Neked erről mi a véleményed?
Hangsúlyozom, hogy vélemény, tehát akkor is zöld jelet fogok nyomni, ha nem értek egyett az illetővel.
Kicsit talán elvetették a sulykot, de egyébiránt teljesen meg tudom érteni őket.
Hoffmann Rózsa utóbbi évekbeni ténykedése pedig úgy egy hülye vicc, ahogy van... menjen jetire vadászni, ha nagyon nem bír magával, de ne játssza itt nekünk az idióta bürokratát!
Én már középkorú vagyok,nekem az a véleményem ,hogy a fiatalok nagyon kulturálatlanul viselkedtek,és egyébként is nagyon el vannak billenve.
Ez a korosztály mindent akar magának,felelősség vállalás nélkül.
Nincsenek ma rossz viszonyok az oktatásban,gondoljatok már bele tisztelt fiatalok ,hogy a Kádár rendszerben egy adott korosztály 8-10%-ka!!!kerülhetett be felsőoktatásba,de nem azért mert akkor buták voltak a gyermekek,hanem csak szigorúan elitképzés folyt.
Akkor mit szóltatok volna?
Bizony meg kell érteniük a fiataloknak,hogy az ország pénze korlátolt,az adófizetők pénzén tanulhatnak,ezért elvárható tőlük hogy itthon dolgozzanak,ezt a hazát szolgálják még akkor is ha itthon sokkal nehezebb az élet ,mint nyugaton.
"de nem azért mert akkor buták voltak a gyermekek,hanem csak szigorúan elitképzés folyt. "
Nem azért. Hanem mert mások voltak az igények. Mind a képzésben mind a munkaerőpiacon. Jóval alacsonyabb színvonalú képzés folyt. Pl bukás nem nagyon volt, aki bekerült, el is végezte. De nem azért mert minden Einstein volt.
Tévedsz!Sokkal magasabb szintű volt a képzés!
Akkor kinevettek volna ha egyetlen 3 -as jegyed lett volna és felsőoktatásban akartál volna tanulni,csak négyessel ,ötössel lehetett bekerülni.,és még kellet a jószerencse és az is hogy milyen a származásod,a fizikai munkások gyermekei előnyben voltak.
Személy szerint egyetértek a fiatalokkal.Elvégre mindig a fiatalok csináltak forradalmat , szükség van rájuk.
Sok igazságot mondtak , ami Magyarországon megy az valami borzalom.
Az oktatás és annak színvonala meg egyre rosszabb.
Tandíjas oktatás..És kinek menne a tandíj?
Mert biztos nem az egyetemek kapnák hanem mennek a Fideszhez.
Ha már tandíjaznak akkor menjen az összes az egyetemeknek hogy magasabb minőségű oktatást , felszerelést , tudjanak biztosítani.
Gondoltam,hogy lenulláztok,mert képtelenek vagytok elfogadni a kritikát.
Nem csak nektek lehet igazatok ám!
Ti a saját érdekeiteket az ország érdekei elé helyezitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!