Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Kádár-korszakban is volt...

A Kádár-korszakban is volt cigánybűnözés?

Figyelt kérdés

2013. jan. 6. 19:31
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
77%
Volt.csak abban az időben azonnal beleléptek a szájukba,még melegében.Mivel ezt a rokonok ezekről a dolgokról tudomásuk volt,így nem merték követni a példát.Ma ezt már nem lehet elmondani.Azt csinálnak gyakorlatilag, amit csak akarnak.
2013. jan. 7. 00:52
 42/50 anonim ***** válasza:
20%
Az erőszakos letelepítésükkel kezdődött. A középkorban még cigánykaravánok járták keresztül-kasul egész Európát. Ez sokáig így volt. Én még emlékszem a vándorló cigányokra kislánykoromból. Fakanalat, fából vájt teknőt, szitát cseréltek zsírra, szalonnára. Ha kellett megálltak pár napra, vályogot vetettek, egyébként nem érintkeztek a lakossággal. A törvényt a vajda betartatta. (az ő törvényeiket) Aztán erőszakkal letelepítették őket, elvették tőlük a vándorlás lehetőségét. Persze sehol sem látták őket szívesen, mert idegenek voltak, más szokásaik voltak, más nyelvet beszéltek. Kirekesztés. Úgy mondják manapság, hogy szegregáció. Ékes bizonyíték arra, hogy " ha egy kutyára azt mondják, hogy veszett, az meg fog veszni"Mindig a többség bűne, ha a kisebbség elaljasodik. Magába nézhetne a magyarság nagyja. A néhai. A mostani. Meg az eljövendő.
2013. jan. 7. 02:14
 43/50 anonim ***** válasza:
85%
Nem szeretek összeesküvés elméleteket kürtölni, de a cigányhelyzetben valami nagyon sunyi tervet érzékelek. Ennyi bűn, lopás ölés bántalmazás megtorlás nélkül, hihetetlen. A magyar csak szív folyton. Oda a vidéki termelés, ölik a nyugdíjasokat, szórakozóhelyen meg szétkéselnek. Bűnösök 90%ban szabadlábon másnap folytatják, ahol abba hagyták.
2013. jan. 7. 11:37
 44/50 anonim ***** válasza:
85%

"Mindig a többség bűne, ha a kisebbség elaljasodik."

Tipikus bűnbakképzés. Ugyebár sose a cigányok a hibásak, mindig más.

Azért azt te is elismered, hogy "elaljasodtak".

"Az erőszakos letelepítésükkel kezdődött."

Talán azért, mert amerre jártak bűnöztek, megkeserítették a lakosság életét és egy országon belül nem lehetett őket nyilvántartásba venni.

Ha nem bűnöznek, akkor valszeg a hatóságok is egészen máshogy állnak hozzájuk.

Olvass történelmi feljegyzéseket; régen ugyanazok a problémák voltak velük, mint ma. Semmi se változott.

A középkorban még cigánykaravánok járták keresztül-kasul egész Európát. Ez sokáig így volt. Én még emlékszem a vándorló cigányokra kislánykoromból. Fakanalat, fából vájt teknőt, szitát cseréltek zsírra, szalonnára. Ha kellett megálltak pár napra, vályogot vetettek, egyébként nem érintkeztek a lakossággal.

"A törvényt a vajda betartatta. (az ő törvényeiket)"

Miért az Ő törvényeiket? Miért nem azét az országét, ahol élnek? Náluk pl. a "gádzsótól" lehet büntetlenül lopni.

Ha én elmegyek Angliába és ott randalírozok, majd azt mondom, bocsi, az én törvényem szerint ezt szabad, akkor azt jó szemmel nézik?

Elvárnád, hogy a deviáns viselkedést zokszó nélkül mindenhol mindenki eltűrje.

Bravó!

"Magába nézhetne a magyarság nagyja. A néhai. A mostani. Meg az eljövendő."

Szögi Lajos, Horák Nóra, Bándy Kata, az agyonvert, megcsonkított és megerőszakolt idős nénik és bácsik, megkéselt fiatalok mind-mind magukban nézhetnének...

Csakhogy ők már nem élnek...

2013. jan. 7. 11:37
 45/50 anonim ***** válasza:
34%
Közben azokról a magyarokról se feledkezz meg, akik a munkába induló cigányembert levadászták, amikor a házából kilépett. Csak úgy. L'art pour l'art. Mert ha egy öregasszonyt agyonvernek a kis pénzéért, meg egy fiatal nőt megerőszakolnak és utána megölik abban még mindig van valami ráció. Valami ami emberi ésszel még felfogható. De az, hogy egy fiatal férfit a kisfiával együtt semmiért...Ezt már se megmagyarázni se megérteni nem lehet. És ezt az -szerintetek-erkölcsileg magasabban álló réteg tagjai követték el. Én erről tovább nem vitatkozom senkivel, mert ebben a kérdésben nem lehet igazságot tenni. Egyik 19 másik 1 híján 20.
2013. jan. 7. 12:14
 46/50 anonim ***** válasza:
85%

Mennyivel más volt minden amikor a cigányvajda tette a dolgát, megbüntette a rossz cigányokat. Ma meg csak autókáznak, mutatják mennyire gazdagok, néha felszólalnak és ennyi. Az egyetlen cigányvajda aki próbált tenni is, bár már róla se hallani semmit, Lakatos Attila. A Kádár korszakban még a rendőrség tette a dolgát, igen egy gumibot a fejre és talán 2x is meggondolja amit tett. Ma meg ők jönnek vasvillával, botokkal a rendőrök ellen.

"Közben azokról a magyarokról se feledkezz meg, akik a munkába induló cigányembert levadászták, amikor a házából kilépett."

Ugyanúgy elítélendő tett, de azért valljuk be megrendelésre készült, lehet tesztelték a népet, hátha kitör egy polgárháború. Drága terepjáró, gépfegyverek, pisztolyok, rendőri kapcsolatok, és mégis egy dolgos cigányt és gyerekét lőtték le. Ha csak magamból indulok ki, nekem ilyen felszerelésem lenne, akkor egy olyan embert lövök le aki terrorba tartja a falut (mondjuk egy 120 kilós maffiózót és társait.)

A szegénység meg nem ok arra, hogy lopjanak. A legrosszabb, hogy a szintén szegény nyugdíjasokat verik össze pár ezer forintért. Nem egyszer előfordult, egész nap dolgoztam és csak 2 üres zsemlét ettem és vizet ittam. Egyszer lent, egyszer fent, mégse mentem lopni. Nem csak nevelés kérdése, önuralom is. Nem iszok, nem cigizek, nem kávézok és nem drogozom és nem gyártok 6 gyereket a semmire.

2013. jan. 7. 16:32
 47/50 anonim ***** válasza:
79%

42-es ( ma 02:14 )

Ha bejártál volna az általános iskolába akkor nem mondanál ekkora hülyeségeket .

Igen karavánokban járták egész európát és ahol voltak ott loptak . De már akkor is büdös volt nekik a munka .

"Én még emlékszem a vándorló cigányokra kislánykoromból."

Számolás nem épp az erősséged . Tudod mikor volt a középkor . Elárulom , hogy nem 60 éve , hanem a középkor vége 1500 as évek környékén volt . Nem hinném akkor gyerek lettél volna .

A cigány vajda betartatta az ő törvényeit . Nem az ő törvényinek , hanem ahol voltak annak az ország törvényeit kellett volna betartani .

De ebből is látszik , hogy már akkor se tudtak beilleszkedni egy társadalomba se !

"Mindig a többség bűne, ha a kisebbség elaljasodik."

Nem a kisebbségnek kéne alkalmazkodnia a többieknek ?

Érdekes módon a szlávok , bunyevácok be tudtak illeszkedni . A muszlimok , zsidók , szerbek , magyarok . örmények és az összes nép be tud illeszkedni ahova megy . De a cigányok sehova se tudnak beilleszkedni , mert eszük águkban sincsen dolgozni . Franciáknál is még ők voltak felháborodva mikor ki rakták őket mert csak loptak .

A cigány az egy érdekes nép mert az egész világon nem tud sehova se beilleszkedni .

Volt egy cigány vajda aki ki mondta az igazat , hogy van cigány bűnözés . Erre az ártatlan cigányok meg akarták lincselni . Akkor ők ey békés nép nem ? Ja meg az öreg nyugdíjasokat megölik és elveszik azt amijük van .

"Magába nézhetne a magyarság nagyja."

Nem a cigányoknak kéne elgondolkozniuk , hogy miért süllyedtek le odáig , ha a normális már szégyenli a saját fajtáját ?

De elárulom , hogy a Magyar 1000x többet ér mint a cigány mert a magyarok dolgoznak és nem lopnak , meg ölnek .

De érdekes módon ha egy magyar kimegy külföldre dolgozni őt nem nézik le úgy mint a cigányokat .

2013. jan. 7. 17:01
 48/50 gabor__v ***** válasza:
47%

47-es:

A cigánybűnözés "rásszizmus"

Nincs Yakuza se, mert az csak a japánok elleni raszizmus!!!!

ÉS az olasz maffia is csak aljas kamu, fujjjjj!!

Orosz maffia sincs!

Ezt a sok náczizmust! undorító! elhatárolódok mindenkitől!

(Aki nem értené a szarkazmust: persze, hogy van cigánybűnözés. Sőt, a többsége a horn és antal kormányok idején cigány önk.--i vezetőkből kapaszkodtak fel maffia szintre. Szervezett cigánybűnözésről beszélhetünk. K. Orbán, satöbbi.)

Amúgy maga a miskolci vajda mondta ki pár éve, hogy VAN cigánybűnözés, és az már a cigányok biztonságát is veszélyezteti. (magam is jártam már faluban ahol a helyi cigányok IS rettegtek a szomszéd faluban lakó cigányoktól...)

2013. febr. 1. 15:52
 49/50 anonim ***** válasza:
40%
Lámpavasra-kivétel nélkül.
2013. febr. 2. 00:39
 50/50 anonim ***** válasza:

Meghal a cigány, odalent találkozik Kádár elvtárssal. Kádár megkérdi:

- Te cigány, mikor volt jobb élni? Mostanában vagy az én időmben?

- A te idődben a politikusok politizáltak, a munkások dolgoztak, a cigányok meg loptak. Mostanában meg a politikusok lopnak, a munkások politizálnak és vazze azt akarják, hogy én dolgozzak!

2013. ápr. 6. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!