Érdekesség! Miért van az, hogy a gondolkodó, nyitott emberek 70-80 % pont között mozognak?
Vagy oldaltól független az emberek demagógiák alapján pontoznak, vagy lusták olvasni esetleg gondolkodni? Engem személy szerint nem érdekelnek a pontok.
Miért írja felül sokszor az egyén logikáját a demagógia ?
amíg nem írtad,hogy jobbikos vagy, értelmes válaszok érkeztek, de amint leírtad egyből megjelent itt egy beszólogató?
Igen .
Sajnos ez nem egyedi eset.
Pedig aki engem ismer az tudja hogy soha nem voltam sem rasszista, sem antiszemita és nem változik meg a hangom ha nem egy jobbikossal beszélek. Nálunk a mi közegünkbe ez nem szokás. Van egy kis fejlődő energikusan gondolkodó társaság, akiket nem az oldalak érdekelnek hanem az hogy miként lehetne érvényesíteni az ország szempontjából fontos változásokat ebben a globális közegben. Hogy a trükkök 100 000 it végre a nemzet fejlődése érdekében lehessen bevetni. Akiket a cigányság egy megoldandó gazdasági és politikai, társadalmi kérdéskén foglalkoztat. És bevallom néha már unom hogy degradálnak miközben sokszor „lela” gőzük nincs arról hogy miről is beszélünk.
De gyerekek ! Beszélgetünk és nem ölekedünk.
Akinek van hozzászólása az tegye.
Ha az alapkérdésre ha nem akkor ami közbe felmerült.
Ha valaki kérdezni az is jó, ha nem arra azt is megteheti.
Csak ne sértegessük egymást.
"amíg nem írtad,hogy jobbikos vagy, értelmes válaszok érkeztek, de amint leírtad egyből megjelent itt egy beszólogató?
Igen .
Sajnos ez nem egyedi eset."
Akkor én most leírom, hogy MSZPs vagyok, és kíváncsi vagyok milyen pontokat fogok kapni (és közben halkan megjegyzem hogy már van egy értékelhető 100%-os válaszom feljebb, amíg ez nem került szóba).
Csak sajnos mind a két oldal ugyanúgy működik...
Visszakanyarodnék a kérdéshez
Virtuálisan tapsolok. taps taps
Igen itt még jobb az arány.
Nekem semmi bajom a balosokkal.
Sőt, ahol lakom tanúja vagyok egyfajta átalakulásnak, ami alulról szerveződik. Vannak olyan elgondolások a balosoknál amit igen is tudok értékelni.
De ők balosok és nem ennek az elitnek a követői.
Szoktunk "kocsma" szinten beszélgetni és megnyugtatok mindenki, hogy a most kialakulni készülő baloldal nem = azzal aki most regnál.
Jahh: ha én kérdezek mindenkinek dobom a pontot mert az ő véleménye felett én mint a kérdező nem ítélkezhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!