Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A töri órán ma a politikáról...

A töri órán ma a politikáról volt szó. Feljött a szó a romákról meg mindenről. Szerinte a Jobbik uszítja a fiatalokat és elszédíti a fiatalokat. Én teljesen egyet értek a Jobbikkal. Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ami itt van Magyarországon az tűrhetetlen! Cigányok csak rontják a mai világot! Ezért remélem kapom az oltogatásokat..mert rasszista vagyok.. de ez a véleményem!!

16/F Ne mondjátok ,hogy kiskorú vagyok ehhez! Mert teljesen ész szerűen gondolkozom.Megérett vagyok a témához..ezt már sokan mondták!

2013. febr. 21. 22:11
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
38%

"Tökéletesen jó minden ahogy van..."

Tök jó, hogy valaki megint ezzel jön. Pár oldallal ezelőtt szó szerint ugyan ezt írta valaki, amire bumbi02 reagált, hogy egyáltalán nem mondta egy szóval sem, hogy nincs gond...

bumbi02 egész kulturáltan nyilatkozott eddig is és én egyetértek vele.

Na tessék most akkor szépen nyomkodni nekem a mínuszokat és kikiáltani hazaárulónak engem (is), csak mert nem a jobbikkal értek egyet, holott állítom, hogy sokkal inkább magyar vagyok mint az ő szavazótáboruk nagy része...

2013. febr. 22. 01:36
 32/45 anonim ***** válasza:
44%

#34 és a Kedves kérdező is, mert itt a válasz miért ilyen liberális a tanár úr!

Hát leírhatja felőlem milliószor is, akkor is megfogom kérdezni, mert ez számomra hihetetlen. Ha van egy probléma és ugyan úgy szemet huny felette mint a mindenkori kormány. Van egy gond és lesz*rja telibe és nekem ez nagyon fura azért kérdezem sokszor, és fogom is még rengetegszer az olyan emberektől akik szerint minden rendben van, aztán lehet azt mondja hogy nem nincs minden rendben, de változtatni, tenni ellene nem akar. Ezért nekem mindig úgy tűnik tetszik neki ami van, hiszen tenni azért, hogy legyen egy kis esély a változásra nem tesz.

Ez ugyan az a propaganda, mint amit a kérdező kérdezett eredetileg. Mármint nem az a propaganda, hanem az hogy próbálják már a fiatalokba suvikszol valamiért hogy minden a legnagyobb rendben van itt. Olyan ez mint a kommunizmus volt. De akinek van két szeme megy egy csepp agya az láthatja mi van.

Nem csak itt, Szlovákok sem tudnak mit csinálni velük. Se mások ahol felmerül a cigánykérdés. Erősödnek mindenhol ezért a jobboldali politikai nézetek, de mint írtam nem csak ezért, de lassan többségbe is jut ez a nézet hála az égnek és gát szab ennek a pokolnak ami itt van. Szóval valószínűleg nem több millió emberbe van a hiba aki változást szeretne, nem a ti eddigi politikátokban, ami kitermelt egy több milliós elégedetlen társadalmat. Ez van erre van igény, ahogy írták is a tények makacs dolgok.

De ha nem tudjátok mi is az a cigány pontosan, majd ti is megtapasztalhatjátok hamarosan, ha nem lesz fordulópont a politikában, amilyen ütemben osztódnak. Nálunk szerintem amúgy is direkt termelik a rasszista embereket ezzel, a kormány akarja valamiért hogy rasszista legyen mindenki. Mert nálunk a magyarok közé telepítik be őket, ingyen házakkal, fészekrakó programokkal. Azt hiszik majd akkor embermódjára élnek, de nem, csak mindenki más rasszista lesz aki a saját testén tapasztalja a cigány-magyar együttélés problémáit.

Sokan megutálják a cigányokat, és elegük lesz mivel más párt ezeket a kétségbe esett magyarokat olyan szinten lesz*rja hogy nem igaz, ráadásul még telepít be melléjük cigányokat, hogy még élhetetlenebb legyen az életük. Ez van nálunk. Ezek az emberek mind a kormány termelte ki, a Jobbiknak. Ugyan is erre fognak szavazni, nekünk 2010-ben is már majdnem Jobbikos polgármesterünk volt, jövőre már egészen biztosan mert itt rengeteg a cigány és élhetetlen a magyarok élete, a közbiztonság nulla, így mindenki jobbikos szinte. A parlamentből, vagy egy budai villából még behozza őket a sofőr a városba gondolom nem érződik a cigánykérdés elég alaposan, így gondolom azt hiszik, hogy ez nincs is.

Szóval a lényeg ami a lényeg, el kéne gondolkodni miért kapott ekkora teret egy párt ami 2003 végén alakult, és már a 3. legnagyobb párt ma Magyarországon. És leköröz számtalan "öreg rókát", akivel nem volt megelégedve a nép. De jövőre lesz még második is, ha pedig folytatódik az eddigi nemzetromboló politika, lesz még első is, idő kérdése mikor fog több millióra rúgni az elégedetlen, kizsákmányolt emberek száma. Csak a magyarnak az kell ezek szerint, hogy éhezés legyen? Vagy legyen vagy száz ezer cigány bűnözők által meggyilkolt magyar? Akkor léptek majd? Nőjön a gyilkosságok egyre növő statisztikája még 50% felé? Akkor már akartok változást? Ti mikor fogtok a Jobbikra szavazni? Nektek hány halott magyar ember kell hogy tegyetek egy ikszet?

2013. febr. 22. 08:50
 33/45 anonim ***** válasza:
40%

Szóval valószínűleg nem több millió emberbe van a hiba aki változást szeretne, nem a ti eddigi politikátokban, ami kitermelt egy több milliós elégedetlen társadalmat.

*Szóval valószínűleg nem több millió emberbe van a hiba aki változást szeretne, hanem a ti eddigi politikátokban, ami kitermelt egy több milliós elégedetlen társadalmat.

2013. febr. 22. 08:56
 34/45 bumbi02 ***** válasza:
19%
Mit tehetnék a cigánybűnözés ellen? SEmmit. Nagyjából annyit, amennyit az államadósság növekedése ellen. AZért mert olyan pártra szavazok aki azt ÍGÉRI hogy majd tesz ellen, nem tettem érte semmit. A cigányság be nem illeszkedése, és a cigánybűnözés nem egy olyan kérdés, amit a Jobbik féle felületes adhoc intézkedésekkel orvosolni lehetne. Nagyjából úgy orvosolná, ahogy a Fidesz az államadósság növekedést.
2013. febr. 22. 11:05
 35/45 anonim ***** válasza:
Már mondtam hogy előbb informálódj mielőtt sületlenségeket írsz. A Jobbiknak kidolgozott megoldása van a cigánykérdés megoldására.
2013. febr. 22. 11:09
 36/45 anonim ***** válasza:
63%

Én ezért vagyok Jobbik szimpatizáns ,hisz csak ők akarnak változást ,javulást , biztonságot.

A baloldal lehúzhatja magát a Wc-ben , semmi realitásuk nincs , nem gondolkodnak racionálisan.

Azzal, hogy azt mondják, hogy nincs cigánybűnözés olyan mintha azt állítanák hogy nem volt Holokauszt.

2013. febr. 22. 11:10
 37/45 bumbi02 ***** válasza:
32%

Hozzáteszem, hogy aki józanul gondolkozik, és reálisan nézi a dolgokat, tudja, hogy a Jobbik sose fogja elérni azt, hogy kormányzópárt legyen, kivéve egy koalíció tagjaként. Hívhatja magát nemzeti radikálisnak, attól még szélsőséges párt. Amivel nekem nincs semmi bajom, ha van rá igény, akkor legyen ilyen is. Csak ki kell emelni hogy szélsőséges. A jobbik még relatív többségben se lesz, nem hogy abszolútban. Álmodozás helyett, beláthatnátok ezt ti is. Egy szélsőséges párt erősödését a válságok, társadalmi válságok tudják csak segíteni, mint most a gazdasági világválság, illetve a cigánykérdés. Ahogy lecseng a gazdasági válság, már csak a cigánykérdésből tudnak "profitálni", de akit 4 év alatt nem fogtak meg, ezután se fogják.

Észre kéne vennetek, hogy a Jobbik ugyanolyna mint a többi párt, csak árpádsávosra festették. Mert az eladhatóbb, és úgy tűnik mintha más lenne. Istenítitek a Jobbikot mert hogy mit tenne ha kormányra kerülne... Minden pártnak nagyon szép ígéretei vannak, hogy mit fog csinálni ha kormányra kerül. Őket akkor miért is nem....?

A Jobbik nem uszítja a fiatalokat, hanem egyszerűen megcélozta azt a közeget, akinek nincs még élettapasztalata, és kialakult világképe, és ő ajánl nekik egyet. Legjobb példa a kérdező, meg azok a 14 éves "jobbikosok", akik semmit se tudnak a világról, de már fújják kívülről az összes Jobbikos monológot.... Aki 16 évesen pártot követ, az még abszolút nem érett a témához, inkább csak tartozni akar valahova. A Jobbik pedig ebben segít. Ad egy közösséget, ami valljuk be, erősebb közösség mint pl az MSZP-s szavazóké. Nemzeti rock, nemzeti rap, és a többi kicsit egységesebbé teszi. Sok fiatalnak ez jól jön a problémás korában. Aztán kinövik. Nem véletlen az, hogy minél magasabb életkorba tekintünk, egyre kevesebb a Jobbikos szavazó.

2013. febr. 22. 11:18
 38/45 bumbi02 ***** válasza:
24%

Már mondtam hogy előbb informálódj mielőtt sületlenségeket írsz. A Jobbiknak kidolgozott megoldása van a cigánykérdés megoldására.

Mielőtt sületlenségeket írsz, nézz kicsit szét a világban, de legalább Magyarországon... A Fidesznek kidolgozott megoldása volt a válságkezelésre.. Legalábbis azt mondták.. Épp ezért vagytok "éretlenek" a témához, mert elhiszitek hogy az az egy, akit ti választotok, más mint a többi, de nem tudtok felmutatni egyetlen egy érvet sem, hogy miért is lenne más. Azért mert azt mondják. Hát ez nagy érv ;)

2013. febr. 22. 11:20
 39/45 anonim ***** válasza:
67%

bumbi. csak annyi, hogy a jobbiknak van programja a cigánybűnözés ellen, gondolok itt a segélyek megvonása a bűnözőktől, a rendőrség megerősítése és védelme a "jogvédőktől" akik minden intézkedést kritizálnak és jajveszékelnek, a gyerekek bentlakásos iskolában szociálodnak stb és ha megnézed rengeteg jobbikos törvényjavaslat került érvénybe úgy hogy beadáskor a fidesz lesöpörte és néhány hónap múlva mint sajátot megszavazta. Én rájuk szavazok és nem azért mert jobbikos vagyok csak a fidesz már bizonyított az mszp szintén az lmp (már ha van még) egy vicc.

"Nem véletlen az, hogy minél magasabb életkorba tekintünk, egyre kevesebb a Jobbikos szavazó."

- Talán azért mert a kormánypárti tv-k átmossák az agyukat, ott a jobbik maga az ördög s ezt gyakran hangoztatják is. Nem kapnak reális képet.

2013. febr. 22. 11:33
 40/45 bumbi02 ***** válasza:
36%

bumbi. csak annyi, hogy a jobbiknak van programja a cigánybűnözés ellen, gondolok itt a segélyek megvonása a bűnözőktől, a rendőrség megerősítése és védelme a "jogvédőktől" akik minden intézkedést kritizálnak és jajveszékelnek, a gyerekek bentlakásos iskolában szociálodnak stb és ha megnézed rengeteg jobbikos törvényjavaslat került érvénybe úgy hogy beadáskor a fidesz lesöpörte és néhány hónap múlva mint sajátot megszavazta. Én rájuk szavazok és nem azért mert jobbikos vagyok csak a fidesz már bizonyított az mszp szintén az lmp (már ha van még) egy vicc.

"Nem véletlen az, hogy minél magasabb életkorba tekintünk, egyre kevesebb a Jobbikos szavazó."

- Talán azért mert a kormánypárti tv-k átmossák az agyukat, ott a jobbik maga az ördög s ezt gyakran hangoztatják is. Nem kapnak reális képet.

Igen, amit legutóbb beterjesztettek népszavazásra , az egy olyan értelmetlen intézkedés volt, hogy egyértelműen kijött belőle, hogy egy jelzés a szavazók felé: radikálisak vagyunk még!.. Hasonló mikor a zsidó állampolgárságú képviselőket akarják listáztatni.. Nem gondolják komolyan, csak kell a megnyugtatás a szavazók felé, hogy ily radikálisak vagyunk. Vonjuk meg attól a családtól a segélyt, amelyiknek a gyermeke elkövet valamit? Igaz, akkor éhezzen az egész család, hátha úgy könnyebb lesz megnevelni a gyereket. EZ nem megelőző intézkedés, hanem retorzió. Rendőrség megerősítésével és védelme a jogvédőktől ezzel én is egyetértek, apám rendőr volt, és mesélte hogy anno máshogy intézkedtek, mint ahogy most tehetik. Másrészről pedig, akkor védjük meg a 2006-os rendőröket is Morvai Krisztina önjelölt jogvédőtől is... Mert nonszensz hogy a 2006-os huligánok amnesztiát kaptak (súlyos testisértés, hivatalos személy elleni erőszak.. ezek mind olyan bűnök, amiért a Jobbik elvenné a segélyt.. remélem érzed a paradox hatást), míg a rendőröket mai napig vizsgálják..

És azt mondod hogy a tv miatt nem kapnak reális képet az idősebbek, mert átmossák az agyukat? A Jobbik palánták nagyrésze milyen oldalakról is tájékozódik? Kuruc.info, barikád, jobbik.hu, alfahír,hunhír, és a többi hasonló nevesincs Jobbikos híroldalról. Akkor miért beszéltek ti folyton agymosásról? Jaa.. hogy nektek itt azt mondták, hogy ez az igazság.. Ha jól tudom az agymosás mindig így kezdődik... Ismételten visszatérünk ahhoz, hogy kiket fog meg a Jobbik. Akiknek nincs kialakult, saját világképük (mivel nincs még hozzá élettapasztalatuk).. Akinek van már egy világképe, az szörnyülködik, hogy egy alfahir jellegű oldal hogy üzemelhet, nem beszélve a kurucról... Akinek nincs, az elhiszi....

Mit gondolsz.. melyik könyvbe könnyebb írni? Amelyik üres, vagy amelyiket már teleírták?

2013. febr. 22. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!