Miért van az, hogy a baloldaliak úgy csinálnának mintha ki lennének akadva azon, hogy a Jobbiknak volt egy liberálisan gondolkodó fiatal tagja?
az itteni liberálisok úgy néz ki homoszexuális ellenesek
marihuána ellenesek
stb
pedig a szedesz nem legalizálni akarta? xD
ekkora képmutatást
"Jobbiknak volt egy liberálisan gondolkodó fiatal tagja?"
jobbik meg liberalizmus se volt még együtt egy kérdésben:D
" Jobbiknak volt egy liberálisan gondolkodó fiatal tagja?"
jobbik meg a liberális szó se volt még együtt egy kérdésben:D
volt már jobbik=mszp
jobbik=fidesz
de szerintem jobbik=szdsz
Aki drogtól beáll mint a boxutcába és utcán ordibál b+olva, meg g*izve, az nem liberális gondolkodású, hanem egy sötét, gyökér, bunkó tapló selejt.
Amúgy elég érdekes világképed lehet, ha szerinted a balosok általában olyanok mint ez a paraszt. Én legalábbis baloldaliként nem szívom készre magam, meg nem ordibálok trágárul az utcán, mint ez az állítólagosan szolid keresztény.
Talán már bírálni sem lehet A Pártot?
A Jobbik nyíltan keresztény erkölcsöket vall, a drogliberalizáció és melegfelvonulások ellen foglal állást. Erre van egy tagjuk -ráadásul szóvivő, aki drogozik és meleg felvonulókkal bulizik. Pártállástól függetlenül, teljesen jogos a (köz)felháborodás. Tudtommal felháborodni még lehet ebben az országban :)
Üdv, egy liberális.
A liberálisok szerint nem a viselkedésével van gond.
Azzal van a gond,hogy azt hittétek,lehet erkölcsös,keresztény,tiszta pártot létrehozni.Erről szól a jobbik kampánya.Aki tapasztalatból azt mondta,hogy nem lehet,annak nem hittetek.
Most jönnek a kifogásaitok,hogy csak egy emberől megítélni a pártot,különben is fiatal,különben is ki nem csinált ilyet,különben is nehéz kiszűrni párton belül,különben is miért is nem tetszi ez a libsiknek?
Ezek ugyan olyan kifogások,amiket már milliószor hallotunk más pártoktól.
Lesz még több ilyen eset is,de lefogadom,hogy most sem hiszel nekem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!