Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány szerint jogos volt...

Gyurcsány szerint jogos volt Trianon. Szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jan. 22. 10:43
1 2 3
 21/29 Sz1u ***** válasza:
57%

13:01

Lefordítom Neked:

1. Aki qrvának áll, ne csodálkozzon, hogy megbas.szák.

2. Mindig az erősebb kutya bas.zik.

2013. jan. 22. 13:22
 22/29 Vadkan01 ***** válasza:
51%
"Van még olyan ember, aki hisz neki, ad a szavára?" ezt nézd meg és szörnyülködj http://www.youtube.com/watch?v=GqX94CZykZo
2013. jan. 22. 13:27
 23/29 anonim ***** válasza:
26%

Én úgy vagyok vele hogy már ideje lenne túllépni ezen. Mai napig sokan rágódnak ezen a sajnálatos eseményen, de ideje lenne már a jövőre is koncentrálni hogy egy jobb, élhetőbb világot teremtsünk.

Ennek ellenére én sem tartom jogosnak a trianoni békeszerződést, és igenis vérlázító amit gyurcsány mondott. (szándékosan kisbetű) Remélem soha többé nem fog még csak a hatalom közelébe sem kerülni. Amikor kirakta magára az "én is cigány vagyok" táblát akkor már legalább kötél volt a nyakán, ez is haladás.

2013. jan. 22. 13:49
 24/29 Vadkan01 ***** válasza:
16%
"akkor már legalább kötél volt a nyakán, ez is haladás." ez megér egy zöld kezet. AHOY
2013. jan. 22. 14:13
 25/29 Komplikato ***** válasza:
45%

Hát a kérdezett személy elég nagy tróger, elvégre politikus, de én szeretnék egy hang vagy képfelvételt látni az eseményről, mert biztos bennem a hiba, de az EchoTV az mondta, hogy a Barikád azt mondta, hogy ... ez marha hiteles. Mond az ürge ép elég vérforraló marhaságot enélkül is.

És nyilván ha mondta, ha nem mondta, normális ember szerint nem lehetett igazságos.

2013. jan. 22. 14:32
 26/29 anonim ***** válasza:
22%
Gyurcsány összehasonlíthatatlanul jobb ember Orbánnál, nem kéne ennyit fikázni.
2013. jan. 22. 16:13
 27/29 anonim ***** válasza:
52%

"Gyurcsány összehasonlíthatatlanul jobb ember Orbánnál, nem kéne ennyit fikázni."

Ez a mai top! Miben jobb?

2013. jan. 22. 16:17
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
A szabadkőművesek a Tanácsköztársasággal és Károlyi Mihály vezetésével felosztották Magyarországot. Ha van háború, ha nincs. Ha nyerünk vagy vesztünk. Előre kitervelt aljasság!
2013. jan. 22. 17:27
 29/29 anonim válasza:
24%
Szerintem Trianon nem volt helyes döntés, nem csak a magyaroknak erősítették meg vele a hamis fasiszta öntudatát, hanem a magyaroknál Trianonig értelmesebbnek tűnő szlávoknak is. Ha nem lett volna Trianon, talán most sem lennénk Európa legszánalmasabb fasiszta országa.
2013. jan. 22. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!