Ez lassan nem olyan mint a Kádár rendszer? A köztévében csak olyanok szerepelhetnek akik nem mondanak sem negatívumot és ugyanakkor politikailag megfelelnek.
"lap szerint a közszolgálati vezetők politikai paranoiája odáig fajult, hogy csak azok a vendégek szerepelhettek a műsorban, akikre az MTVA rábólintott. Informátoraik szerint például Rózsa Györgyhöz nem engedték behívni barátját, Gálvölgyi Jánost, a színész még telefonon sem szerepelhetett. Majka pedig már a sminkszobában ült, amikor jött az ukáz: a rapper nem kerülhet a műsorba, mert féltek, hogy „nem kívánatos” politikai nyilatkozatot tesz. Végül felvették az adást, de legutóbbi slágerét, amely a YouTube videomegosztón az egyik legnépszerűbb volt tavaly, nem játszhatta el, mert a vezetőség szerint a szám azt sugallja, hogy „Magyarország rossz hely”."
"Nem. Sok adón hallok Fideszbírálatot, nem tudom miről beszélsz."
A köztévén már annyira nem. Néha nézem pl a híreket. Ott már olyan tökéletes a világ.
Nem sajnálom őket, ugyanis mindketten férgek.
Gálvölgyi börtönbe akarta záratni azokat, akik nagymagyarországos matricákat ragasztgatnak a kocsijukra, Majka meg pár éve egy olyan műsort vezetett, ahol nőknek adtak pénzt, hogy mutogassák a csöcseiket. Az ilyen embereket ki kellene tiltani az országból.
"Ez lassan nem olyan mint a Kádár rendszer?"
Nos, az a baj, hogy Magyarországon csak lassan lesz nem olyan, mint Kádár-rendszer.
Párttól függetlenül, a Kádár-korszak ideológiája jelenleg is áthatja a politikát, a kultúrát, a tudományos életet, és az emberek hétköznapi gondolkodását (részben még a fiatal generációét is, akik nem is akkor éltek). Még jópár évtized kell, hogy ezt kiheverje a magyar mentalitás.
Inkább Rákosi-rendszer, mert Kádár idején legalább valamilyen szinten jól élt az ember.
Amúgy talán túl naív vagyok, de nem hiszem el, hogy ezek a dolgok felsőbb utasításra történnek. Szerintem az MTVA önmagától nyal ilyen buzgóan.
"Mindegyik hithű komcsi, rendszerváltás volt. Ki kellene az ilyen komcsikat vinni Kínába. De nem értem aki olyan nagy komcsi miért nem Kínában van?"
2010-ben olyan komcsikat váltottunk olyanokra akiknek még nagyobb a kommunizmus a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!