Komolyan ilyen világban élünk, hogy vezető politikus, , , Én is cigány vagyok" táblával a nyakában jelenik meg?
Most mi, akik becsületben, munkából tartjuk el a családunkat vagyunk a rossz példa, mert nem rabolunk, gyilkolunk, sőt nem átallunk minden nap dolgozni menni? Merre tartunk? Mikor nyílik ki a szemünk? Hová vezet ez?
Ja, ezt elsősorban a liberálisoktól kérdezem! Ők hol élnek egyébként? Biztos hogy Magyarországon? Tényleg kíváncsi vagyok, mert elképzelésem sincs mi járhat a fejükben!
"Amúgy ki számodra a liberális? Aki azt gondolja, hogy egy-két kiemelt bűneset miatt, nem lehet állatnak és likvidálni valónak nyilvánítani egy egész népcsoportot?"
Igen. Az már mindenképp libsi.
Kedves 16-os válaszoló! Ezt írod:
,,Azt nem érted, hogy ezek az emberek nem azért nem dolgoznak és bűnöznek, mert cigányok, hanem mert lecsúszott, perifériára szorult emberek."
Én ezzel nem értek egyet. Azért nem dolgoznak, mert a segélyekből fent tartják azt az életszínvonalat ami nekik még megfelel, ezeket az életkörülményeket sajnos Te elképzelni sem tudod. Bármilyen mélyszegény ember, aki pusztán szegény és munkanélküli, viszolyogna attól a kosztól és fertőtől amiben élnek. Mert a szegény ember még nem feltétlenül koszos is. Ők igen.
És miért bűnöznek? Mert megtehetik. Szintén az igénytelenségükből adódóan, nekik bakfitty a börtönbüntetés, arról nem is beszélve, h esetek többségében feljelentés sem történik!
Mondom még egyszer, sajnos ezeket nem a tv-ből veszem, hanem látom, tapasztalom.
"Azt nem érted, hogy ezek az emberek nem azért nem dolgoznak és bűnöznek, mert cigányok, hanem mert lecsúszott, perifériára szorult emberek."
A késelő cigányok többsége nem ebbe a kategóriába tartozik. Legtöbbjük jobb anyagi körülmények közt él, mint a legtöbb magyar.
Csak azt nem értem, miért nem kérték ki maguknak a cigányok, hogy Gyurcsány táblát akaszt a nyakába...ezzel ugyanis kompromittálja a cigányságot.
Ha beszélni tudnának, az állatok is kikérnék maguknak, hogy Bayer hozzájuk hasonlítsa az aljas bűnözőket...
Bármelyik cigány többet ér, mint Gyurcsány és bármelyik állat többet ér, mint egy aljas bűnöző.
"Trianon még most is fáj nekünk, képzeld el hogy fájna, ha elkezdtek volna minket módszeresen kiirtani a háború után"
Nem ez történt kedves tetro??
Újvidéki,Ördögkúti mészárlás neked nem mond semmit??
A több százezer jogaitól,tulajdonától megfosztott,kitelepített magyar emberről nem is beszélve
Az nem számít, ők "csak" magyarok voltak.
Van erre paralel eset.
Mint ahogy ki lehet irtani több százezer japán civilt mindenféle számonkérés nélkül csak úgy, és az amcsik elképesztő módon felháborodnak, ha a szemükre vetik.
Szerintük egy katonai támaszpont (Pearl Harbour) ellenség általi lebombázása (ahol katonák haltak meg!) feljogosítja őket emberek százezreinek lemészárlására.
Miért nem minősítik posztumusz háborús bűnösnek Rooseveltet és Churchillt? Sztálinról nem is beszélve...
A vádlottak padján a helyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!