Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdekesség! Miért van az,...

Érdekesség! Miért van az, hogy a gondolkodó, nyitott emberek 70-80 % pont között mozognak?

Figyelt kérdés

Vagy oldaltól független az emberek demagógiák alapján pontoznak, vagy lusták olvasni esetleg gondolkodni? Engem személy szerint nem érdekelnek a pontok.

Miért írja felül sokszor az egyén logikáját a demagógia ?

2009. szept. 6. 10:45
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

amíg nem írtad,hogy jobbikos vagy, értelmes válaszok érkeztek, de amint leírtad egyből megjelent itt egy beszólogató?

Igen .

Sajnos ez nem egyedi eset.

Pedig aki engem ismer az tudja hogy soha nem voltam sem rasszista, sem antiszemita és nem változik meg a hangom ha nem egy jobbikossal beszélek. Nálunk a mi közegünkbe ez nem szokás. Van egy kis fejlődő energikusan gondolkodó társaság, akiket nem az oldalak érdekelnek hanem az hogy miként lehetne érvényesíteni az ország szempontjából fontos változásokat ebben a globális közegben. Hogy a trükkök 100 000 it végre a nemzet fejlődése érdekében lehessen bevetni. Akiket a cigányság egy megoldandó gazdasági és politikai, társadalmi kérdéskén foglalkoztat. És bevallom néha már unom hogy degradálnak miközben sokszor „lela” gőzük nincs arról hogy miről is beszélünk.

2009. szept. 6. 13:17
 22/36 anonim ***** válasza:
85%
12:35, te, nem veszed tényleg észre magad h te voltál itt a legelső beszólogató? Mert te voltál az első aki nem a kérdésre reagált, hanem egy másik váalszra. És akkor ki nem veszi magát észre?:O ...hzood a formád te is :D
2009. szept. 6. 13:22
 23/36 A kérdező kommentje:

De gyerekek ! Beszélgetünk és nem ölekedünk.

Akinek van hozzászólása az tegye.

Ha az alapkérdésre ha nem akkor ami közbe felmerült.

Ha valaki kérdezni az is jó, ha nem arra azt is megteheti.

Csak ne sértegessük egymást.

2009. szept. 6. 13:34
 24/36 anonim ***** válasza:
92%
Visszakanyarodnék a kérdéshez. Ezzel nagyon fején találta a szöget a kérdező, bár valójában egy evidens dolgot feszeget. Az értelmes, tehetséges emberek természetesen többé-kevésbé mindig kilógnak a sorból, a tömeg meg ezt többnyire rosszul tűri. De hát ezért nem ezt az oldalt kell kárhoztatni, mert maga az élet ilyen. Ennek az oldalnak a közönsége egyébként még jobb is az átlagnál, mert az életben sajnos a tehetségnek, az értelemnek a nyitott gondolkodásnak 70-80 %-os népszerűsége sincs.
2009. szept. 6. 13:34
 25/36 anonim ***** válasza:
73%

"amíg nem írtad,hogy jobbikos vagy, értelmes válaszok érkeztek, de amint leírtad egyből megjelent itt egy beszólogató?

Igen .

Sajnos ez nem egyedi eset."

Akkor én most leírom, hogy MSZPs vagyok, és kíváncsi vagyok milyen pontokat fogok kapni (és közben halkan megjegyzem hogy már van egy értékelhető 100%-os válaszom feljebb, amíg ez nem került szóba).

Csak sajnos mind a két oldal ugyanúgy működik...

2009. szept. 6. 13:37
 26/36 A kérdező kommentje:

Visszakanyarodnék a kérdéshez

Virtuálisan tapsolok. taps taps

Igen itt még jobb az arány.

2009. szept. 6. 13:39
 27/36 anonim ***** válasza:
74%
Érdekes ez a lepontozósdi. Ha megfigyeled, akinek 30-40
2009. szept. 6. 13:41
 28/36 anonim ***** válasza:
80%
Érdekes ez a lepontozósdi. Ha megfigyeled, akinek 30-40 százaléka van, azzal tényleg van valami baj. Általában elég őrült válaszokat adnak ők. Akiknek 90-100%-uk, azok azok, akik értenek hozzá, hogy mindenkinek azt mondják, amit hallani akarnak. Nyilván jó ügynökök vagy politikusok lennének. A 60 és 90 százalék közötti sávban vannak az átlagos válaszolók, akik őszintén válaszolnak. Van köztük értelmes és buta is.
2009. szept. 6. 13:43
 29/36 A kérdező kommentje:

Nekem semmi bajom a balosokkal.

Sőt, ahol lakom tanúja vagyok egyfajta átalakulásnak, ami alulról szerveződik. Vannak olyan elgondolások a balosoknál amit igen is tudok értékelni.

De ők balosok és nem ennek az elitnek a követői.

Szoktunk "kocsma" szinten beszélgetni és megnyugtatok mindenki, hogy a most kialakulni készülő baloldal nem = azzal aki most regnál.

Jahh: ha én kérdezek mindenkinek dobom a pontot mert az ő véleménye felett én mint a kérdező nem ítélkezhetem.

2009. szept. 6. 13:56
 30/36 anonim ***** válasza:
94%
Engem eleinte zavart, hogy csökkennek a pontjaim, de most már nem érdekel. :p Akkor is megmondom, amit gondolok. Szokott is belőle balhé lenni. :D:D:D
2009. szept. 6. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!