Érdekesség! Miért van az, hogy a gondolkodó, nyitott emberek 70-80 % pont között mozognak?
Vagy oldaltól független az emberek demagógiák alapján pontoznak, vagy lusták olvasni esetleg gondolkodni? Engem személy szerint nem érdekelnek a pontok.
Miért írja felül sokszor az egyén logikáját a demagógia ?
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!
DJ
Igen ez is egy hasznos !
Ha a demagógia keretein kívül nem ért valaki egyet a másikkal abból mindig értelmes és építő vita alakul ki.
Ezért pontozom a saját kérdésemre kapott válaszokat akár honnan kapom, kivéve a demagógiát. az 0. nálam.
De látod kedves kérdező, már itt is ölik egymást a magyarok,csak azért mert más a véleményük.Nem azért tart itt az ország, mert valaki mondott valamit, hanem mert legszívesebben megölnétek egymást.És a két gyökér elkezd azon vitatkozni, hogy melyikük tart itt az ország.TI miattatok ti GYÖKEREK,mert nem vagytok képesek felfogni hogy ti is tévedhettek.
"Áhh, az nem lehet hogy igaza legyen,kizárt dolog,
nekem mindig igazam van"
Ilyen szintű széthúzást semelyik más nemzetnél nem tapasztaltam.
A vélemény olyan mint a segglyuk: mindenkinek van de senki sem kíváncsi a másikéra. És ha valami nem tetszik a másik véleményében, le kell pontozni, erre van a pontozós rendszer. Például ha valaki azt mondja hogy ő szeret vadászni és leírja ezt kultúrált hangnemben, még nem jelenti azt hogy azzal egyet kell hogy értsek még akkor sem, ha az illető választékos és udvarias volt. Az a % pont azt kell hogy tükrözze hogy hányan értenek egyet és hányan nem. A semleges válasz meg akkor kell ha van jó és rossz része is a válasznak. Teljesen szubjektív, de megsértődni azon ha másnak eltérő a véleménye szerintem elég nagy butaság és szűklátókörre vall.
Azt pedig hadd ne jellemezzem aki hülyének titulálja azokat akik lepontozták, ergo nem értettek egyet vele valamiben.. talán a válasz adójának meg kellene néznie a válaszát mielőtt nagyon elszáll magától, mert ha sokszor pontozzák le annak általában oka is van.
Én például tudom miért pontoznak le sokszor, mert nem írok finomkodó hangnemben hanem leírom a dolgot ahogy gondolom, no meg persze sokszor nincs is igazam.. de azért van a fórum hogy cáfolhassuk, kiegészítsük, helyreigazíthassuk egymást, esetleg kifejezzük egyetértésünket. Nehogy már egy + vagy - jelentse az intelligenciát.
Ha pedig szóba került a Jobbik akkor elmondható hogy jó programjaik vannak és még többen csatlakoznának hozzá, ha nem engedne a soraiba olyan elemeket akik az egészet tönkretehetik. Szélsőjobbnak hívják de ha elhatárolódnának az erőszakos, iszákos, balhét szító és váró elemektől, rögtön szimpatikusabbak lennének. Van egy mag akiknek volt néhány jó ötletük, csak sajnos engedték hogy melléjük álljon pár olyan elem akik az egész pártot barátságtalan, ellenséges színben tüntetik fel.
Hatalmas fogás a Fidesz részéről az hogy messze elhatárolódott ezektől az elemektől, akkor is ha korábban ők alkották a Fidesz táborának jelentős részét. Orbán tudta hogy a huligánokkal csak elijesztik a kiábrándult MSZP-seket, tehát az irányvonal váltással elérték hogy vonzóbb párt legyenek mint a huligán elemeket támogató és befogadó Jobbik.
Ha a Jobbik mérséklődne és például a Gárda nem hivatalos elemeivel és a Rendőrséggel karöltve eltávolítanák a rendezvényeikről a rendbontókat, máris többen támogatnák őket. Balhékkal nem lehet választásokat nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!