Betiltható a Jobbik?
Tudom, hogy 850 ezer ember megszavazta őket (Hitlert ennél is többen szavazták meg anno.), de ettől függetlenül meglennének a jogi lehetőséget, hogy betiltható legyen?
Mondjuk petíciók aláírása, erőteljes civil fellépés.
Talán a jövő évben, ha leváltjuk a Fideszt, aki szintén kétes módon áll a Jobbikkal kapcsolatban (szüksége lesz a szavazóik egy részére), akkor megvalósulhat, hogy Bajnai, Mesterházy vagy valamelyik baloldali miniszter egyértelmű lépéseket tegyen.
Szövegkörnyezetből kiragadott néhány másodperces összevágott videó.
Azért ennél komolyabb kéne. :)
Mondjuk az elég félelemkeltő, mikor a rendőrök (?) parancsba kapják, hogy gyűjtsék be az embereket az utcáról, vegyék le az azonosítót és hozhat magával mindenki felszerelést (vipera, boxer) és bátran üthet-vághat, mert úgyse lesz bántódása.
Erre volt már példa.
Szóval olyat tessék mondani, ami nem egy tíz másodperces videó részlet, hanem egy súlycsoport ezzel.
ma 18:07
Szerintem pedig pont, hogy a szocik a legveszélyesebbek a jogállamra, közbiztonságra, ők a legnagyobb bűnbanda. Mondjak példákat? A már említett 2006-os rendőri intézkedések, Zuschlag-ügy, Hunvald-ügy, Szilvásy-ügy, Hagyó és a nokiásdobozok, Hajdú-Bét, Sukoró, Bajnai offshore ügyei, a Portikkal való együttműködésről nem beszélve és még sorolhatnám.
Most komolyan, ez hiányzik ennek az országnak? Újra? Nem volt még elég?
"Szövegkörnyezetből kiragadott néhány másodperces összevágott videó"
Elárulnád, hogy milyen szövegkörnyezet tenné elfogadhatóvá, ha egy hazaáruló idegen hadsereget vagy más katonai csoportokat akar ránk hívni? Vagy ezt ugye viccnek szántad.
Semmivel sem különb Kádárnál, mint aki behívta az oroszokat.
Nem elbagatellizálni akarom a 2006-os eseményeket, de, hogy az semmi nem lenne ahhoz képest, mintha az iráni gárda jelenne meg az utcán, mint rendteremtő, az biztos.
Jobbik Megtette?
Nem.
Megfogja tenni?
Nem.
MSZP tett hasonlókat?
Igen.
Megtenné újra?
Ha az agymosott zombik megszavazzák őket, valószínű.
Bónusz:
Szocializmus alatt megtették?
Recsket sem a legyek hordták össze.
56,2006 csak 50 év idő különbsége, a statiszták és a színészek ugyan azok.
Most annyi a különbség hogy jogunk van választani, akkor nem volt.
Na úgy látom hogy valami iszonyat demokrata balos letöröltette a válaszom, éljen a szólás szabadság! Gondolkodtam hogy jelentem a kérdést ugyanis ez a kérdés színtiszta rasszizmus a demokrácia arcon köpése! A jobboldali politikát betiltani az ország 17%-át betiltani? Te jól vagy? De a kérdésnek maradnia kell hogy lásd hogy a magyarok hogy utálják a bukott baloldalt és milyen véleménnyel vannak a pártodról. Láthatóan ellenzik.
Ilyen kontextusból kiragadott szövegből videót csinálni hát nagyot röhögtem rajta nagyon hiteles! Mindent elmondott a ti kis magyarellenes összetömörülődésetekről. Látom még weblapot is rittyentettetek gondolom 50 ezer követője van mint a kuruc infónak.
A Jobbik nem csinált semmit sem hisz kormányon sem volt. Ellentétben az általad preferált párttal, akinek jó ideje lett volna az országot vezetni, de nem tette. Helyette az ország eladósítását és kiárulását tűzte ki fő cselekménynek.
Amilyen szélsőséges vagy semmivel sem vagy jobb mint egy szkinhed. Csak te a másik oldalon vagy.
"hogy utálják a bukott baloldalt és milyen véleménnyel vannak a pártodról."
Nekem logikusnak tűnik, hogy Gyurcsányékat miért nem vették jobban szemügyre. Egyszerűen a nyugati oligarchákat képviselte, szolgálta ki neki az országot.
Bajnainál is kéne egy elszámolás, hogy kik támogatják őt anyagilag...
Mindezek ellenére a Jobbikon nagyon komolyan el kell gondolkodni, hogy hogyan álljunk neki a betiltásán.
Azért írtam baloldali vezetőket, hogy talán megteszik, mert mint előttem is írták, a jobboldalnak ez nem érdeke.
Remélem így már egyértelmű, hgy nem vagyok egyszerre kommunista, egyszerre kizsákmányoló zsidó tőkés, stb.
Most mondok egy abszurd példát ami tükrözi szerintem a kérdező hozzáállását.
A telked bal szomszédságában lévő házban lakik a szomszéd haverod akivel régóta jóban vagy, ennek ellenére kirabolja a házadat amikor vendégségben van nálatok, még fejbe is lő egy gumilövedékkel.
Ezután beköltözik a jobb oldali szomszédodba egy srác aki utálja a bűnözőket és azt a haverodat\szomszédodat aki megtámadott téged, mert nem akarja hogy akár őt, téged vagy az egész utcát kirabolja újra.
Ezt megtudva te a nem támadó szomszédodat jelented fel, aki mellesleg annyira kirabolt hogy már csak bérlő vagy a saját házadban, hanem az újat akarnád életfogytig börtönbe csukni amiért kijelentette hogy megvédené az utcát ettől a te régi szomszédodtól, mielőtt az egész környéket földön futóvá lopja szét.
Nem abszurd és valóságellenes egy kicsit a történet?
Nah a mi szemszögünkben ti balosok pontosan ugyan ilyenek abszurdok vagytok, mert ugyan ez folyik az országban nagyban, és ti valamiért nem vesztek róla tudomást.
"Nah a mi szemszögünkben ti balosok pontosan"
Most te tényleg nem tudsz olvasni? Nem leszek azért baloldali (egyébként ma melyik párt baloldali nálunk?), mert nem tűrök el ilyen pártot, mint a Jobbik.
Azzal se értek egyet, hogy szétlopták nyolc év alatt az országot a balliberálisok. El is buktak végül rendesen 2010-ben.
A Fidesznek érdeke fenntartani ezt a kis láncoskutyát, tehát tőle nem várható, hogy lépjen.
A jogállam első lépése a Jobbik eltüntetése lesz. Hogy ne lehessen téged, engem, bárkit származása alapján megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!