Diáktüntetés laptoppal, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Az utolsó előtti nagy kép:
[link] szerintem ők ki tudják fizetni a költségtérítést is (már, ha azon vannak), de akkor mi ellen tüntetnek?
2013. febr. 12. 23:51
11/48 anonim válasza:
Miért kérdező?
Szerinted az a szegény, aki szakadt ruhákban jár?
DE most komolyan.:)))))))))
12/48 A kérdező kommentje:
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az egyetemisták fele pofátlanul beadja a szoctámra az igénylést. Persze összevissza hazudozva benne, hogy megkapják a támogatást, ellenőrzés pedig minimális van, lebukás veszélye kicsi.
2013. febr. 13. 00:32
13/48 tetro válasza:
Kérdező, és azt észrevetted, hogy milyen jól tápláltatnak tűnt a többség? Na nem kövérek persze, de azért egyiken sem látszott, hogy éhezne... Sőt. Volt akinél pizza szeletet láttam! Érted, nem zsíros kenyeret, hanem pizza szeletet 390 Ft-ért!
14/48 anonim válasza:
Erről is vezetnek statisztikákat?
15/48 A kérdező kommentje:
"Szerinted az a szegény, aki szakadt ruhákban jár?" Nem csak az, de aki szakadt cipőben megy egyetemre az szegény.
De, azok a hallgatói fórumon lévők sem szegények, akik két pofára ették a szünetben a megrendelt pizzát. Egy szegény kolis egyetemi hallgató minden forintot beoszt, és nem szór el.
2013. febr. 13. 00:37
16/48 anonim válasza:
Egyetemisták fele, mi?
Tehát kollektíve lecsalózol egy csomó ismeretlent.
Te így most tántorogtál haza a helyi talponállóból, vagy mi?
17/48 anonim válasza:
Na jó szerintem Te csak szórakozol.:)
De tényleg nem megbántani akartalak.
18/48 tetro válasza:
Ezt mondom én is! Pizzát ettek! Már pedig akinek van pénze egy-két szelet pizzára az kussoljon és fizessen legalább százezret havonta! Ugye, jól mondom főnök?
20/48 tetro válasza:
És vannak a bennalvók között olyanok, akiknél menő hálózsákok vannak... Érted, nem a szakadt szutykos pokróc a francia bulldog alól... Hanem hálózsák. Amit a nyári fesztiválokhoz vette amúgy... Mert ezek oda is járnak. Meg vízitúrázni! Érted! Két nyaralás évente. Ja, meg a kutya... Francia bulldogja van az egyik csajnak. Mennyibe is kerül az? Meg most kellett chipeltetni 4ezerért. De a csaj mondta hogy ők extra chipet kértek. Extraminit, 6ezerért. Elmegy az ilyen a picsäba! Aztán azt még nem is mondta, hogy a pizzához pl ez a csaj KÓLÁT ivott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!