Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Diáktüntetés laptoppal, hogy...

Diáktüntetés laptoppal, hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Az utolsó előtti nagy kép:

[link] szerintem ők ki tudják fizetni a költségtérítést is (már, ha azon vannak), de akkor mi ellen tüntetnek?

2013. febr. 12. 23:51
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Corvinus (publikus) hallgatói fórum: "Nem csináltam meg egy tárgyat negyedszerre, újra fogok felvételizni."

"Az a problémám, hogy sajnos két tárgyat kellene felvennem negyedik alkalommal. Azt a javaslatot kaptam, hogy felvételizzek újra. Tényleg nincs erre más megoldás?"

"Úgy néz ki, hogy egy kötelező tárgyamat nem tudtam teljesíteni harmadszori felvétel során sem.

Ilyenkor dékáni méltányossági kérelmet le lehet adni, ha jól tudom. Ez hogyan működik?"

"KM-es költségtérítéses hallgató vagyok. Egy tárgyat negyedszerre se sikerült teljesítenem. Most csak azt tudom csinálni, hogy újrafelvételizek, fél évet kihagyok és szeptemberben a tárgyakat elfogadtatom és folytatom?"

Hihetetlenül link alakok ezek az egyetemisták. Egy dolguk van: tanulni. Egy szegény diáknak pedig még dolgoznia is kell.

2013. febr. 13. 01:46
 42/48 anonim ***** válasza:
36%
Mocskos egyetemisták! Hitler annak idején kiírthatta volna őket!
2013. febr. 13. 08:41
 43/48 anonim ***** válasza:
91%

"Egy igazán szegény gyerek életében nem dob be ilyen automatába pénzt, de 2 literes kólát sem vesz, hanem issza a csapvizet a koliban."

A mi kolinkban 99% ezt csinálja. Mi a baj a csapvízzel? Másrészt a laptop elengedhetetlen, mivel a házifeladatok jórészét azon kell megcsinálni. Tárgyat is csak azon tudsz felvenni.

Másrészt miért bűn ha valaki pénzes és egyetemista egyszerre?

Kérdező, belőled az irigység beszél, de ha ennyire jó dolguk van szerinted, akkor jelentkezz egy egyetemre.

2013. febr. 13. 08:52
 44/48 bumbi02 ***** válasza:
89%

Eszméletlen milyen gazdag gyerekek járnak ide! Még laptopjuk is van!!! Más dolog hogy 5 ismerősömből 3 diákhitelből vette meg, és abból is csak egy 100 ezer forintos laptopot, de van nekik! Undorító. Ha 100 ezer forintos laptopot meg tudnak venni, akkor csak ki tudják fizetni azt a 500 ezer forintot félévente. Újgazdag szemtelen kölkök.

- irónia off -

2013. febr. 13. 11:27
 45/48 anonim ***** válasza:

"Hihetetlenül link alakok ezek az egyetemisták. Egy dolguk van: tanulni. Egy szegény diáknak pedig még dolgoznia is kell."

Azért, mert van 4-5 hü.lye egyetemista, attól még nem mind az, amúgy Corvinuson is van bőven olyan matekos tárgy, amiből még az okosabbak is meg-meg buknak. Jó, aki már negyedszerre meg harmadszorra megy valamiből, az kicsit elgondolkozhatna, hogy mi a fenét akar.

"A mi kolinkban 99% ezt csinálja. Mi a baj a csapvízzel?"

Otthon folyamatosan csapvizet iszok, viszont itt a koliban olyan undorító ízé van a csapvíznek, de ez még hagyján, még a szaga is büdös... maximum mosogatok vele, meg zuhanyzok, de hogy én ebből igyak, az ki van zárva.

2013. febr. 13. 16:25
 46/48 anonim ***** válasza:

Ez megint egy olyan kérdés, hogy a kérdező életébe be nem tette a lábát az egyetemre, nem csinált végig egy vizsga időszakot de a szája jár.

Azért, hogy a te gyerekednek is legyen lehetősége tanulni és többre vigye mint te.

2013. febr. 13. 22:24
 47/48 anonim ***** válasza:
Laptop még luxus? Mert sztem nem. Az egyetemekre meg jóformán kötelező.
2013. febr. 14. 16:34
 48/48 anonim ***** válasza:

tetró itt továbbra is te vagy a legszánalmsabb. Szerintem kösd fel magad. Mindekinek jobb lesz. Neked is, hidd el.

A mínuszt kaptad sorban, ostoba sutyerák surmó.

2019. szept. 5. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!