Ezt következmények nélkül lehet?
Véletlenül odakapcsoltam a TV-n épp Gyurcsány beszélt az egyik csatornán. Nem figyeltem csak azt halottam, ahogy lenácizta a Fideszt, és a Jobbikot csont nélkül.
Mélységesen felháborít, hogy egy bukott ember akit elzavartak kormányról, akiről kiderült, hogy nem csináltak semmit, és átvertek mindenkit, most is olyanokat beszél aminek semmi alapja, hazugság. Na de még a tetejébe, hogy lenácizza a pártokat. Ilyen létezik? Meg ezt így hagyják? Ez rágalmazás nem? Vagy bármit mondhat? Hogy van ez?
"semmi alapja, hazugság"
bár úgy lenne...sajnos a jobbik tényleg egy kissé fasisztoid párt
Gyurcsány szerint a Jobbik náci , újfasiszta , újnáci párt.És szerinte a Fidesz egy náci védő , náci bújtató párt , meg Orbán eladta a lelkét az ördögnek.
Az ilyen baloldaliak mint Gyurcsány , külföldön is sározzák Magyarországot ,és azt mondják hogy Orbán egy fasiszta diktátor.
A Fidesz meg komcsizza , bolsevikezi az MSZP-t , Gyurcsányt , a Jobbik meg ballibezi , bal cionistázza őket.
Nem lesz semmilyen következménye.Már hozzászoktak a sárdobáláshoz.
" Ez rágalmazás nem?"
Kit rágalmazott meg név szerint? Én nem láttam a műsort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!