Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Betiltható a Jobbik?

Betiltható a Jobbik?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy 850 ezer ember megszavazta őket (Hitlert ennél is többen szavazták meg anno.), de ettől függetlenül meglennének a jogi lehetőséget, hogy betiltható legyen?

Mondjuk petíciók aláírása, erőteljes civil fellépés.

Talán a jövő évben, ha leváltjuk a Fideszt, aki szintén kétes módon áll a Jobbikkal kapcsolatban (szüksége lesz a szavazóik egy részére), akkor megvalósulhat, hogy Bajnai, Mesterházy vagy valamelyik baloldali miniszter egyértelmű lépéseket tegyen.

2013. jan. 26. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 A kérdező kommentje:

"és amúgy is téged tartalak rasszistának maga a kérdésed miatt is."

Én nem vagyok rasszista. Én nem kategorizálom az embereket nemzetiség alapján.

A Jobbik az egyetlen rasszista formáció Magyarországon. Ha be is jutnak a Parlamentbe jövőre, nem szabad engedni, hogy beleszóljon nagyon a dolgokba.

Letűnt eszméknek nincs létjogosultsága. Egy kommunista pártot se látnánk szívesen.

Az is elég, ha a Fideszben sorban ülnek a volt MSZMP-sek.

Az MSZP-ről nem beszélve..

2013. jan. 29. 01:20
 62/85 anonim ***** válasza:
83%

de rasszista vagy mert emberek egy csoportját szidod már napok óta meg tiltanád be. ez kérlek pont rasszizmus definíciója.

"Ha be is jutnak a Parlamentbe jövőre"

hát már ott vannak könyörgöm, és ha egy cseppet is napra kész vagy a politikában tudhatnád hogy bővült, és folyamatosan bővül a jobbik szavazótábora. a jobbik nem az lmp hogy azon kell gondolkodni hogy a francba jutnak be. elvagy tévedve megint.

"nem szabad engedni, hogy beleszóljon nagyon a dolgokba."

jézusom ha már beszavazta a nép akkor teszerinted melegedni jár be? ugyancsak mint az lmp? hogy a francba ne szólna bele amikor azért van ott. ezek az emberek képviselők pont azért vannak hogy képviseljék a kint rájuk szavazott embereket, hogy a francba ne szólna bele. de megint ha egy csöpp eszed lenne tudnád a fenti gondolatmenetből de mér írták is, hogy nem hogy nem nagyon fog beleszólni, még jobban belefog szólni mert több képviselővel fog bent ülni.

hú de nehéz eset vagy. külföldről írsz hogy ennyire nem vagy tisztába a magyar politikával? vagy csak nem foglalkozol vele? vagy csak a vérnyomásommal szórakozol? 10 éves gyerek jobban belelát mint te.

2013. jan. 29. 01:48
 63/85 A kérdező kommentje:

"ez kérlek pont rasszizmus definíciója."

Rasszizmus: emberek kategorizálása külső antropológiai jegyek -pl. bőrszín- alapján, melyhez bizonyos előítéleteken alapuló tulajdonságokat társítunk.

De majdnem jól tudta.

A Jobbik pedig forgácsolódik szét, bár igaz, nem úgy, mint az LMP viccpárt. Hanem sorban lépnek ki a képviselők (Varanyi Sándor, Rozgonyi Ernő, Szegedi Csanád, Lenhardt Balázs, Endrésik Zsolt, Pősze Lajos).

Több képviselőjük fog benn ülni jövőre? Hát... jó. Álmodozni lehet.

2013. jan. 29. 14:15
 64/85 anonim ***** válasza:
6%

Csanád az teljesen más kategória.

Amit ő csinált azért más embernek eltörne a gerince meg a nyelve.

Még azt is megkockáztatom hogy tisztában volt a származásával még mielőtt belépett a pártba.

Amúgy a heves nemzeti összetartozás tudatát szerintem ő hozta magával a génekben csak tudatosan vagy tudattalanul a másik táborának a földjében csíráztatta ki ezt a magot.

Kérdező ez meg egy Freudi elszólásod volt hogy bent lehet valaki a parlamentben, akár többsége is lehet, de ennek ellenére van még valaki náluk is hatalmasabb aki eldönti hogy "nem szabad engedni hogy nagyon beleszóljanak a dolgokba".

Nézd én tudom hogy az egész parlament egy színház, de azért az hogy akar valamit mondjuk a Jobbik és egy héber akcentusú hang felülről beszól a terembe hogy már pedig ti maradjatok csöndben ti rasszisták, azért az eléggé durva lenne nem?:)

2013. jan. 29. 15:56
 65/85 anonim ***** válasza:
62%

"A Jobbik az egyetlen rasszista formáció Magyarországon."

SZDSZ mond neked valamit?

2013. jan. 29. 16:39
 66/85 A kérdező kommentje:

"ez meg egy Freudi elszólásod volt"

Ez nem freudi elszólás volt. Képtelen vagy megérteni, hogy a többség akarata még ha legitimálja is a történteket, attól az még nem lesz helyénvaló. Ezért hoztam az NSDAP-t. Hét millió tagja volt a negyvenes évekre. És ettől még el kell nézni, ami történt?

A kommunistákat is elég sokan támogatták, ettől még teljesen korrekt volt 100 millió ember kiirtása? Csak ők nem választás útján kerültek be, ezért nem őket hoztam példának.

Az SZDSZ meg nem volt rasszista párt, kedves Utolsó. Bár a bűnük eléggé tetten érhető. Meg is kapták érte a büntetést 2010-ben.

2013. jan. 29. 19:29
 67/85 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező akkor menj szedelőzködj és költözz a cigányok közé és neveld meg őket.

A Jobbikon kívül egy párt sem foglalkozik a cigányokkal.Egyik sem akarja őket valóban felzárkóztatni.

Lehet a Jobbik felzárkóztatási programja nem hétköznapi de szükséges , a cigányok saját érdekében.

2013. jan. 29. 19:32
 68/85 anonim ***** válasza:
87%
Én csak annyit mondané hogy a kérdező szimplán hulye... Itélkezik itt a jobbikrol a rasszismussal jön miközben nem a bőrszín a lényeg hanem hogy a cigányok 90% bűnöző.Majd ha egyszer a kedves kérdező anyját verik össze vascsövekkel akkor talán elgondolkozik van e a jobbiknak létjogosultsága
2013. jan. 29. 19:46
 69/85 anonim ***** válasza:
87%

A szadesz konkrétan Magyarellenes volt, ez nem elég rasszizmus?

Minden ami magyar volt, azt tűzzel vassal irtották.

Figyi amúgy tényleg, menjél oda a cigányok közé, éljél velük egy évet legalább egyhuzamban közvetlen szomszédságban és akkor majd rájössz.

Persze tudom a Cinege utcában ahol Feri is lakik, ott egy darab cigányt sosem fogsz látni, mert tisztába vannak vele a helyi tulajdonosok, ahogy egyet be engednek legyen az akármilyen értelmiséginek tűnő gazdag zenész akár, azonnal zuhanni fognak az ingatlan árak.

A cigányok is menekülnek egymás közeléből, mindig beakarnak költözni a gazdag fehérek közé, azt amikor azok tiltakoznak a stílusuk ellen még nekik áll feljebb, és amikor leromlik a környék, esnek az ingatlan árak, mindenki gyorsan próbálja eladni a házát, valaki idióta pedig mindig elad egy házat egy cigánynak, és akkor már ketten vannak, még jobban esnek az árak, még jobban menekül mindenki, még egy cigány betud költözni, és amikor már senki nem marad, akkor egymást kezdik el csesztetni hogy mér ilyen rendetlen a környék hol van egy fehér vagy egy közteres hogy össze szedje a szotyit meg a szemetet.

Aki először odaköltözött az meg szidja a többit hogy minek költöztek ide, most bukott egy csomó pénzt az ingatlannal és tönkre tették azt amiért ide költözött.

Ismerek egy nívósabb helyet, valami hülye eladott egy házat egy cigánynak, erre azok kezdték hozni a formájukat:

-5en ülnek egy robogón, jogsija egyiknek sincs, jönnek fel le az utcába egész nap, verik a port.

Valaki rájuk hívta a rendőrséget azóta kussolnak hál'égnek.

De ilyenkor meg óbégatnak mint a sakál a hóba szánkózás közbe, meg autón húzatják egymást.

Kilométerekre elhallatszik hogy: "Tapossá bele moréé b+ !"

Én meg sajnálom szegény tulajokat hogy azon rettegnek hogy mi lesz itt ha ezek többen lesznek.

Mondta is nekem az egyik, még egy családot meglát itt valahol a környéken, még idén eladja a házat amíg nem késő.

Inkább vesz egy fele akkorát de az olyan helyen legyen ahol kell tőlük félni.

Bár szerencsére egy-két ilyen esetet leszámítva még mindig jó a környék reméljük így is marad.

De nézd meg Vecsésen a svábokat.

Nyílt titok hogy cigányoknak nem adnak el semmilyen telket vagy lakást.

És nézd meg milyen szép hely, meg hogy fejlődik.

2013. jan. 29. 19:55
 70/85 A kérdező kommentje:

"a kérdező szimplán hulye... Itélkezik itt a jobbikrol a rasszismussal jön miközben nem a bőrszín a lényeg hanem hogy a cigányok 90% bűnöző.Majd ha egyszer a kedves kérdező anyját verik össze vascsövekkel akkor talán elgondolkozik van e a jobbiknak létjogosultsága"

Egyrészt én figyelek, hogy egy kommentelőt se sértek meg vagy személyeskedjek.

Másrészt, ha mondjuk anyámat egy magyar veri össze vagy öli meg, akkor álljak be ezért egy magyarellenes pártba mondjuk Szerbiában? Remélem, látod, hogy a logikádból ez jön.

Olyan pártot kell támogatni, aki épp az ellen a nemzetiség vagy etnikum ellen van, aki ártott neked. Ez több, mint vicces.

2013. jan. 29. 20:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!