13:01
Lefordítom Neked:
1. Aki qrvának áll, ne csodálkozzon, hogy megbas.szák.
2. Mindig az erősebb kutya bas.zik.
Én úgy vagyok vele hogy már ideje lenne túllépni ezen. Mai napig sokan rágódnak ezen a sajnálatos eseményen, de ideje lenne már a jövőre is koncentrálni hogy egy jobb, élhetőbb világot teremtsünk.
Ennek ellenére én sem tartom jogosnak a trianoni békeszerződést, és igenis vérlázító amit gyurcsány mondott. (szándékosan kisbetű) Remélem soha többé nem fog még csak a hatalom közelébe sem kerülni. Amikor kirakta magára az "én is cigány vagyok" táblát akkor már legalább kötél volt a nyakán, ez is haladás.
Hát a kérdezett személy elég nagy tróger, elvégre politikus, de én szeretnék egy hang vagy képfelvételt látni az eseményről, mert biztos bennem a hiba, de az EchoTV az mondta, hogy a Barikád azt mondta, hogy ... ez marha hiteles. Mond az ürge ép elég vérforraló marhaságot enélkül is.
És nyilván ha mondta, ha nem mondta, normális ember szerint nem lehetett igazságos.
"Gyurcsány összehasonlíthatatlanul jobb ember Orbánnál, nem kéne ennyit fikázni."
Ez a mai top! Miben jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!