Érdekesség! Miért van az, hogy a gondolkodó, nyitott emberek 70-80 % pont között mozognak?
Vagy oldaltól független az emberek demagógiák alapján pontoznak, vagy lusták olvasni esetleg gondolkodni? Engem személy szerint nem érdekelnek a pontok.
Miért írja felül sokszor az egyén logikáját a demagógia ?
Csak azért adtam pontot mert a gyanakvás már mélyen el van ültetve az emberekbe.
Inkább : konstruktivitás, valódi tenni akarás, változtatás azon ami nem működik, szoidalitás,
nemzeti összefogás
12:04 - Szerintem pont az ilyen hozzáállás miatt nem haladunk. Te képes voltál valaha elismerni, ha valaki más rajtad kívül tehetséges volt valamiben, vagy valami jó ötlettel hozakodott elő, bár nem a te közösségedből való?
Ha van egy híres énekes vagy színész vagy sportoló..., aki már díjakat nyert és az egész világon ismerik, és egy társa sikerét, aki máshonnan való, elismeri, az ugye nem köpönyegforgatás?
Ne feledd, 1 ország vagyunk, 1 nép, és 1 emberiség, ha globálisan gondolkodunk. Nincs enyém vagy tiéd, hanem MIÉNK. Ha 2-en főznek egy levest, és nem ugyanúgy ismerik a receptet, a végeredmény ehetetlen lehet, ha nem beszélik át előtte, vagy mindketten a saját receptjüket akarják készíteni. Na, erről kellene leszokni. KÖZÖSEN kellene, akkor lehet haladni, és akkor eredményeket érünk el, de ha csak egymást gáncsolva, gátolva, csak a saját ötletet víve, sehova se jutunk. Ha nálunk egy koncerten az egyik szólam leénekli a többit, az nem lesz szép, ha a dobosunk fogná magát és nem venné vissza egy visszhangos helyen a dobolást, elsöpri az egész műsort, a közönség meg a fülét fogja vagy kimenekül.
Nem a politikusok, hanem MI vagyunk azok, akik cselekedhetünk, akik gondolkodhatunk, akik működjünk együtt. Ha már ők nem képesek rá, meg amúgy is. Ha mindenki a saját kis környezetében megtesz mindent, ami tőle telik és nem hagyja magát megvezetni és a gonosz erőket munkálkodni, szép lassan jobbá tehetjük az egész országot, sok kicsi méh együttműködéséből finom méz lesz, mind megteszi, ami a feladata, és nem csak a királynőtől várják, hogy mindent tegyen meg, a királynőnek nem az a dolga.
"12:04 - Szerintem pont az ilyen hozzáállás miatt nem haladunk. "
Szerintem meg pont te miattad nem haladunk, előző, a "namajd én akkoris okosabban megmonmdom" kategória miatt
Igen a zene egy jó péda arra hogy kell egy bizonyos letisztúltság az ember egójában ahoz hogy megértse: néha a csend a játék hiánya teszi az összeséget élvezhetőbbé
néha pedig az egyéni teljesítmény beillesztése a koncepcióba. Persze csak átvitt az értelmezés a politikába.
12:28: pontosan hozod azt a szintet, amit elvárt tőleg a kórusénekes válaszoló... egyszerűen nem bírod elviselni a tényt, hogy valaki okosabbat mond nálad és nem tudod kinyögni azt, hogy na jó, igazad van...és nem érdekel az sem, hogy ezzel csak égeted magad, de a büszkeséged nem engedi, hogy elismerd az értelmet...
mellesleg a kedves kérdezőhöz: észrevetted azt, hogy amíg nem írtad,hogy jobbikos vagy, értelmes válaszok érkeztek, de amint leírtad egyből megjelent itt egy beszólogató? elgondolkodtató és szánalmas :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!