Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Diáktüntetés laptoppal, hogy...

Diáktüntetés laptoppal, hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Az utolsó előtti nagy kép:

[link] szerintem ők ki tudják fizetni a költségtérítést is (már, ha azon vannak), de akkor mi ellen tüntetnek?

2013. febr. 12. 23:51
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Hm. Már érdekel a végkifejlet!
2013. febr. 13. 00:53
 32/48 A kérdező kommentje:

"Kérdező van róla halvány lila fogalmad, hogy jelenleg egy notebook fősuliban és egyetemen elengedhetetlen?

Sőt most már sok helyen szakközépben is?"

Igen elengedhetetlen, de egy szegénynek még asztali gépe sincsen. Laptopot néhány percre kölcsönkéri a barátjától, hogy ő is tudjon tárgyat felvenni. Egy szegénynek még számológépe sincsen, max. egy logarléce vagy abakusza. Az az érzésem, hogy ti szegény diákot még nem láttatok.

2013. febr. 13. 00:55
 33/48 anonim ***** válasza:
92%

B@zd meg a hangulatkeltésed, azt!:D

Kérdező jót kuncogott magában, majd megitta a maradék sörét és elégedetten hátradőlt.

2013. febr. 13. 00:57
 34/48 A kérdező kommentje:
Most megy a Hit gyülekezete előadás az atv-n (ismétlés). Gondolnátok, hogy egy szegény diákot az első sorba engednének? Ez kizárt, hiszen ott mindenki öltönyben van. Szerintem ők még a diplomaosztóra sem mennek el, hiszen egy öltönykölcsönzés sem megoldható nekik. TO-n átveszik a diplomájukat.
2013. febr. 13. 01:02
 35/48 Komplikato ***** válasza:

" Laptopot néhány percre kölcsönkéri a barátjától, hogy ő is tudjon tárgyat felvenni."

Ez vicc akart lenni ugye? Nem gondolod, hogy azért vesznek notebookot, hogy tudják csesztetni a Neptun-t??? Szóval véletlenül sem kell a tanuláshoz?

Az exem kijárta a fősulit, nem támogatták otthonról, alkalmi munkákból élt, volt olyan hónap amikor 20 volt amikor 40 rongyból. Még is evett pizzát, de még szórakozni is eljárt. Akkor biztos gazdag volt?

2013. febr. 13. 01:05
 36/48 A kérdező kommentje:
"Még is evett pizzát, de még szórakozni is eljárt. Akkor biztos gazdag volt?" Bizonyos értelemben igen, nem volt rászorulva, hogy kutyakaját egyen. Egy szegénynek az a szórakozás, hogy elmegy hógolyózni, vagy havat lapátolni (pénzért).
2013. febr. 13. 01:14
 37/48 anonim ***** válasza:
Szegény szegények.
2013. febr. 13. 01:16
 38/48 anonim ***** válasza:
76%
Jesszus kérdező de egy degenerált p*cs vagy :D
2013. febr. 13. 01:31
 39/48 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de egy laptop 100 ezer körül van, egy féléves tandíj meg olyan 200 ezernél kezdődik...

Amúgy ettől függetlenül én sem értem már, hogy miért tüntet a hallgatók egy része (pedig én is egyetemista vagyok).

2013. febr. 13. 01:32
 40/48 A kérdező kommentje:
"Most nem azért, de egy laptop 100 ezer körül van, egy féléves tandíj meg olyan 200 ezernél kezdődik" Nem is jelentkezik költségtérítéses szakra egy szegény diák. De azt sem teheti meg, hogy a 3 éves alapképzést 12 év alatt végzi el, és közben kezd egy másik szakot is utána, hogy jogviszonya legyen és HÖK tag/elnök maradjon az egyetemen még 35 éves korában is.
2013. febr. 13. 01:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!