Mi a véleményetek Gyurcsány legújabb kijelentéséhez? (lent)
"Akkor leírom mégegyszer: határontúliak nélkül is a Fidesz vezet."
És a gond, hogy a választási rendszer átalakításával biztosra megy. Remélem nem kell felsorolni, hogy miket is változtat és hogyan.
Ha valakinek sikerül megszerezni a bizonytalanokat az jól jár.
Nézd meg a legutolsó diagramot. Akkor ha a függetlenek is benne vannak.
Na igen. Az előzetes regisztrációval pont ez volt a céljuk, hogy kiiktasság a bizonytalanokat...
Ja és adjuk szépen össze az összekovácsolható ellenzék számait! Máris nem a Fidesz vezet...
Persze felőlem akár vezethetne is. Én már csak az apátia legmélyebb gödrében, sztoikusan figyelem ezt az egész cirkuszt...
"nem lesz regisztráció, elkaszálták."
Úgy mondod mintha fideszen múlt volna. De marad bőven változás.
Kérdező!
Most jelent meg a Fészbukon Fletó reagálása (én valóban őt idézem):
"Néha nyilas orgánum azt kezdte terjeszteni, hogy jogosnak tartom a trianoni békeszerződést. Ez hazugság. Megvolt a történelmi oka a rettenetes döntésnek, de soha nem mondhatja egyetlen magyar sem, hogy jogos lett volna. A véleményem nem változott Trianonról. Íme egy írás abból,az időből, amikor Szlovákia és Magyarország között - a schengeni szerződéshez csatlakozva - megnyílt a határ, és miniszterelnökként büszke beszédet mondtam az ünnepélyes pillanatban. Ezt gondoltam akkor, és ezt gondolom most is Trianonról."
A linket is ő mellékelte:
Az a baj, hogy a határon túliaknak nagyon fontos Magyarország külpolitikája. És csak úgy tudnak tenni egy olyan külpolitikáért, ami nekik jó, hogy beleszólnak a belpolitikába, például a választással.
Ha valóban ezt mondta, akkor elég nagy szégyen, bár Gyurcsány a szememben mélyebbre már nem süllyedhet.
Sz1u, azért az érdekes, hogy ő sem az említett esetet idézte, hanem egy évekkel korábban történtet hozott fel védekezésként.
Szóval jó lenne, ha valaki linkelne egy pontos idézetet immár.
15:22 Pro Patria
"...hanem egy évekkel korábban történtet hozott fel védekezésként. "
Azért ezt linkelte be Fletó a Facebook-os kommentjéhez, mivel - mint mondta, hogy - azóta sem változott meg a véleménye.
"Szóval jó lenne, ha valaki linkelne egy pontos idézetet immár."
Jó lenne bizony! Megpróbáltam én is utánajárni, de még a leggyűlölködőbb oldalakon sem találtam idézetet, max. újságírói véleményt, vagy "következtetést"...
Egyébként, ha ilyet mondott volna (hogy jogos volt Trianon), akkor nem csak kuruc-féle hírportálok lettek volna tele, hanem az összes nyomtatott-, vagy elektronikus sajtó főcímként hozta volna le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!