolgozhasd a világot ezek szerint.

2013. febr. 22. 12:37
 42/45 bumbi02 ***** válasza:
32%

Látom már szépen átmosták az agyad:) . A személyeskedésre és a hangnemre pedig csak annyit hogy "A stílus maga az ember"..:)

Hiába írtam le 100x hogy szerintem sincs rendben minden, te még mindig nem akarod felfogni.. Érdemes így vitatkozni?:) Úgy, hogy normális érvet enm tudsz felhozni amellett, hogy a Jobbik miért lenne más párt, mint a többi? Szerintem nem igazán... 2014-ben majd ne döbbenj meg, mikor a Jobbik pár százalékkal lesz csak előrébb 2010-hez képest..:) Engem abszolút nem hat meg a pártpolitika, mert az életem magam irányítom, köze nincs ahhoz egy pártnak se....

További jó fröcsögést, és olvass sok kuruc.infot! Hisz az az az igazi hírportál...:)

2013. febr. 22. 12:46
 43/45 bumbi02 ***** válasza:
34%
Ja és még annyi.. Nagy különbség van a kánon, és a kánaán között(: Nézz utána... Nevetséges...
2013. febr. 22. 12:47
 44/45 anonim ***** válasza:
42%

"Hiába írtam le 100x hogy szerintem sincs rendben minden, te még mindig nem akarod felfogni."

Nem mert nem hiszem el! Látom hogy hogy gondolod, mert ha minden rendben lenne nyilván nem külföldön csöveznél. A hangnem úgy látom hatásos volt, mert végre figyelmesebben elolvastad amit szerettem volna közölni egy részét. Kellett ide az a mondatnyomatékosító.

De megmondom neked miért nem hiszem, ha van egy probléma azt én megszeretném oldani. Engem így tanítottak, szerintem ezért ember az ember, ezért fejlődik. Ha nem akarom megoldani, akkor nincs probléma. Így szerinted nincs, mert te nem hajlasz a megoldására. Ebből azt veszem észre, mint már én is írtam, hogy te megvagy a problémával, így szerinted nincs probléma.

Nem olvasok kurucinfot.

2013. febr. 22. 13:01
 45/45 anonim ***** válasza:
64%
Te rasszista vagy, a tanárod meg hülye erre a kérdésre ezt fogják írni, mert, hogy a valóság az, hogy egyik pártnak sincs igaza a tanárod meg nem egészen van tisztába a dolgokkal...mivel én szerintem az, hogy egy párt kimondja az igazat (általában) az még nem uszítás... amúgy tudom, hogy most lefognak húzni a szocik de tőlük nem is várok mást...
2013. febr. 22. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!