Diáktüntetés laptoppal, hogy is van ez?
Az utolsó előtti nagy kép:
[link] szerintem ők ki tudják fizetni a költségtérítést is (már, ha azon vannak), de akkor mi ellen tüntetnek?
"Kérdező van róla halvány lila fogalmad, hogy jelenleg egy notebook fősuliban és egyetemen elengedhetetlen?
Sőt most már sok helyen szakközépben is?"
Igen elengedhetetlen, de egy szegénynek még asztali gépe sincsen. Laptopot néhány percre kölcsönkéri a barátjától, hogy ő is tudjon tárgyat felvenni. Egy szegénynek még számológépe sincsen, max. egy logarléce vagy abakusza. Az az érzésem, hogy ti szegény diákot még nem láttatok.
B@zd meg a hangulatkeltésed, azt!:D
Kérdező jót kuncogott magában, majd megitta a maradék sörét és elégedetten hátradőlt.
" Laptopot néhány percre kölcsönkéri a barátjától, hogy ő is tudjon tárgyat felvenni."
Ez vicc akart lenni ugye? Nem gondolod, hogy azért vesznek notebookot, hogy tudják csesztetni a Neptun-t??? Szóval véletlenül sem kell a tanuláshoz?
Az exem kijárta a fősulit, nem támogatták otthonról, alkalmi munkákból élt, volt olyan hónap amikor 20 volt amikor 40 rongyból. Még is evett pizzát, de még szórakozni is eljárt. Akkor biztos gazdag volt?
Most nem azért, de egy laptop 100 ezer körül van, egy féléves tandíj meg olyan 200 ezernél kezdődik...
Amúgy ettől függetlenül én sem értem már, hogy miért tüntet a hallgatók egy része (pedig én is egyetemista vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!