A töri órán ma a politikáról volt szó. Feljött a szó a romákról meg mindenről. Szerinte a Jobbik uszítja a fiatalokat és elszédíti a fiatalokat. Én teljesen egyet értek a Jobbikkal. Erről mi a véleményetek?
Ami itt van Magyarországon az tűrhetetlen! Cigányok csak rontják a mai világot! Ezért remélem kapom az oltogatásokat..mert rasszista vagyok.. de ez a véleményem!!
16/F Ne mondjátok ,hogy kiskorú vagyok ehhez! Mert teljesen ész szerűen gondolkozom.Megérett vagyok a témához..ezt már sokan mondták!
Ez hogy 0%-on vagyok, nem engem minősít:)
Ez a félinformációkat itt ott hallok aztán pocskondiázok vele rátok vall.
Hol keresne egy EU-s parlamenti képviselő 2-4 milliót. Másfelet keres.
Jó, akkor írok neked teljes információt.
AZ EP képviselők fizetése a mindenki EU Bíróság bíráinak fizetésének 38,5%-a. Ez netto 6200 euró. Havonta. EMellé kapnak havi 4300 euró általános költségtérítést.Ezen felül kapnak az utazásaik fedezésére pénzt. (évente max 4200 eurót) Minden olyan munkanapért, amit eltölt az Európai Közösség területén, (és aláírja a jelenléti ívet) 304 eurót kap (szállás, kaja hasonlók). Ha EK-n kívül, akkor 130-at.
De vegyük csak figyelembe az alapfizetést netto 6200 eurót, és az általános költségtérítést. Az alapfizetés 1,8 millió forint, amihez jár még 1,2 millió forint általános költségtérítés. Ez ha jól számolom 3 millió forint. + még ugye a munkanapok után járó 304 euró. De attól tekintsünk el.. De már az 1,8 milliós alapfizetés is közelebb van a 2 millióhoz, mint az általad leírt 1,5 millióhoz....
Még valami?
Az a baj hogy nem tudom neked kikeresni mert a TV-ben halottam. Pont akkor amikor ugyan úgy ki volt mindenki akadva ezen mint te. (mindenki értsd: rtl klubb) Ott másfél milliót mondtak. De mindegy is, mert amit leírtam az attól úgy van, ha 100 milliót is keresnek ott az emberek, és arra nem vétóztál meg szal elkönyveltem hogy egyetértesz velem.
A 0% nem is téged minősít, hanem a minősíthetetlen magyarellenes hozzáadásodat a saját hazádhoz. De nagyon örülök a százalékoknak, így láthatod hogy Magyarországon magyarok vannak nagy többségben nemzeni érzelmekkel. Nem nemzetellenes gyűlöletkeltők mint az az ideológia amivel te válaszolsz.
Csak hogy értem e.
Akkor szerinted azt kellene, hogy kiülnek az EU-s parlamentből, hogy ne legyen bent magyar, és ne legyen bent jobboldali érdekű párt. Akkor már mivel a magyar parlamenttel is hasonló a helyzet mint mondtam. Csinálják azt, hogy onnan is kijönnek? Kiülnek a Kossuth térre? Tüzet raknak és kumbajáznak? Nem! A magyarok 17%-át kell képviselni. Mint mondtam attól hogy nem tetszik valami nem jövök ki!!! A legfelháborítóbb dolognak tartom hogy az MSZP is kivonul amikor valami nem tetszik hát a lósz*rt! Azért szavazunk rajuk, hogy minket képviseljenek a minimum hogy ott ül és az én érdekeimben ellene van a dolgoknak, vagy mellette. Ezért vannak ott mint mondtam. Hát üljenek is ott, és hangoztassák a véleményüket ezért szavaztam a Jobbikra hogy ezt tegyék. Nehogy már kijöjjenek. Én jövök ki a munkahelyemről, mert az adott munka nem tetszik, engem is kirúgnak.
bumbi02
Ha még a Jobbik sem jelent neked szavazáson alternatívát, akkor nagyon nagyon remélem nem fogsz elmenni szavazni.
Mert a Fidesz volt, az MSZP volt, meg ők amúgy is kihullanak a parlamentből, LMP feloszlott ugyan az a baloldali sz*r az összes. Engem meg az eddigi 22 év nem győzött meg. Ezért szavazok a Jobbikra.
De ha neked ma Magyarországon nincs cigány probléma, minden a legnagyobb rendben velük is. Feltételezem a remek politikával is tökéletesen megvagy elégedve. Tényleg Magyarországon laksz egyáltalán? Mert nekem úgy tűnik hogy a Holdon.
Akkor ne ugrálj. Tökéletesen jó minden ahogy van, majd ha jössz haza akkor is számíts ilyen eseményekre, és sajnos egyre gyakrabban. Én heti rendszerességgel átélem. Magyarországon tavaly 27%-al nőtt a gyilkosságok száma is. És hidd el nem a svédek, és nem is a norvégok miatt.
Egyszer olvastam valaki ide írta teljese jogosan, nem tudom pontosan hogy volt de nagyon jól leírta az illető. Olyasmiről szolt, hogy hány embernek kell még meghalnia, hogy végre ébredjen a magyar, és tegyünk ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!