Mi a véleményetek Gyurcsány legújabb kijelentéséhez? (lent)
Csak tisztázásképp: eddig 370 ezer kettős állampolgár van. Közülük, ha fognak is szavazni, nyilván csak egy részük. És közülük sem mind a Fideszre (bár természetszerűleg többen, ez nyilvánvaló.
Ha tehát mondjuk 50%-os lesz a részvétel (magas számot mondtam), és közülük 80% lesz a Fidesz támogatottsága (ez pedig irreális), akkor is csak 130-150 ezer plusz szavazatot jelent. És ez nagyon(!) a plafon, ennél csak lejjebb van. Nem ez fogja eldönteni a választást.
Pláne hogy a Fidesznek határon belül is magabiztos vezetése van a támogatottságban.
ma 23:14
És mi van ha pont annyi kell a nyeréshez? Amúgy meg egyáltalán nem kellene megadni nekik, attól függetlenül, hogy kire szavaznak.
12-es
370 ezer fő szerinted kevés??
Miskolc (166 ezer fő), Győr (133 ezer fő) és Veszprém (65 ezer fő) TELJES lakossága nincs összesen ennyi.
Gondolj bele, hogy ez a három város mi mindent megfordíthatna önmagában...
A Kérdező nem Fletót idézte (az idézőjel ellenére), hanem a Barikád.hu-t. (Másoljátok ki az idézőjelek közti részt és Guglizzatok! Mindössze két találat lesz: a barikádos és ez a gyakoris). Tehát teljesen "hiteles", hogy Fletó tényleg ezeket a szavakat használta és ebben a sorrendben...
1. Trianont főleg magunknak köszönjük! Ha tetszik, ha nem!
2. Ne is szóljanak bele a magyarországi ügyekbe a határontúli nemzettestvéreink, mert pl. nem itt élnek, nem itt adóznak. Nekik nem oszt, nem szoroz, ha rosszul is döntenek, mi pedig esetleg szívni fogunk.
Akkor még egyszer mondom, nekik csak egy részük fog szavazni, és közülük sem mindenki a Fideszre szavazna.
Nem ez fogja eldönteni a választást. Pláne hogy mint mondtam, ennélkül is nekik van a legnagyobb támogatottságuk.
Pro Patria
Feleslegesen mondod el másodszor. Én is kiemeltem, hogy TELJES lakosság, tehát 18 év alattiakkal, szavazati joguk gyakorlásától eltiltottak etc... -kal együtt, akik nyilván szintén nem mind a Fidesz-re szavaznának. De ha három ilyen jelentős megyeszékhelyet visz egy párt, akkor valószínűleg az a párt mindent visz.
A választási körzethatárokat úgy variálták, hogy ne maradjon önmagában erős szoci bástya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!