Komolyan ilyen világban élünk, hogy vezető politikus, , , Én is cigány vagyok" táblával a nyakában jelenik meg?
Most mi, akik becsületben, munkából tartjuk el a családunkat vagyunk a rossz példa, mert nem rabolunk, gyilkolunk, sőt nem átallunk minden nap dolgozni menni? Merre tartunk? Mikor nyílik ki a szemünk? Hová vezet ez?
Ja, ezt elsősorban a liberálisoktól kérdezem! Ők hol élnek egyébként? Biztos hogy Magyarországon? Tényleg kíváncsi vagyok, mert elképzelésem sincs mi járhat a fejükben!
Ez hogy Gyurcsány így kiállt, az szerintem egy nagy rossz politikai diskurzus része. Majomkodik a szavazatokért.
De ettől függetlenül te valamit félreértettél. Nem az volt a táblájára írva, hogy "én is bűnöző vagyok". Amúgy ki számodra a liberális? Aki azt gondolja, hogy egy-két kiemelt bűneset miatt, nem lehet állatnak és likvidálni valónak nyilvánítani egy egész népcsoportot?
Kedves Tetro!
Nem az egész cigányságra, hanem egy részére vonatkozik a cikk,és likvidálásról szó sincs benne.Szerintem olvasd el a cikket mielőtt véleményt formálsz.
Kedves Tetro! Számomra a két szó szinonimája egymásnak. Kisvárosban élek, gyermekkorom óta vagy így-vagy úgy, de szenvedek tőlük, és nem 1-2 %-ukról van szó, hanem mindről! Könnyű onnan megítélni, ahonnan csak a tv-ből látni cigányt!
A kérdésem úgy értettem, hogy hogyan gondolhatja ma Magyarországon bárki is, hogy az büszkévé teheti, ha egy ilyen feliratot akaszt a nyakába?! Ezt egyszerűen nem értem meg, szavazatok ide vagy oda...
Kérdező, ha számodra a két dolog egymás szinonimája, akkor sajnos benned valami már elferdült. És valószínűleg valós attrocitások miatt történt így, de a következtetésed és a reakciód téves. Az elmúlt öt évben háromszor törték össze az autóm, agresszív tulok sofőrök. Mégsem gondolom azt, hogy a magyarok állatok, és mindenkitől el kellene venni a jogsit azonnal...
Ne légy naiv. Gyurcsány nem büszkeségből tette ezt. Simán politikai fogás. Ez egy verseny. Bayer is ezért írta a cikket, Gyurcsány is ezért viselte a táblát. Bayer sem hülye ennyire. Tudja ő is, hogy ilyet nem lehet leírni. Visszakozott is. Ettől még egy csomó szélső jobbos szavazó azt gondolja most, a Fidesz kimondta az igazságot. Gyurcsány meg gyorsan lecsapott a másik oldalra. Ennyi. Ettől még Bayer a nagyobb okádék. Mert Gyurcsány csak egy tipikus politikai húzás. Bayer retorikája viszont elfogadhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!