Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Komolyan ilyen világban...

Komolyan ilyen világban élünk, hogy vezető politikus, , , Én is cigány vagyok" táblával a nyakában jelenik meg?

Figyelt kérdés

Most mi, akik becsületben, munkából tartjuk el a családunkat vagyunk a rossz példa, mert nem rabolunk, gyilkolunk, sőt nem átallunk minden nap dolgozni menni? Merre tartunk? Mikor nyílik ki a szemünk? Hová vezet ez?

Ja, ezt elsősorban a liberálisoktól kérdezem! Ők hol élnek egyébként? Biztos hogy Magyarországon? Tényleg kíváncsi vagyok, mert elképzelésem sincs mi járhat a fejükben!

2013. jan. 16. 10:25
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
76%
Ez a Nagy És Egységes Cigányia, itt csak magyarnak lenni szégyen.
2013. jan. 16. 10:36
 2/32 tetro ***** válasza:
35%

Ez hogy Gyurcsány így kiállt, az szerintem egy nagy rossz politikai diskurzus része. Majomkodik a szavazatokért.

De ettől függetlenül te valamit félreértettél. Nem az volt a táblájára írva, hogy "én is bűnöző vagyok". Amúgy ki számodra a liberális? Aki azt gondolja, hogy egy-két kiemelt bűneset miatt, nem lehet állatnak és likvidálni valónak nyilvánítani egy egész népcsoportot?

2013. jan. 16. 10:45
 3/32 anonim ***** válasza:
81%
ferike ne táblával cirkuszolj hanem költöztess a házadba egy igazi putris családot vagy költözz be közéjük
2013. jan. 16. 11:09
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén mit vársz Feritől?Egy év van a választásokig,most jön az az idő, hogy kedves politikusaink bárkinek a hátsóját fényesre nyalják a szavazatokért,utána persze mindenki le lesz tojva.
2013. jan. 16. 11:11
 5/32 Andizsuzsi ***** válasza:
23%
Én nem vagyok liberális, és Gyurcsány híve sem, de ő azokért a cigányokért állt ki, akik szintén becsületben, munkából tartják el a családjukat. Nekem is van több ilyen ismerősöm, és én is szót emelek értük, mert nekik ezerszer nehezebb az életben boldogulniuk.
2013. jan. 16. 11:20
 6/32 anonim ***** válasza:
69%

Kedves Tetro!

Nem az egész cigányságra, hanem egy részére vonatkozik a cikk,és likvidálásról szó sincs benne.Szerintem olvasd el a cikket mielőtt véleményt formálsz.

2013. jan. 16. 11:20
 7/32 tetro ***** válasza:
17%
A cigányság jelentős részére vonatkozott. Az mégis mennyi?
2013. jan. 16. 11:23
 8/32 A kérdező kommentje:

Kedves Tetro! Számomra a két szó szinonimája egymásnak. Kisvárosban élek, gyermekkorom óta vagy így-vagy úgy, de szenvedek tőlük, és nem 1-2 %-ukról van szó, hanem mindről! Könnyű onnan megítélni, ahonnan csak a tv-ből látni cigányt!

A kérdésem úgy értettem, hogy hogyan gondolhatja ma Magyarországon bárki is, hogy az büszkévé teheti, ha egy ilyen feliratot akaszt a nyakába?! Ezt egyszerűen nem értem meg, szavazatok ide vagy oda...

2013. jan. 16. 11:27
 9/32 tetro ***** válasza:
28%
Alapvető probléma az ilyen retorikával, hogy akár hogy is finomítjuk, ugyanolyan aljas. Az hogy bayer nem egészet, hanem jelentős részt írt, ez semmiben sem csökkenti a bűnét. Mert igen, azt gondolom, hogy ez bűn. Mert ez egyenes út ahhoz, hogy sörétes puskával lövöldözzünk gyerekekre. Akik állatok, így a lelövésük nem is igazán bűn. Nem tudom bayer milyen azonnali megoldást képzelhetett el. De ha állatok, és ne legyenek, azonnal ne legyenek, az csak likvidálással oldható meg. És a jelentős részüket kellene likvidálni. A nélkül, hogy bármilyen bizonyíték lenne, hogy a jelentős részbe ki tartozik bele. Egyetlen egy azonosító van bayer irományában, ami alapján az állatokat fel lehet ismerni, az hogy cigányok... Ilyet pedig nem lehet... Trianon még most is fáj nekünk, képzeld el hogy fájna, ha elkezdtek volna minket módszeresen kiirtani a háború után, mert állat módjára feldúltuk európát, és mint állatok lemészárolhatóak vagyunk, és többé ne legyünk... Ilyet senki sem tehet.
2013. jan. 16. 11:29
 10/32 tetro ***** válasza:
33%

Kérdező, ha számodra a két dolog egymás szinonimája, akkor sajnos benned valami már elferdült. És valószínűleg valós attrocitások miatt történt így, de a következtetésed és a reakciód téves. Az elmúlt öt évben háromszor törték össze az autóm, agresszív tulok sofőrök. Mégsem gondolom azt, hogy a magyarok állatok, és mindenkitől el kellene venni a jogsit azonnal...

Ne légy naiv. Gyurcsány nem büszkeségből tette ezt. Simán politikai fogás. Ez egy verseny. Bayer is ezért írta a cikket, Gyurcsány is ezért viselte a táblát. Bayer sem hülye ennyire. Tudja ő is, hogy ilyet nem lehet leírni. Visszakozott is. Ettől még egy csomó szélső jobbos szavazó azt gondolja most, a Fidesz kimondta az igazságot. Gyurcsány meg gyorsan lecsapott a másik oldalra. Ennyi. Ettől még Bayer a nagyobb okádék. Mert Gyurcsány csak egy tipikus politikai húzás. Bayer retorikája viszont elfogadhatatlan.

2013. jan. 16. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!