Mi a véleményetek a Jobbikról?
Mennyire tartjátok jónak/rossznak?
Mit szerettek/utáltok benne?
TESZNEK-e a népért valamit? Többet-e, mint a mostani kormány?
Nagyjából ezekre vagyok kíváncsi, hogy mit gondolnak mások, de a saját véleményemet is le fogom írni.
És legjobban a cigánykérdés érdekelne, hogy mit gondoltok róla?
Amit nem szeretek benne hogy néha túlzásba viszik a nagy magyarkodást.
Néha zsidóznak , utána 2 nappal meg zsidókat hívnak magukhoz aztán teáznak meg cseverésznek velük.
A népért nem sokat tehetnek mivel nem ők vannak kormányon.Vannak szép próbálkozásaik de nincs elég hatalmuk.
A cigányokat ők is integrálni akarják ahogy a többi kormány csak más módszerekkel.Véleményem szerint ebbe nekik is beletörne a bicskájuk.
Egy országban sem tudták őket teljesen beilleszteni a társadalomba.
Személy szerint Morvai Krisztinát szívesen látnám elnökjelöltként , szimpatikusabb mint Vona és több a tapasztalata, gyakorlata politika téren.
Emellett nem szitkozódik meg gyűlölködik.
2/4-es: Idézet:
"Néha zsidóznak , utána 2 nappal meg zsidókat hívnak magukhoz aztán teáznak meg cseverésznek velük. "
Ezt honnan vetted?
3/4-es:
Jójó, nem annyira, de valamennyire összehasonlíthatóak. (Szerintem) a Jobbik TESZ is valamit a népért (majd felsorolom), de a Fidesz csak magával, és a cigányokkal törődik.
4/4-es: Úgy látom, hogy még egyszer le kell írnom, hogy ez akár napról napra is változhat, csak kíváncsi vagyok rá, hogy mit gondolnak MA az emberek.
Karcmentes, hibátlan, makulátlan, stb stb.
Mi más lehet?
Eléggé megoszlik a véleményem róluk. Egyrészt vannak jó ötleteik (néhányat a Fidesz is átvett), és jó, hogy kiállnak olyan dolgokért is, amikért mások esetleg nem.
Másrészről viszont vannak olyan felszólalásaik, mint a múltkori zsidózásuk például, amik - legalábbis az én szememben - már erősen negatívumnak számítanak. Ezen kívül nincs is tapasztalatuk a kormányzásban, ami meg is látszik néha a megvalósíthatatlan vagy felesleges terveiken, bár amióta a Fidesz is olyanokkal van elfoglalva, hogy miképp tegye kötelezővé a latin nyelv oktatását a kisdiákoknak, azóta már nem is tűnik olyan kirívó marhaságnak mondjuk a kereskedelmi csatornáink ledózerolása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!