Szerintetek ki írja ezt a blogot?
2013. jan. 5. 02:04
1/2 Komplikato válasza:
Ez Troll Ellenpólus tucatnyi álnevének egyike. Stílusparódiát csinál a bértrollokról. Van aki nem veszi a lapot. ;)
Mondjuk magam részéről az emberi hülyeség kipellengérezését jobban bírom mondjuk Rejtő Jenő, Douglas Adams, Terry Pratchet és hasonszőrű emberkéktől. De az övé is humor, csak már nagyon fáradt.
2/2 A kérdező kommentje:
Kicsit hülyén tettem fel a kérdést (késő volt...), az "önszorgalomból"-t úgy értettem hogy ezt valaki megírja saját és mások szórakoztatására? Igazából nem tudom, hogy sírni vagy nevetni kéne rajta, mert akár igazi is lehetne. A nick, a képek, és néhány elejtett mondat miatt gyanús volt :D
2013. jan. 5. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!