Nem röghöz kötni kell, hanem olyan országot építeni, ahonnan senki sem akar elmenni. Mi a véleményed erről?
Én nen akarok elmenni csak végsõ esetben. Szegény körülmények között nõttem fel és ha diploma után sem milliokbol kell megélnem havi szinten akkor majd a keveset osztom be. Nekem többet ér hogy a családom mhoz közel és a hazámban éljek IGEN ha kell szegény körülmények között persze mindent meg fogok próbálni, hogy kitörjek a szegénységbõl. Valaki ezt hazaszeretetnek hívja, valaki pedig ostobaságnak.
Szerintem azon is múlik, hogy valaki el akar menni, hogy hogyan nevelték. Ahhoz pedig, hogy olyan országot teremtsünk, hogy ne kelljen röghöz kötni ahhoz Te is kellesz. A jelenlegi gazdasági helyzetben nem engedhetjük meg, hogy stadionokat építsünk, szórjuk a pénzt a politikusaink megélhetésére és azt sem, hogy ingyen képezzünk orvosokat külföldre.
Márpedig evidens, hogy igaza van a diáknak. Tett valamit azért a kétharmados Orbán-kormány, hogy ez egy élhetőbb ország legyen? Egyáltalán, élhetőbb, jobb-e ez az ország mist mint 2 és fél éve? És ha ez így halad tovább, jobb lesz 2 és fél vagy 10 év múlva? Nagyon látszik, hogy rosszabb lett, és rosszabb lesz minden. És ez nem csak egy látomás, benne van a mai gazdasági számokban és az ország totális elszigetelődéséből, a teljes bizalomvesztséből jól kiolvasható.
Az Orbán-kormány nem csak hogy nem tesz, de nem is beszél arról, hogy mit kéne tenni Magyarország megélhetésének biztosításért. E helyett befenyít, jogot tipor, röghöz köt. Persze, hogy nem röghöz kötni kéne. Az köt röghöz, akinek más eszköze nincs. Aki maga is tudja, hogy csődben van minden.
Egy kicsit demagóg a kijelentés.
Nyilván Orbán is ilyet akar,de ez nagyon lassan épül csak ki.Ilyen ország csak talán Svájc,vagy Lichtenstein.
Minden országból elmennek valakik,mert mindig van jobb valakiknek.
A "diák" tüntetőket inkább hagyjuk. Van köztük,aki ott melegszik 8-9 éve.Politikai "trójai falovak" vannak a HÖOK-ba betolva,majd távirányítóval működtetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!