Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A töri órán ma a politikáról...

A töri órán ma a politikáról volt szó. Feljött a szó a romákról meg mindenről. Szerinte a Jobbik uszítja a fiatalokat és elszédíti a fiatalokat. Én teljesen egyet értek a Jobbikkal. Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ami itt van Magyarországon az tűrhetetlen! Cigányok csak rontják a mai világot! Ezért remélem kapom az oltogatásokat..mert rasszista vagyok.. de ez a véleményem!!

16/F Ne mondjátok ,hogy kiskorú vagyok ehhez! Mert teljesen ész szerűen gondolkozom.Megérett vagyok a témához..ezt már sokan mondták!

2013. febr. 21. 22:11
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
57%

"Ezt szívesen meghallgatnám

Igaz hogy én már nem vagyok fiatal de!

Azt ajánlom a liberálisoknak hogy csak annyira legyenek liberálisok ami nem sérti a többség értékeit tapasztalatait érdekeit. Hogy szálljon önmagába és a 22 év liberális felfogásának értelmezze az eredményeit.

Hogy a kisebbség védelme közben soha ne feledje el hogy a többségi társadalom sérelmét is mérlegelnie kell.

Hogy a 8% os kisebbség kb 70-80% ban van jelen a börtönökben, ami nem véletlen. És hogy mind ezekért nem a Jobbik a felelős hanem a pontosan az ideológiájuk magyar megtestesítője. Hogy ami nekik nem sikerült ahoz ne ragaszkodjanak tovább hanem hagyjanak másnak is lehetőséget mert talán jobb az elképzelés vagy megvalósíthatóbb a magyar sajátosságok mentén.

2013. febr. 21. 22:49
 12/45 anonim ***** válasza:
51%

"Az uszítás kicsit erős szó a Jobbik politikájára, inkább nevezném érzelmi alapokra helyezett, demagóg politikának. Az elszédítés az már inkább helytálló kifejezés.

Ok Bumbi!

Említenél néhány demagógiát?

2013. febr. 21. 22:51
 13/45 anonim ***** válasza:
60%
Nem csak magyar, de roma is fél gyakran a sajátjaitól ...
2013. febr. 21. 22:53
 14/45 anonim ***** válasza:
58%

"Az uszítás kicsit erős szó a Jobbik politikájára, inkább nevezném érzelmi alapokra helyezett, demagóg politikának. Az elszédítés az már inkább helytálló kifejezés."

A magyarok 99%-a utálja a cigányokat. Ezek szerint te vagy az az 1% aki nem. Az az egy százalék, aki szerint minden a leges legnagyobb rendben van. Áruld már el miért?

Nem is a cigánykérdés miatt kell a Jobbikra szavazni, hanem azért mert az elmúlt 22 év politikája becsődölt minden téren.

2013. febr. 21. 22:56
 15/45 bumbi02 ***** válasza:
44%

Említsek demagógiát? Jobbik 2010-es programja, például?

AMikor az államadósság problémájára az alábbi megoldást javasolja:

Tiszta gazdasági alapokkal megteremtjük a költségvetés egyensúlyát, megállítjuk az eladósodási folyamatot; az eladósodottság szintjének kiszámítható leépítéséről törvényt alkotunk

Nagyjából hasonló megoldásai vannak a Jobbiknak a problémákra..

És akkor ne is beszéljünk olyan dolgokról, mikor jobbikos EU képviselők tüntetnek az EU ellen, hogy lépjünk ki, közben felveszik a havi 2-3-4 milliós fizetésüket.. Demagógia mikor az EU-ból való kilépésről beszélnek, mert féligazságokat közölnek le. Elmondják az érem egyik oldalát az EU-ról (rosszabbikat)... a jókat elhallgatják.. például azt, hogy Magyarország az egyfőre eső éves támogatásokban toronymagasan beelőzi többi tagállamot.. Hogy a bortermesztők EU-s támogatásokat kapnak (idén 8 milliárd forintot) .. És a hasonlókat.. Nem mondom hogy a többi párt nem demagóg.. Mert azok is azok..

Csak míg én belátom hogy minden párt ugyanolyan, addig a Jobbikosok azt mondják, hogy minden párt, kivéve a Jobbik.. A Jobbik egy jól szervezett üzletág, belátták, hogy a piacon lyuk van (nincs radikális oldal), és gyorsan betömték.... Ha esik a támogatottságuk néha zsidóznak egyet parlamentben, vagy cigányoznak.. Ezzel máris úgyérzi a sok 16 éves, hogy foglalkoznak a problémával...

2013. febr. 21. 22:58
 16/45 bumbi02 ***** válasza:
52%

A magyarok 99%-a utálja a cigányokat. Ezek szerint te vagy az az 1% aki nem. Az az egy százalék, aki szerint minden a leges legnagyobb rendben van. Áruld már el miért?

Na, ilyesmi demagógiáról beszéltem. Ha valaki nem ért egyet azzal, hogy minden cigányt tarkón kell lőni még születése napján, akkor máris úgy gondolja hogy minde a legnagyobb rendben.... Már ezerszer leírtam: 100 cigányból 90 olyan amilyen. Őket megvetem, és a sztojka féléket tarkón lövetném. De. A maradék 10-el nincs bajom.. Ezért nem írok olyat, hogy a cigányok csak rontják a világot. Nem. A rabló,gyilkos, törvényszegő, erőszakos, agresszív emberek rontjá a világot. Legyen az cigány, svéd vagy norvég. Jobbikosoknak nem az a hír hogy megöltek valakit, hanem az hogy cigány ölt. Illetve ha zsidó katona ölt palesztint. (nagyon szívükön viselikk palesztinok sorsát, mert "mily igazságtalanság" ami ott folyik, de az hogy a világ többi részén tucatnyi hasonló igazságtalanság folyik, azt le se tojják, mert ott nem a zsidó a hibás fél...)

2013. febr. 21. 23:02
 17/45 anonim ***** válasza:
57%
Én is mindenben teljesen egyetértek a Jobbikkal.
2013. febr. 21. 23:13
 18/45 anonim ***** válasza:
67%

"És akkor ne is beszéljünk olyan dolgokról, mikor jobbikos EU képviselők tüntetnek az EU ellen, hogy lépjünk ki, közben felveszik a havi 2-3-4 milliós fizetésüke"

Ez a félinformációkat itt ott hallok aztán pocskondiázok vele rátok vall.

Hol keresne egy EU-s parlamenti képviselő 2-4 milliót. Másfelet keres. Elárulom hogy a többi ember is a parlamentben majdnem ennyit keres. EU ellen vannak igen, de akkor is elmennek és elvégzik a munkájukat a parlamentbe se szívesen ülnek a sok hazaáruló mszp-s képviselőddel. Mégse mennek ki. A lényeg, hogy ott vannak és tudnak hangot adni annak ami nem tetszik. Felszólalni ellene. Ha nem ülnének ott nem lehetne ez.

Egy árva szóval nem mondtam, de senki sem, hogy tarkón lőni bárkit is. De látni tipikus liberális vagy. Annyira elvakult, hogy már beképzeled, hogy minden jobbikos tarkón lőne mindenkit.

2013. febr. 21. 23:14
 19/45 anonim ***** válasza:
52%
Ebben a kérdésben minden néhány kivételtől eltekinve a válaszok 100%on vannak. Amelyik nincs, az sincs hatvan alatt. Egyedül bumbi összes válasza kivétel nélkül áll nulla százalékon. De nem veszi észre magát.
2013. febr. 21. 23:22
 20/45 anonim ***** válasza:
55%

Bumbi, rendszerellenes vagy, akadályozod a magyar nemzeti egységet , emellett bűnt pártolsz és a közbiztonság rombolását támogatod.

Ez igen súlyos bűn melyet elkövetsz a hazád , nemzeted ellen.

2013. febr. 21. 23:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!