Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Betiltható a Jobbik?

Betiltható a Jobbik?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy 850 ezer ember megszavazta őket (Hitlert ennél is többen szavazták meg anno.), de ettől függetlenül meglennének a jogi lehetőséget, hogy betiltható legyen?

Mondjuk petíciók aláírása, erőteljes civil fellépés.

Talán a jövő évben, ha leváltjuk a Fideszt, aki szintén kétes módon áll a Jobbikkal kapcsolatban (szüksége lesz a szavazóik egy részére), akkor megvalósulhat, hogy Bajnai, Mesterházy vagy valamelyik baloldali miniszter egyértelmű lépéseket tegyen.

2013. jan. 26. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
69%

Volt egy majális, ahol egy jobboldali fiatalember kérdésre, miszerint "ön szerint nekünk nem jár a demokrácia?" egy ballib zsidó nő azt mondta: "NEKTEK NEM!"

Az beszél demokráciáról, az akar pártokat betiltani, aki 2006-ban parancsot adott emberek terrorcselekmények elkövetésére, emberek megveretésére?

Ahol szemeket lőttek ki, egy életre megnyomorítottak tönkretettek embereket, ahol egy nemzeti emléknapot gyaláztak meg és még utána kitüntették is a hóhérokat?

Az MSZP-t nem betiltani kéne, hanem BEBÖRTÖNÖZNI!

Bűncselekményeket követtek el, börtönben a helyük.

Albert Camus mondta: "1956 után tisztességes ember nem lehet kommunista."

Szvsz 2006 után tisztességes ember nem lehet mszp-s.

2013. jan. 27. 13:16
 22/85 anonim ***** válasza:
63%

Így van. Aztán az elégedetlenség miatt leváltották Gyurcsányt, és Bajnai ugyan azt megcsináltam a pénzüggyel mint Gyurcsány az országgal. Meg kell mondjam meglepődtem azt hittem a sikkasztások után börtönbe került. Tátott szájjal néztem hogy nem börtönben van, hanem indul a választásokon. Magyarországon ezek szerint bárki elindulhat. Egy olyan pártot sem értek meg aki egy idő előtt leváltott bukott embert tesz a pártjába. Mire számítottak elzavarja a nép aztán újra megszavazza? Ezt komolyan gondolták? Mintha autóversenyen kiszednék a verseny előtt a motort. Ki csinál ilyet?

2013. jan. 27. 13:28
 23/85 A kérdező kommentje:

"A fidesznek is szüksége van a Jobbikra mint láncos kutyára aki féken tudja tartani az MSZP-t , DK-t meg Bajnaiékat."

Ezzel tökéletesen egyetértek. Bár nagy összeborulás soha nem lesz. Kizárt, hogy ezt bevállalja a Fidesz. Azzal örökre leírná magát Európában.

Mellesleg, ha a Jobbik túl sokat hozna jövő évben, akkor csak kapnánk pár adag szankciót a Nyugattól. Forrás elvonások, folyamatosan megfigyelőket küldenének (még jobban, mint most).

Kell ez?

2013. jan. 27. 14:02
 24/85 anonim ***** válasza:
85%

Hidd el nem küldenének több megfigyelőt meg egyebet mint a Fidesznél.

A Fidesz előbb lép ki az Eu-ból.

A jobbik meg nem olyan veszélyes hogy le kelljen rohanni érte egy országot.

Finnországban az egyik miniszter is állandóan bírálja Izrael politikáját , igaz hogy nagyon szép körítéssel és finoman fejezi ki magát de zsidózik.Még sincsenek a finnek befenyítve meg megfigyelve.

Az Eu az MSZP-re is küldhetett volna megfigyelőket meg szankciókat , mégsem tett semmit.Azt is hagyta hogy Gyurcsány és sok bűnös MSZP tag még mindig politizáljon holott némelyiknek nem csak politikától eltiltás hanem börtön is járt volna.Pl:Gyurcsány.

2013. jan. 27. 14:07
 25/85 A kérdező kommentje:

"szép körítéssel és finoman fejezi ki magát de zsidózik."

Tehát, aki mondjuk engem bírál, mert magyar vagyok, arra ráhúzhatom, hogy "magyarozik".

Nekem logikusnak tűnik, hogy Gyurcsányékat miért nem vették jobban szemügyre. Egyszerűen a nyugati oligarchákat képviselte, szolgálta ki neki az országot.

Bajnainál is kéne egy elszámolás, hogy kik támogatják őt anyagilag...

Mindezek ellenére a Jobbikon nagyon komolyan el kell gondolkodni, hogy hogyan álljunk neki a betiltásán.

Azért írtam baloldali vezetőket, hogy talán megteszik, mert mint előttem is írták, a jobboldalnak ez nem érdeke.

Remélem így már egyértelmű, hgy nem vagyok egyszerre kommunista, egyszerre kizsákmányoló zsidó tőkés, stb.

2013. jan. 27. 14:16
 26/85 anonim ***** válasza:
79%

Nyugaton is vannak szélsőségesebb vagy szélsőségesnek mondott pártok.

Bárhova mész az Eu-n belül találkozni fogsz velük vagy így vagy úgy.

Csak annyiban különböznek a Jobbiktól hogy szervezettebbek ,a klasszikus liberalizmust támogatják , bevándorló ellenesek , iszlám ellenesek , ellenzik a 3. világból érkező bevándorlókat.Mivel úgy gondolják hogy az iszlám fenyegeti Európa szabadságát amiben biza van igazság.

A jobbikot azért nem támogatom mert iszlám , arab barát.Holott a legnagyobb veszélyt az iszlám jeleneti Európára és nem a zsidók.

Viszont betiltani akkor sem kell őket és nem is lehet.Amíg nem tettek semmi olyat addig nem lehet betiltani egy pártot sem.

2013. jan. 27. 14:45
 27/85 anonim ***** válasza:
100%

"A Jobbik alapvetően ellenkezik az emberi értékekkel. Ezért pártállástól független ez a kérdés."

Jajj már ne legyél ennyire szörnyen naiv Kérdező. Minden párt az emberi értékek ellen van, csak valamelyik burkoltabban, valamelyik nyíltabban fejezi ki. Komolyan azt hiszed, hogy bármennyit is javul az ország helyzete, ha a Parlamentben piros-fehér nyakkendősök helyett kékekből lesz több?

Azért álljunk már két lábbal a talajon, manapság a politikában nincs olyan, hogy fekete és fehér. Az egész egy nagy fekete gödör, hiszen az a DOLGA, hogy az embereket kihasználja, és nem szolgálja.

2013. jan. 27. 17:00
 28/85 anonim ***** válasza:
100%
Amíg az MSZP egy kommunista utódpárt, addig a helyükben nem oktatnék ki senkit demokráciából. És azért azt se felejtsük el, hogy a Jobbikot többek közt a 2002 és 2010 közötti kormányok erősítették meg, ugyanúgy, mint anno Horn Gyusziék a MIÉP-et.
2013. jan. 27. 17:32
 29/85 anonim ***** válasza:
87%

Botox Ildikó meg cenzor volt az előzőben, erre most meg a sajtószabadságot és a demokráciát védi?

Nincs ebbe egy akkora ellentmondás ami röhejessé, paródiává, és hiteltelenné teszi az egész bandát?

Ilyen emberekkel van tele akik 90 után gerincet váltottak, és ti ezeket imádjátok, ezekre mondjátok hogy a demokrácia védelmezői, ezekre akik ha holnap mondjuk császárság lenne egyből ispánok,kisbírók,helytartók lennének minden szemrebbenés nélkül.

Mint Magyar nem félek a jobbiktól, semmi olyat nem mondtak eddig ami bennem félelmet keltene, nem is ígértek semmi olyat ami nekem káromra lenne, meg akarják szüntetni a parazita életmódot ami tönkre teszi ezt az országot, és úgy érzem evvel értem akarnak tenni.

Az fél a jobbiktól ennyire aki, akinek félni valója van tőle...

2013. jan. 27. 17:58
 30/85 A kérdező kommentje:

"Mint Magyar nem félek a jobbiktól, semmi olyat nem mondtak eddig ami bennem félelmet keltene, nem is ígértek semmi olyat ami nekem káromra lenne,"

http://www.youtube.com/watch?v=qR-ez_22pi8

2013. jan. 27. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!